05/02/2025
         
Manos Manos Τρίτη, 24 Μαΐου 2016
Αθλητικά
+ + -

Παναθηναικος - ΑΕΚ 3-0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και ξαναβρέθηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς. Οι Λουντ, Μπεργκ και Κλωναρίδης τα γκολ των "πρασίνων".

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με τον Λουντ (11ο λεπτό), ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπεργκ με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κλωναρίδης.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής (79’ Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (87' Κλωναρίδης), Λέτο (61’ Μπουμάλ), Μπεργκ.

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες (70’ Κορδέρο), Γιόχανσον, Μάνταλος (85’ Πέκχαρτ), Πλατέλλας (46’ Μπουονανότε), Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Στους αγώνες της 3ης ημέρας των πλέι οφ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ   3-0
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ     0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Παναθηναϊκός  7
ΠΑΟΚ          7
ΑΕΚ           5
Πανιώνιος     1

Η επόμενη αγωνιστική (26/5/2016)

18:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
 
 
 
nooz 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά