27/08/2025
         
Manos Manos Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012
Διάφορα   facebook
+ + -

Kατάληψη στο νησάκι Διδύμη από οπαδούς της Χρυσής Αυγής στη Σύρο!

 Σε μια εντελώς πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Σύρου εκδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα αρκετοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είναι αντίθετοι στην ενοικίαση η πώληση ελληνικών βραχονησίδων.

Συγκεκριμένα το απόγευμα έκαναν απόβαση – κατάληψη στο νησάκι Διδύμη (η Γαϊδουρονήσι) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του λιμανιού της Σύρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει το νησί βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τα νησιά που πρόκειται να νοικιαστούν σε ιδιώτες για επενδύσεις. 

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής λοιπόν πραγματοποίησαν απόβαση και συμβολική κατάληψη της Διδύμης ενώ ύψωσαν την ελληνική σημαία στον φάρο (ύψους 29 μέτρων) που βρίσκεται εκεί και άπλωσαν πανό που έγραφε “Η Ελλάδα δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται ”.

stratis_didimi_pano

stratis_diimi_simaiaaaaaa

stratis_xrysi_aygi

stratis_didimi_simaia_faros

 

 

 

 

 syrosnews


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά