11/11/2025
         
Manos Manos Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015
Κόσμος
+ + -

Καθαρίστρια έριχνε... ούρα στο νερό συναδέλφων της!

Ούρα στο νερό συναδέλφων της έριχνε συστηματικά μία καθαρίστρια, η οποία εργαζόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στην Κύπρο. Η αποκάλυψη της απρεπούς πράξης της καθαρίστριας πραγματοποιήθηκε κατόπιν των ανεξήγητων πόνων, ζαλάδων και εμετών αρκετών συναδέλφων της δράστριας.

Έπειτα από έρευνα της διεύθυνσης του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της οποίας επιστρατεύτηκε η χρήση κάμερας παρακολούθησης, η καθαρίστρια απαθανατίστηκε να τοποθετεί άγνωστο υγρό στις φιάλες νερού των συναδέλφων της.

Άμεσα κλήθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ανακρίνοντας την «δράστρια», διαπίστωσαν ότι από τις 20 Ιουλίου τοποθετούσε στις φιάλες ούρα από τα αποχωρητήρια του νοσοκομείου.

Μάλιστα, έπειτα από ειδική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι το επίμαχο υγρό περιείχε τον ιό του σταφυλόκοκκου.
 
 
 
 
 
thebest 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά