05/12/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Έκαναν σεξ σε σταθμό του Μετρό!

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν οι επιβάτες του Μετρό στο Τορόντο!

Δύο νεαροί, επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις, μέχρι εκεί που δεν… πάει άλλο στην αποβάθρα ενός σταθμού.

Τα πρώτα ερωτικά και… παθιάρικα φιλιά δόθηκαν εντός του τρένου, ενώ συνέχεια υπήρξε εκτός αυτού, στο σταθμό Spadina, μπροστά σα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επιβατών.

Το τρένο σταμάτησε για 14 λεπτά την πορεία του , καθώς το ζευγάρι το «χόντρυνε» και μάλιστα εντός του τρένου, γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας.

Όπως αποδείχθηκε οι δυο τους βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

"Ευγενική" αρκούδα ανταποδίδει χαιρετισμό

 Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποδεικνύει, ότι τα ζώα μπορούν να είναι εξίσου ευγενικά με τους ανθρώπους. Έτσι, μία αρκούδα δε διστάζει να ανταποδώσει τον χαιρετισμό σε μία τουρίστρια που περνούσε με το αυτοκίνητό της μπροστά από ένα καταφύγιο ζώων στην Ουάσιγκτον.

Η τουρίστρια έμεινε άναυδη, όταν χαιρέτισε το τεράστιο πλάσμα και εκείνο του ανταπόδωσε τον χαιρετισμό. Καθώς η γυναίκα πλησιάζει με το αυτοκίνητό της το καταφύγιο, αρχίζει να επιβραδύνει και στην συνέχεια χαιρετά την αρκούδα.

Τότε, εκείνη κάθεται πίσω στα δυνατά της πόδια και ξαφνικά ανταποκρίνεται στον χαιρετισμό κουνώντας με χαρά την τεράστια πατούσα της.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε στην Φάρμα Ολυμπιακών Αγώνων. Το καταφύγιο συνεργαζόταν με την εταιρεία κινουμένων σχεδίων Walt Disney για 28 χρόνια, παρέχοντας ζώα και τοποθεσίες για ταινίες.

Οι κάτοικοί του αποτελούν, στην ουσία, διάσημα ζώα που τώρα "έχουν βγει στην σύνταξη".

 

 

 

 

 

 

news247.gr


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

Aντιδράσεις ΣΒΒΕ για πιθανές αυξήσεις της ΔΕΗ

 Η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με αφορμή την πρόταση για διψήφιο ποσοστό αύξησης των τιμών των τιμολογίων της ΔΕΗ, απέστειλε επιστολή, προς τον κ. Ε. Βενιζέλο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, και Γ. Παπακωνσταντίνου, Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ζητώντας την αποτροπή της πιθανής – φημολογούμενης αύξησης των τιμολογίων της ηλεκτρικής ενέργειας, και την εξέταση θέσπισης ειδικού τιμολογίου για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σε μια περίοδο κατά την οποία κεντρικό ζητούμενο από τις κυβερνητικές πολιτικές θα έπρεπε να είναι η διατήρηση, τουλάχιστον, των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, το κράτος, για ακόμα μία φορά, αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή προσπάθεια των επιχειρήσεων αυξάνοντας άκριτα το κόστος ενέργειας, συμπαρασύροντας έτσι ανάλογα το κόστος παραγωγής τους.
Δυστυχώς, οι χρόνιες καθυστερήσεις στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, σε συνδυασμό με την υψηλή φορολόγηση, δημιουργούν αυξημένα κόστη ενέργειας για τις ελληνικές βιομηχανίες, τα οποία είναι από τα υψηλότερα στον κόσμο».

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία   Κόσμος
+ + -

CERN: "Μάλλον είδαμε το μποζόνιο του Χιγκς"

 Επανάσταση στην επιστήμη προκαλεί η ανακοίνωση των ερευνητών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) ότι κατέστη δυνατό να "δουν" το μποζόνιο του Χιγκς, του αποκαλούμενου και "σωματιδίου του Θεού".

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, το εν λόγω σωματίδιο είναι το μέσο με το οποίο τα πάντα στο Σύμπαν αποκτούν τη μάζα τους.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δύο πειράματα στον LHC (ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων) έδωσαν ενδείξεις για την ύπαρξη του μποζόνιου του Χιγκς με την ίδια μάζα, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού.

Ωστόσο το εργαστήριο δεν έχει ακόμα επάρκεια δεδομένων ώστε οι ερευνητές να μπορούν να μιλήσουν με βεβαιότητα για ανακάλυψη.

Η ανακάλυψη του μποζόνιο θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα των τελευταίων 60 ετών, καθώς θα είναι ο καταλύτης για την κατανόηση του σύμπαντος

Μέχρι τούδε δεν έχει παρατηρηθεί μέσω πειραμάτων.

Αυτό το βασικό δομικό στοιχείο του Σύμπαντος είναι το σημαντικό στοιχείο που λείπει από το "Καθιερωμένο Μοντέλο"- τη "Βίβλο των Οδηγιών", που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν τα σωματίδια και οι δυνάμεις.

Πως έγινε η έρευνα


Οι δύο ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες, εργάζονται αντίστοιχα στους ανιχνευτές ATLAS και CMS του CERN, φιλτράροντας μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους στοιχεία από τουλάχιστον 300 τρισεκατομμύρια συγκρούσεις πρωτονίων στον μεγάλο υπόγειο επιταχυντή μήκους 27 χιλιομέτρων.

Μέχρι σήμερα, τόσο οι έρευνες στο CERN, όσο και στον "ανταγωνιστικό" επιταχυντή Tevatron του αμερικανικού εργαστηρίου Fermilab (που πλέον έχει τεθεί εκτός λειτουργίας) έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το μποζόνιο του Χιγκς πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των 115 και 140 GeV

Μια μάζα των 125 GeV θα αποτελούσε καλά νέα και για τη θεωρία της "υπερσυμμετρίας", που προβλέπει ότι σε κάθε σωματίδιο αντιστοιχεί ένα συμμετρικό αλλά βαρύτερο σούπερ-σωματίδιο, αλλά ίσως ευνοήσει και τη "θεωρία των χορδών", που αποτελεί μία επέκταση της "υπερσυμμετρίας". 

Άλλοι φυσικοί πάντως επισημαίνουν ότι ακόμα και μία μάζα των 125 GeV (περίπου 133 μεγαλύτερη από την μάζα ενός πρωτονίου) δεν θα σήμαινε ότι κατ' ανάγκη αποδεικνύει την ύπαρξη σούπερ-συμμετρικών σωματιδίων ή την ορθότητα της θεωρίας των χορδών.

Ο μηχανισμός του Χιγκς

Ο βρετανός φυσικός Πίτερ Χιγκς είναι ο πρώτος που πρότεινε την ύπαρξη του σωματιδίου, το οποίο πήρε τελικά το όνομά του, ενώ πέντε ακόμα επιστήμονες συνέβαλαν στη σχετική θεωρία για τον "μηχανισμό του Χιγκς", που περιγράφει την αλληλεπίδρασή του με τα άλλα σωματίδια. 

Αυτό σημαίνει ότι, αν βρεθεί το ομώνυμο μποζόνιο, η επιτροπή των Νόμπελ θα δυσκολευτεί να διαλέξει την τριάδα που θα μοιραστεί το βραβείο, αν και δύσκολα ο ίδιος ο Χιγκς δεν θα είναι ένας από τους τρεις.

Πάντως, ακόμα και αν βρεθεί το "σωματίδιο του Θεού", πάλι θα παραμένει ανοιχτό το ερώτημα όχι γιατί έχουν μάζα τα άλλα υποατομικά σωματίδια, αλλά γιατί έχουν τη συγκεκριμένη μάζα. 

Όπως δήλωσε η φυσικός του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Λίζα Ράνταλ, σύμφωνα με την θεωρία του κβαντικού πεδίου (που συνδυάζει την κβαντομηχανική και την ειδική σχετικότητα), οι μάζες αυτές θα έπρεπε να είναι χιλιάδες τρισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερες. 

Άρα, θα πρέπει να αναμένεται μελλοντικά μία ακόμα σημαντικότερη ανακάλυψη, πέρα από το Χιγκς, που θα ερμηνεύσει καλύτερα το "Καθιερωμένο Μοντέλο".

Όπως δήλωσε ο διάσημος φυσικός Στίβεν Γουάινμπεργκ, του πανεπιστημίου του Τέξας, ένας από τους "πατέρες" του "Καθιερωμένου Μοντέλου" στη δεκαετία του ΄60, τυχόν αποκλεισμός της ύπαρξης του σωματιδίου του Χιγκς ανοίγει το δρόμο για την αναζήτηση μίας πιο "εξωτικής" Φυσικής, με περισσότερα υποατομικά σωματίδια, περισσότερες δυνάμεις και έξτρα διαστάσεις στην Φύση, από όσες είναι γνωστές ως τώρα.

 

 

 

 

 

nooz.gr 
 

 

 

 
Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά   Κόσμος
+ + -

Ιράν και FED βάζουν «φωτιά» στο πετρέλαιο

Η τιμή του πετρελαίου αναρριχήθηκε πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι λόγω ενδεχόμενων προβλημάτων που πιθανόν να προκύψουν, μετά από τις ειδήσεις ότι το Ιράν θα πραγματοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις και θα κλείσει τα στενά του Ορμούζ και ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ενδέχεται να ανακοινώσει πρόσθετα μέτρα τόνωσης της οικονομίας.

Το αμερικάνικο αργό (πετρέλαιο) εμφάνισε κέρδη της τάξεως του 3,6% μετά την είδηση που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Fars ότι τα στρατιωτικά γυμνάσια θα διεξαχθούν «σύντομα» σύμφωνα με δήλωση του Parvis Sorouri, μέλους της εθνικής ασφάλειας του κοινοβουλίου και της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής του Ιράν. Τα στενά του Ορμουζ είναι εμπόδιο για τις εξαγωγές πετρελαίου από τον Περσικό Κόλπο. Η Fed θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη νομισματική πολιτική αργότερα μέσα στην ημέρα.

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Ιταλία: Ακροδεξιός εκτέλεσε αφρικανούς μικροπωλητές

 Φονική επίθεση κατά πλανόδιων πωλητών από τη Σενεγάλη εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τρίτης ένας 50χρονος συγγραφέας, γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις και συμπαθών του Φασισμού, στην κεντρική Φλωρεντία

Ο Τζιανλούκα Κασέρι εκτέλεσε δύο μετανάστες σε πλατεία και τραυμάτισε ακόμη τρεις πλανόδιους, πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε υπόγειο γκαράζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού σκόρπισε τον θάνατο, αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα μέσα στο άσπρο VW Polo, το οποίο χρησιμοποίησε και για τις επιθέσεις.
 
Οπλισμένος με Μάγκνουμ και ρεβόλβερ, ο Κασέρι ξεκίνησε τις επιθέσεις από την πλατεία Νταλμάτζια - βόρεια του ιστορικού κέντρου της πόλης - και προχώρησε στην πλατεία Σαν Λορέντζο, όπου συνέχισε να πυροβολεί κατά μεταναστών.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τον είδαν να βγαίνει ήρεμος από το άσπρο αυτοκίνητο στην Νταλμάτζια και να ρίχνει τρεις βολές, εκτελώντας τους δύο μετανάστες και τραυματίζοντας έναν τρίτο. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και μετέβη στην άλλη πλατεία, όπου τραυμάτισε τους άλλους.

Οι φονικές επιθέσεις προκάλεσαν την οργή των μεταναστών της περιοχής. Αμέσως οργανώθηκε πορεία από ανθρώπους που έκλαιγαν και φώναζαν "ντροπή" και "ρατσιστές". Αρκετοί ξέσπασαν την οργή τους σε κάδους σκουπιδιών και ταμπέλες οδοσήμανσης.

"Άκουσα τους πυροβολισμούς και νόμισα ότι ήταν πυροτεχνήματα. Μετά γύρισα και είδα τρεις ανθρώπους να κείνται αιμόφυρτοι" δήλωσε ένας πλανόδιος πωλητής στη "La Repubblica" περιγράφοντας το έγκλημα μίσους.

 

 

 

 

nooz.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Διαγωνισμός για 725 δόκιμους στην Πυροσβεστική

Διαγωνισμό για την κατάταξη 725 δοκίμων πυροσβεστών γενικών καθηκόντων προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τις 09-01-2012 ήμερα Δευτέρα και από τις 08:00-15:00 μέχρι και τις 16-01-2012 ημέρα Δευτέρα από τις 08.00 μέχρι τις 24:00.

 

 

 

 

 zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Σε δημοπρασία γυμνό πορτρέτο της Lady Gaga

Το γυμνό πορτρέτο της εκκεντρικής σταρ Lady Gaga, το οποίο φιλοτέχνησε ο θρυλικός τραγουδιστής Tony Bennett ,πρόκειται να βγει σε δημοπρασία.

Συγκεκριμένα, ο Tony ζωγράφισε γυμνή την Lady Gaga, στη διάρκεια μιας φωτογράφισης της νεαρής σταρ με την διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz. Τα έσοδα από την δημοπρασία του πορτρέτου θα διατεθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που διατηρούν οι δύο τραγουδιστές.

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Σάλος με την εγκύκλιο Σαχινίδη για την εφεδρεία

Αντιδράσεις και ερωτηματικά προκάλεσε η εγκύκλιος του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, που αφορά στο καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας.

Βάσει της εγκυκλίου αυτής. Προβλέπεται ότι εάν ένας δημόσιος υπάλληλος πληροί τις προϋποθέσεις για να μπει στο καθεστώς της εφεδρείας, τελικά δεν το πράξει τότε όταν τελικά βγει στη σύνταξη, τότε οι μισθοί που εισέπραξε κατά τη διάρκεια που έπρεπε να είναι σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, θα «κοπούν».

Αναλυτικότερα, στην εγκύκλιο Σαχινίδη αναφέρονται τα εξής:

1.Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 60 του Π.Δ. 169/2007 (κώδικας Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων), σε περίπτωση που υπάλληλος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης και έχει εισπράξει όταν ήταν στην ενέργεια αποδοχές που δεν δικαιούται, τα ποσά που καταβλήθηκαν χωρίς να οφείλονται παρακρατούνται συμψηφιστικά με δόσεις από τη σύνταξή του ή από τη σύνταξη των μελών της οικογένειάς του σε περίπτωση μεταβίβασης της σύνταξης σε αυτά. Η παρακράτηση γίνεται με πράξη του αρμόδιου Διευθυντή Συντάξεων ύστερα από σχετική βεβαίωση του εκκαθαριστή αποδοχών για το ποσό που καταβλήθηκε επιπλέον. Το ποσό που παρακρατείται κάθε μήνα δεν μπορεί να υπερβεί το 1/4 της σύνταξης που καταβάλλεται.

2. Κατόπιν των ανωτέρω, αυτονόητο είναι ότι, εάν υπάλληλος, παρότι πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 33 του ν. 4024/2011, δεν τεθεί για οποιονδήποτε λόγο σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, η Υπηρεσία μας κατά τη συνταξιοδότησή του θα διενεργήσει αυτεπάγγελτα τον ανωτέρω έλεγχο και θα προβεί, σε συνεννόηση με τον εκκαθαριστή αποδοχών της Υπηρεσίας του, σε παρακράτηση από τη σύνταξή του των αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών κατά τη διάρκεια που ο υπάλληλος αυτός έπρεπε να τελεί σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.

3. Για τις ανάγκες εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4024/2011 και μόνο, ως «πραγματική συντάξιμη δημόσια υπηρεσία» νοείται:

α) η υπηρεσία που έχει παρασχεθεί στο Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή σε ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού) με οποιαδήποτε σχέση εργασίας καθώς και η υπηρεσία που αναγνωρίζεται ως πραγματική δημόσια, με βάση ειδικές διατάξεις (άρθρο 155 παρ. 4 του Υ. Κ.).

β) η υπηρεσία που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η οποία έχει ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη του υπαλλήλου και είναι συντάξιμη (μπορεί δηλαδή να αξιοποιηθεί ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά είτε με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης είτε εφόσον πρόκειται για υπηρεσία που έχει διανυθεί με ασφάλιση σε χώρα-μέλος της Ε.Ε., με την εφαρμογή των Κοινοτικών Κανονισμών).

Επισημάνσεις:

α. Προκειμένου για υπαλλήλους που έχουν επαναπατριστεί από πρώην «ανατολικές χώρες», μη μέλη της Ε.Ε., από την προϋπηρεσία τους σε αυτές, η οποία έχει αναγνωριστεί για τη μισθολογική τους εξέλιξη, θα ληφθεί υπόψη μόνο εκείνη που τυχόν έχει μεταφερθεί (ως χρόνος ασφάλισης) σε ασφαλιστικό φορέα της χώρας και θα αξιοποιηθεί ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά με τις διατάξεις της «διαδοχικής ασφάλισης».

β. Στις προαναφερόμενες υπηρεσίες της περ. β’ δεν περιλαμβάνεται η προϋπηρεσία που αναγνωρίζεται ως συντάξιμη με τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 1405/1983 (δηλαδή με την καταβολή συμπληρωματικής εισφοράς εξαγοράς).

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Η Γροιλανδία ανυψώνεται λόγω απώλειας πάγου

Συνολικά 100 δισεκατομμύρια τόνους πάγου έχασε η Γροιλανδία σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων, που παραθέτουν στοιχεία από δίκτυο σταθμών GPS στο νότιο τμήμα της περιοχής.
Όπως επισημαίνουν στην έκθεσή τους οι επιστήμονες, το λιώσιμο των πάγων, που οφείλεται στις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι του 2010, είχε ως αποτέλεσμα την ανύψωση του εδάφους σε ορισμένα σημεία, κατά 1,5 εκατοστό.

Τα τελευταία χρόνια οι πάγοι της Γροιλανδίας έλιωναν με σταθερούς ρυθμούς τους καλοκαιρινούς μήνες και οι σταθμοί GPS κατέγραφαν σε ετήσια βάση ανύψωση τους εδάφους κατά 0,6 εκατοστά.
«Όμως η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας το 2010 είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική ανύψωση του εδάφους σε περίοδο πέντε μηνών, που σε μερικά σημεία έφτασε μέχρι και τα 2 εκατοστά», επισημαίνει σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή σε συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Γεωφυσικής ο δρ. Michael Bevis, γεωλόγος στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και μέλος του ερευνητικού προγράμματος.Κατά την παρουσίασή του ο δρ. Bevis εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ανύψωση του εδάφους οφείλεται στην απώλεια πάγου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».

«Η ανωμαλία της ανύψωσης του εδάφους συνδέεται με τους χάρτες του 2010 για το λιώσιμο των πάγων. Στις περιοχές που το λιώσιμο των πάγων διαρκούσε περισσότερες ημέρες, η ανύψωση που καταγράφηκε ήταν υψηλότερη», δήλωσε ο ερευνητής.

Την χρονική περίοδο 1961 με 2003 υπήρχαν χρονιές που στη Γροιλανδία προστίθεντο μέχρι και 25 δισεκατομμύρια τόνοι νέου πάγου, καθώς και χρονιές που χάνονταν 60 δισεκατομμύρια τόνοι πάγου.
Κάποιες χρονιές, το λιώσιμο των πάγων ήταν ακόμα μεγαλύτερο.Σύμφωνα με τους ερευνητές, η απώλεια 100 δισεκατομμυρίων τόνων πάγου από τη Γροιλανδία το 2010 μεταφράζεται ανύψωση της στάθμης των θαλασσών κατά 0,3 εκατοστά.

 

 


Πηγή:econews


Σελίδα 11262 από 11352 (113517 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11261
[11262]
11263
11264
11350
11351
11352
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά