27/08/2025
         
Manos Manos Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015
Αθλητικά
+ + -

Tο ασημένιο κύπελλο του Σπύρου Λούη επιστρέφει στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στο Μουσείο της Ακρόπολης επιστρέφει και πάλι το ασημένιο κύπελλο του Σπύρου Λούη, από τις 18 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην ιδιοκτησία του οποίου περιήλθε τον Ιούλιο του 2012, έπειτα από διεθνή δημοπρασία.

Μετά την εξάμηνη παραμονή του στο Ολυμπιακό Μουσείο στη Λωζάνη, το κύπελλο θα εκτίθεται και πάλι στο Μουσείο της Ακρόπολης, σε χώρο που δεν απαιτεί την αγορά εισιτηρίου, έως την ολοκλήρωση του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο οποίο θα στεγαστεί, πλέον, μόνιμα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως και τον Αύγουστο του 2014, οπότε το κύπελλο εκτέθηκε για πρώτη φορά στο Μουσείο της Ακρόπολης, περισσότερα από δύο εκατομμύρια άτομα είχαν την ευκαιρία να δουν το έκθεμα από κοντά.
 
 
 
 
enikos 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά