12/11/2025
         
Manos Manos Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014
Κόσμος
+ + -

Κράτος έδωσε χρήματα για να φτιαχτούν site… πορνό!

Site… πορνό φέρεται να επιχορηγήθηκε με κρατικά κεφάλαια τα οποία προορίζονταν για τη στήριξη νεοσύστατων εταιρειών από την Βαυαρία!

Ο ιστότοπος, ο οποίος φιλοξενούσε ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο, φέρεται να χρηματοδοτήθηκε και μάλιστα με πενταψήφιο ποσό!

Σύμφωνα με τις βαυαρικές αρχές, οι ιδιοκτήτες του είχαν απευθυνθεί σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία, την Bayern Innovativ, στην οποία είχε ανατεθεί η διανομή της κρατικής βοήθειας.

Η πρόταση η οποία της υποβλήθηκε, για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου που θα αγόραζε και θα πουλούσε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό ήταν νόμιμη, με βάση τη γερμανική νομοθεσία, αρκεί οι χρήστες να ήταν άνω των 18 ετών.

Οι αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου κέρδισαν την επιχορήγηση για τις νεοσύστατες εταιρείες τον Νοέμβριο του 2012. Η κυβέρνηση, διευκρίνισαν, δεν είχε τη δυνατότητα να παρέμβει στη λειτουργία της Bayern Innovativ και τις αποφάσεις που λάμβανε όσον αφορά τους δικαιούχους των επιχορηγήσεων.

Η Bayern Innovativ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση από το Γερμανικό Πρακτορείο.
 
 
 
 
star 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά