28/02/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Γυναίκα πήρα ή δήμαρχο ;

 Έχετε βρει την γυναίκα της ζωής σας. Φυσικά το ημερολόγιο γράφει 2011-όπου να΄ναι 12- και δεν παίζουν θέματα αγνότητας, παρθενίας κλπ. Σας είναι όμως πιστή; Αν συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω, υπάρχει θέμα. Αν συμβαίνουν ΟΛΑ, βρείτε άλλη!

Την ξέρουν όλοι
Και φυσικά δεν μιλάω για γυναίκες, αλλά για άντρες. Όταν λοιπόν βγαίνετε έξω και σε όποιο μαγαζί κι αν πάτε την χαιρετάνε μόνο άνδρες, κάτι δεν πάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να πονηρευτείς για το αν τελικά είναι ή ήταν μόνο φίλοι. Μα να μην την ξέρει ούτε μια γυναίκα;Δεν σου λέει τον αριθμό.
Όχι του κινητού της, ούτε του σταθερού της, αλλά τον αριθμό στην ερώτηση με πόσους άντρες έχει πάει. Τώρα εδώ που τα λέμε καμιά γυναίκα δεν πρόκειται να σου δώσει τον ακριβή αριθμό. Αν όμως το φέρει η κουβέντα και δεις το κεφάλι να χαμηλώνει και τα μάτια να σκοτεινιάζουν μην περιμένεις μονοψήφιο. 

Περίεργα τατουάζ
Ξέρεις ότι πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι ύποπτο. Το θέμα όμως είναι που τα έχει. Αν λοιπόν τα δεις σε περίεργα σημεία όπως στους γοφούς, μέσα στους μηρούς, στα οπίσθια ή κοντά στο στήθος της, τότε θα πρέπει ν’ αναρωτηθείς γιατί θέλει να τραβήξει την προσοχή σ’ αυτά τα σημεία;Το μπάνιο της το τσέκαρες;
Οι περισσότερες γυναίκες δεν περιμένουν να ψάξεις το μπάνιο τους και εσύ δεν το κάνεις γιατί νομίζεις ότι θα βρεις μόνο χαρτί υγείας, κρέμες και ταμπόν. Λάθος. Εκεί είναι που πρέπει να ψάξεις αν έχεις υποψίες. Αν βρεις ένα συρτάρι γεμάτο προφυλακτικά, αντισυλληπτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης, άρχισε ν’ ανησυχείς. Αν είναι μαζί σου σε σχέση τι τα θέλει όλα αυτά;
Το λένε και οι φίλοι σου
Όχι δεν σε ζηλεύουν. Ούτε θέλουν το κακό σου. Ίσως θα έπρεπε να τους ακούσεις μιας και βλέπουν μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα από σένα. Έχε στο μυαλό σου, ότι όσοι περισσότερο το λένε, τόσο περισσότερο πρέπει ν’ ανησυχείς. Δεν πάνε να σου φάνε την γκόμενα. Υπάρχει άλλωστε και ο άγραφος νόμος μεταξύ φίλων.

Πλησιάζει αλλά κρατάει κι αποστάσεις
Αναρωτιέσαι πως γίνεται; Αν την δεις να προσκολλάτε πάνω σου και ν’ αρχίζει από νωρίς τα σ’ αγαπώ κτλ, ούτως ή άλλως πρέπει ν’ ανησυχείς. Αν όμως παράλληλα μετά από λίγο την δεις να κρατάει αποστάσεις, τότε πρέπει ν’ ανησυχείς διπλά. Τι την θέλει την ελευθερία; Μήπως για να κάνει τη ζωή της;

Πολλά ψέματα
Οι ιστορίες που σου λέει για το πώς πέρασε χτες το βράδυ μπορεί και να συγκρούονται μεταξύ τους. Μπορεί αν σου πει ότι πήγε σινεμά με τις φίλες της να σου ακουστεί τελείως αθώο, μέχρι 10 λεπτά αργότερα που θα σου πει για την άρρωστη γιαγιά της. που ήταν τελικά;

Είναι διακριτική
Αν σου πει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει στους φίλους ή τους γονείς της ότι είστε μαζί, τότε σίγουρα λέει ψέματα. Όταν μια γυναίκα έχει καινούριο άντρα στη ζωή της αποτελεί το Νο1 στις συζητήσεις και ανυπομονεί να τον γνωρίσει σε όλους. Αν λοιπόν αποφεύγει και τους χώρους με πολύ κόσμο, κάτι δεν πάει καλά και μάλλον αφορά και κάποιον άλλο άνδρα. 

Ελεύθερη τα βράδια Όχι συνέχεια, αλλά αν κάθε τρεις και λίγο κανονίζει να βγει γυναικοπαρέα, μόνο γυναικοπαρέα δεν είναι. Κι εσύ έχεις φίλους, άλλα δεν πας γήπεδο μαζί τους 4 φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

ofono.gr

Dimitris Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Tα παγάκια που δεν λιώνουν ποτέ!

Πόσες φορές δεν έχεις γίνει έξαλλος όταν το ποτό ή ο καφές σου δεν είναι πια όσο κρύος θέλεις επειδή έλιωσαν τα παγάκια!
Κι όμως υπάρχει τρόπος να πίνεις ποτό, μπύρα, καφέ ή αναψυκτικό και να είναι διαρκώς παγωμένα.
Η λύση ονομάζεται "Skybar Chill Cubes" και πρόκειται για παγάκια που έχουν τη μοναδική ιδιότητα να μη λιώνουν ποτέ!
 
Μόνο που δεν είναι κοινά παγάκια από νερό αλλά παγάκια από ανοξείδωτο ατσάλι!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βάλετε στην κατάψυξη και να απολαύσετε παγωμένο το ρόφημά μας για πολλές πολλές ώρες!
 
Όσο για την τιμή τους;  Κοστίζουν 40 δολάρια στο Amazon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
to-gamato.blogspot.com 

Paris Paris Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

Τα άκουσε ο Πάγκαλος video

  Στο Βερολίνο βρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, για να πάρει μέρος σε συνέδριο με θέμα «Πολιτιστική Διπλωματία».

Ομάδα Ελλήνων εργαζόμενων και φοιτητών του Real Democracy Now Βερολίνου βρέθηκαν στον χώρο, όπου σήκωσαν πανό και εκφώνησαν κείμενο.

 

Αναλυτικά το κείμενο της παρέμβασής τους 

«Σήμερα η Ελλάδα εξουσιάζεται από μια κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της οποίας βρίσκεται εδώ. Μια κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει η ακροδεξιά, μια κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει πολιτικές που καταργούν εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα, κλείνει σχολεία και νοσοκομεία, οδηγεί το 20% του πληθυσμού στην απόλυτη φτώχεια και την ανεργία, αγνοεί την βούληση των πολιτών όπως αυτή εκφράζεται μέσα από πλήθος διαδηλώσεων με συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Μια κυβέρνηση που πουλάει κάθε είδους εθνική περιουσία, που ανέχεται και ενθαρρύνει την αστυνομική βία.

Είμαστε Έλληνες μετανάστες, που οδηγηθήκαμε να αφήσουμε τη χώρα μας για να αναζητήσουμε δουλειά. Θεωρούμε ότι ο κ. Πάγκαλος και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, δεν νομιμοποιούνται ούτε να κυβερνούν, ούτε να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό μέσα ή έξω από την Ελλάδα.
Επιπλέον εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας σε άλλου είδους πολιτική:

Εκφράζουμε την στήριξή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Ελλάδας, στους Έλληνες και τους μετανάστες, στους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 400 εργάτες χαλυβουργούς που βρίσκονται στην 47η ημέρα της απεργίας τους. Ο αγώνας τους για αξιοπρέπεια αντιπροσωπεύει τον αγώνα κάθε ανθρώπου στην Ελλάδα και η νίκη του θα είναι σημαντική καμπή για την τυραννία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

  

 

 

 

 

real.gr 


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Υγεία
+ + -

Πότε πρέπει να πετάξουμε το στρώμα μας;

Ένα στρώμα κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά έχει διάρκεια ζωής από 7 έως 10 χρόνια. Ωστόσο, καλό είναι να το αντικαταστήσετε πριν περάσει η επταετία.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, τα άτομα που αντικαθιστούν το στρώμα τους έπειτα από μία πενταετία χρήσης κοιμούνται καλύτερα και εμφανίζουν λιγότερους πόνους στην πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. 

Για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ωφέλιμης ζωής του, ακολουθήστε τα εξής:

- Συνηθίστε να στρώνετε πάνω από το στρώμα σας ένα προστατευτικό κάλυμμα.

- Αποφύγετε να σιδερώνετε πάνω στο κρεβάτι.

- Μην ξεχνάτε ότι τα στρώματα δεν πλένονται. Αν χρειαστεί να καθαρίσετε έναν λεκέ, απλώς τρίψτε τοπικά με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι.

- Στηρίξτε τα ορθοπεδικά στρώματα πάνω στην ενδεικνυόμενη ορθοπεδική βάση.

 


Πηγή: Myself


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Υγεία
+ + -

Γάμος χωρίς… σεξ

Σήμερα που τα περισσότερα ζευγάρια έχουν σεξουαλικές επαφές πριν από τον γάμο, φαίνεται δυσνόητο το να υπάρχουν ζευγάρια που, αν και παντρεμένα ή σε μακροχρόνια σχέση, δεν έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές.


Ωστόσο το πρόβλημα είναι υπαρκτό και γνωρίζουμε πως κάποια ζευγάρια δεν έχουν ολοκληρώσει ποτέ, αν και έχουν κάνει συστηματικές προσπάθειες για να πετύχουν διείσδυση του πέους στον κόλπο.

Χαρακτηριστικό των ζευγαριών αυτών είναι το ότι κρατούν το πρόβλημα μυστικό, όχι μόνο από τους συγγενείς και τους φίλους αλλά πολλές φορές ακόμη και από ιατρούς ή ψυχολόγους.

Για τον λόγο αυτόν δεν έχουμε επαρκή στατιστικά στοιχεία για τη συχνότητα του προβλήματος. Ωστόσο, εκτιμάται πως το 2% περίπου των γάμων αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό.

Μελέτη (Gindin & Resnikoff, 2002) σε δείγμα 200 ζευγαριών που αναζήτησαν θεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει. Η πλειονότητα των ζευγαριών που αναζήτησαν θεραπεία ήταν 30-40 ετών και βρίσκονταν σε σχέση ή γάμο για διάστημα αρκετών χρόνων.

Συγκεκριμένα, το 50% των ζευγαριών αναζήτησαν θεραπεία 1 έως 3 χρόνια μετά τη διαπίστωση του προβλήματος, ενώ το 20% αναζήτησαν θεραπεία 7 έως 15 χρόνια μετά. Τα δεδομένα αυτά αντικατοπτρίζουν την άρνηση των ζευγαριών να αναζητήσουν θεραπεία.

Το σημαντικότερο κίνητρο για την αναζήτηση θεραπείας ήταν ο φόβος χωρισμού και η επιθυμία τεκνοποίησης.

Τα περισσότερα ζευγάρια, αν και δεν είχαν ποτέ τους επιτύχει τη διείσδυση του πέους στον κόλπο, είχαν σεξουαλική δραστηριότητα που περιλάμβανε άλλες πρακτικές.

Το 77% των γυναικών είχαν οργασμό με άλλους τρόπους, όπως π.χ. με το χέρι του συντρόφου τους.

Όσον αφορά τα αίτια του προβλήματος, σε ποσοστό 64% οφείλονταν σε σεξουαλική δυσλειτουργία της γυναίκας, στο 16% σε σεξουαλική δυσλειτουργία του άνδρα και στο 20% σε δυσκολίες και αναστολές του ζευγαριού.

Οι δυσλειτουργίες των γυναικών με τη μεγαλύτερη συχνότητα ήταν ο κολεόσπασμος και η δυσπαρεύνια. Ο κολεόσπασμος είναι μια δυσλειτουργία κατά την οποία ο κόλπος κάνει μια ακούσια σύσπαση και κλείνει τη στιγμή της διείσδυσης, ενώ στη δυσπαρεύνια η γυναίκα αισθάνεται πόνο κατά την επαφή. Μικρότερο ποσοστό των γυναικών είχε φοβία για τη διείσδυση και μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

Όσον αφορά τις ανδρικές σεξουαλικές δυσλειτουργίες, το πρόβλημα της στύσης και η σεξουαλική φοβία είχαν τη μεγαλύτερη συχνότητα, ενώ λιγότερο συχνό αίτιο ήταν η πρόωρη εκσπερμάτιση (εκσπερμάτιση πριν από τη διείσδυση).

Η σύγχρονη σεξουαλική ιατρική και σεξολογία διαθέτει τρόπους αντιμετώπισης των παραπάνω προβλημάτων και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η αποτελεσματικότητα των θεραπειών είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ωστόσο, όταν τα ζευγάρια έχουν κρατήσει το πρόβλημα ως επτασφράγιστο μυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν προσαρμοστεί στην απουσία σεξουαλικών επαφών, δυσκολεύονται να μιλήσουν γι΄ αυτό που τους συμβαίνει και να δεχθούν μια ενδεχόμενη αλλαγή στη σεξουαλική τους ζωή.

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο στον δρόμο για τη θεραπεία.

 

 


Πηγή: healthierworld.gr


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Η νέα ταινία του Tom Hanks

Τις ανθρώπινες σχέσεις και ιδιαιτέρως τις οικογενειακές αποθεώνει η ταινία «Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά», με πρωταγωνιστές τον Tom Hanks και τη Sandra Bullock.

Στο Hollywood ήδη συζητούν ότι ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ Tom Hanks, μετά τα ρίγη συγκίνησης που σκόρπισε στο «Φιλαδέλφεια», με τη νέα του ταινία ίσως ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό του. 

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στη Νέα Υόρκη, όπου τα βλέμματα έκλεψαν η εκπληκτική Sandra Bullock και ο Tom Hanks.

 

 

zougla.gr 


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Εορταστικά έθιμα στη Ρουμανία

 Στη Ρουμανία, η ατμόσφαιρα είναι ήδη χριστουγεννιάτικη και συνοδεύεται από έθιμα και παραδόσεις, που αναδύουν "άρωμα" από το παρελθόν. Το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, από τα μεσάνυχτα έως το ξημέρωμα της παραμονής των Χριστουγέννων, οι δρόμοι στα χωριά και τις κωμοπόλεις της Ρουμανίας είναιγεμάτοι από μικρούς και μεγάλους που ψάλλουν τα κάλαντα

Με την τσάντα στην πλάτη, οι "καλαντάδες" σταματούν μπροστά σε κάθε σπίτι, σε κάθε φωτισμένο παράθυρο και φωνάζουν ρυθμικά: "Καλημέρα την παραμονή των Χριστουγέννων! Κεράστε μας ή γελάστε μας!". 

Αν, μάλιστα, ο σπιτονοικοκύρης σπεύσει να τους ράνει, όχι με ροδοπέταλα αλλά με ρόδα, οι μικρότεροι της παρέας αρχίζουν να ψάλλουν τα κάλαντα και στη συνέχεια όλοι μαζί μοιράζονται τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, καρύδια,μήλα, πρέτζελ (αλμυρά κουλουράκια) και το χογκμανάι, το οποίο παρασκευάζουν οι νοικοκυρές από σιτάλευρο, την προηγούμενη νύχτα. 

Μια από τις πιο γνωστές παραδόσεις της περιόδου των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς είναι το "Plugurosul- Plugusorul", οι ευχές που δίνουν οι μικρότεροι κυρίως σε ηλικία "καλαντάδες" στους νοικοκύρηδες, οι οποίες λέγεται ότι δίνουν στην οικογένεια πλούσια σοδειά. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι μικροί "καλαντάδες" με ένα μικρό αλέτρι κι ένα μαστίγιο ανά χείρας επισκέπτονται τα σπίτια της γειτονιάς και επιδίδονται σε έναν ιδιότυπο "διαγωνισμό" για το ποιος μπορεί να χειριστεί καλύτερα το μαστίγιο. 

Ο νικητής είναι αυτός που εύχεται στους νοικοκύρηδες υγεία και τύχη. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται καιανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αλλά αυτή τη φορά το αλέτρι είναι σε κανονικό μέγεθος και αυτός που το καβαλά μπαίνει στις αυλές των σπιτιών και προσποιείται πως σκάβει για να τους φέρει τύχη και καλή σοδειά. 

Μια άλλη παράδοση των Χριστουγέννων στη Ρουμανία είναι "το αστέρι". Από τα Χριστούγεννα και για τρεις και πλέον ημέρες, τα παιδιά επισκέπτονται τα σπίτια της γειτονιάς, κρατώντας ένα αστέρι, πουσυμβολίζει το άστρο της Βηθλεέμ το οποίο ακολούθησαν οι τρεις μάγοι για να φτάσουν στον νεογέννητο Χριστό και ψάλλουν τα κάλαντα. 

Το αστέρι είναι συνήθως ένας μεγάλος ξύλινος κύκλος, στον οποίο στερεώνονται οχτώ ή δώδεκα τρίγωνα, από τα κλαδιά έλατου, τα οποία ονομάζονται "τούρου". Στη συνέχεια, το αστέρι τυλίγεται σε χαρτιά από διάφορα χρώματα και οι γωνίες του στολίζονται με κρόσσια και μικρές καμπάνες. 

Στο μεγαλύτερο από τα τρίγωνα είναι ζωγραφισμένη η σκηνή του πειρασμού, με τον Αδάμ, την Εύα και το φίδι στον παράδεισο και μορφές αγγέλων, το φεγγάρι και ο ήλιος. Στο μέσο του αστεριού υπάρχει απεικόνιση της Παναγίας με τον νεογέννητο Ιησού, τον Ιωσήφ και τους τρεις μάγους, η οποία και φωτίζεται από μια μικρή λάμπα που βρίσκεται προσαρμοσμένη πάνω στο αστέρι. 

Τα κάλαντα του αστεριού ξεκινούν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και συνεχίζονται έως και τις 27 Δεκεμβρίου. Ομάδες δύο παιδιών (τα αστέρια όπως είθισται να λέγονται) ή τριών (οι μάγοι) ξεκινούν το "ταξίδι" τους με το αστέρι και περιπλανώνται όχι μόνο μέσα στο ίδιο το χωριό τους αλλά και στα γειτονικά χωριά, αναγγέλλοντας τη γέννηση του Μεσσία. 

 

 

 

 

nooz.gr 


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Το τατουάζ του… τρόμου λέγεται «scarification»!

Το scarification είναι ένα «εναλλακτικό» τατουάζ για όσους δεν φοβούνται τον πόνο αλλά ούτε και τα… αίματα! Ξεχάστε τις λεπτές βελόνες και τα χρώματα κάτω από το δέρμα και αφεθείτε για λίγο (τρόπος του λέγειν!) στα χέρια ενός έμπειρου… χειρουργού!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

Αυτός θα πάρει ένα κοφτερό νυστέρι και διάφορα μικροσκοπικά καλοτροχισμένα μαχαιράκια και θα έρθει… απειλητικά προς το μέρος σας! Θα κόψει το δέρμα σας σε διάφορα σημεία, ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε να αποτυπωθεί, και θα σας στείλει στο σπίτι για ανάρρωση! Ο σκοπός είναι να δημιουργηθούν καλοσχηματισμένες ουλές, οι οποίες θα μείνουν εκεί… για πάντα!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

Το scarification κρατάει από πολύ παλιά, ενώ η καταγωγή του ανάγεται στο σημάδεμα των σκλάβων ως τιμωρία αλλά και στο τελετουργικό της ενηλικίωσης των αγοριών που πραγματοποιείται σε διάφορες αφρικανικές χώρες!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

Τα σχέδια περιλαμβάνουν πάνω κάτω ό,τι μπορείς να δει κάποιος  και στο συνηθισμένο τατουάζ, με τη διαφορά ότι προτιμούνται μεγάλες εικόνες έτσι ώστε να μην πάει χαμένος τόσος πόνος και αίμα…

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

Αν πονάει τώρα; Καλή ερώτηση! Όσο να πεις… Βέβαια χρησιμοποιείται αναισθητικό, αν και υπάρχουν πολλοί (τρελοί θα έλεγα!) που επιλέγουν να το κάνουν χωρίς τοπική αναισθησία με το (παράλογο) σκεπτικό ότι η εμπειρία δεν είναι πλήρης χωρίς τον πόνο.

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

Για προχωρημένους, ακραίους, τολμηρούς ή προκλητικούς, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό -αν και λίγο τρομακτικό-, αλλά καλού κακού ετοιμάστε το… κιτ των πρώτων βοηθειών!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

perierga.gr - Το τατουάζ του... τρόμου λέγεται scarification!

 
 
 

periera.gr

Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Η Ειρήνη Μερκούρη επιστρέφει με νέο τραγούδι!

Το νέο τραγούδι - δυνατό comeback της Ειρήνης Μερκούρη έχει τίτλο «Οι πράξεις είναι που μετράνε» και το υπογράφει ο Αλέξης Σέρκος. Η τραγουδίστρια η οποία απείχε δισκογραφικά για αρκετό καιρό, κάνει τη δυναμική επιστροφή της και ιδιαίτερα ανανεωμένη τόσο καλλιτεχνικά όσο και σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της. Ακούστε στο παρακάτω βίντεο το νέο της τραγούδι…     
 
 

 

 

 

 

 

gossip-tv.gr 


Manos Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011
Αθλητικά
+ + -

ΕΠΟ: Οι κλήσεις που δέχτηκαν οι τρεις ΠΑΕ για τα οικονομικά τους, ήρθαν από την UEFA

 Διευκρινίσεις για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί κλήσης των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα οικονομικά τους έδωσε η...

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως η UEFA έχει στείλει έγγραφο στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ενημερώνοντάς τες για την κλήση τους ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής και πως απλώς κοινοποιήθηκε στην ίδια την Ελληνική Ομοσπονδία για να έχει γνώση.

Επίσης, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι το Financial Fair Play είναι ένα πρόγραμμα που ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία της UEFA και τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο της. "Η Ομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση που σχετίζεται με αυτό", τονίζουν από την Ελληνική Ομοσπονδία.

 

 

 

 

Πηγή: olapaok.gr


Σελίδα 11317 από 11418 (114172 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11316
[11317]
11318
11319
11416
11417
11418
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά