27/08/2025
         
Manos Manos Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012
Πολιτικά   facebook
+ + -

Ο Πετσάλνικος διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τη μνηστή ανιψιού του

 Τον διορισμό της μνηστής ενός ανιψιού του φέρεται να προώθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, τοποθετώντας την ως «μετακλητή» στο γραφείο του στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το alphafm.gr, ο Φίλιππος Πετσάλνικος εμφανίζεται να προωθεί διορισμούς υπαλλήλων στο γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, όπως δικαιούται βάση της νομοθεσίας. Στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται όμως το όνομα της κυρίας Καλύβα Όλγας του Χρήστου, η οποια έχει πτυχίο λυκείου, και τοποθετείται ως «μετακλητή» στο γραφείο του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με το alphafm.gr, η εν λόγω υπάλληλος είναι μνηστή του ανιψιού του κ. Πετσάλνικου, και γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Μακεδνών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tsantiri 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά