13/12/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Paris Paris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία   Τοπικά
+ + -

Ηλεκτρονικές απάτες με cracking στη Θεσσαλονίκη

 Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δυο Έλληνες, για ηλεκτρονική απάτη σε βάρος γνωστού διεθνούς Τραπεζικού Ιδρύματος.

 

Με προηγμένη μέθοδο ηλεκτρονικής διείσδυσης, τύπου cracking, στο λογισμικό σύστημα ισοτιμίων επηρέαζαν την συναλλαγματική ισοτιμία νομισμάτων και με εικονικές συναλλαγές κέρδισαν μεγάλα χρηματικά ποσά

Με εικονικές συναλλαγές ύψους 1.650.000 ευρώ περίπου, μέσα σε μια βδομάδα, είχαν πετύχει να ωφεληθούν πάνω από 300.000 ευρώ.

Αναζητείται και τρίτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ένας 21χρονος Βρετανός.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δύο 21χρονοι ημεδαποί,  που κατηγορούνται  για τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης που είχε σκοπό την ηλεκτρονική απάτη σε βάρος Τραπεζικού Ιδρύματος, καθώς και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. 

 

Για την υπόθεση αυτή αναζητείται και τρίτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης,  ένας 21χρονος Βρετανός που δεν εντοπίσθηκε κατά τη δίαρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Τα τρία (3) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν πετύχει να διεισδύσουν ηλεκτρονικά στο λογισμικό σύστημα νομισματικής - συναλλαγματικής ισοτιμίας του Τραπεζικού Ιδρύματος και είχαν πετύχει, με εικονικές συναλλαγές ύψους 1.650.000 ευρώ περίπου, να αποκομίσουν μέσα σε μια εβδομάδα πάνω απο 300.000 ευρώ. 

 

Αναλυτικότερα, πρόσφατα, η Διεύθυνση Ασφάλειας γνωστού διεθνούς 

Τραπεζικού Ιδρύματος κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι, κατά τη διάρκεια  του εσωτερικού ελέγχου στις διαδικασίες συναλλαγματικής ισοτιμίας,  διαπιστώθηκε παρέμβαση στα λογισμικά υπολογιστικά συστήματα ισοτιμιών,  που είχε ως  επακόλουθο την οικονομική βλάβη της περιουσίας της Τράπεζας. 

Απο την ψηφιακή αστυνομική έρευνα και ανάλυση των δεδομένων που πραγματοποίησε εξειδικευμένο προσωπικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι, οι τρεις (3) εμπλεκόμενοι, χρησιμοποιώντας πρωτότυπη μέθοδο ηλεκτρονικής διείσδυσης είχαν καταφέρει να  επηρεάζουν τη διαδικασία επεξεργασίας των συναλλαγματικών δεδομένων ισοτιμίας μεταξύ του ευρώ και της λίρας Ηνωμένου Βασιλείου. 

 

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίωντας σύστημα παρέμβασης στο λογισμικό πρόγραμμα συναλλαγματικής  ισοτιμίας και πληκτρολογώντας τις αντίστοιχες εντολές μετατροπής νομισμάτων ευρώ σε λίρες Ηνωμένου Βασιλείου είχαν πετύχει να μετατρέπουν ευρώ σε λίρες με την ίδια ισοτιμία. 

Με τη μέθοδο αυτή κατάφερναν να επωφελούνται τη διαφορά της πραγματικής ισοτιμίας, και σε διάστημα μιας βδομάδας που έκαναν συνεχείς εικονικές συναλλαγματικές πράξεις πέτυχαν να ωφεληθούν το χρηματικό ποσό των 309.102,38 ευρώ, το οποίο είχαν μεταφέρει σε κοινούς ή ατομικούς λογαριασμούς τους. 

Στην κατοχή  των συλληφθέντων, αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στις οικίες τους, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

 

• Δύο (2) φάκελοι, που περιείχαν έγγραφα τραπεζών με αναλύσεις λογαριασμών και βεβαιώσεις εκτέλεσης εντολών για χρηματιστηριακές ή έξω-χρηματιστηριακές συναλλαγές.

• Δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

• Δύο (2) πιστωτικές κάρτες της τράπεζας.

• Το χρηματικό ποσό των 11.300 ευρώ, 19.915 δολάρια ΗΠΑ, 10.130 ελβετικά Φράγκα, 1.080 δολάρια Καναδά, 100 δολάρια Αυστραλίας.

 

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας πρόεκυψε ότι, οι δράστες έχουν επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια, διαφόρων τραπεζών, χωρίς να αιτιολογούν την  προέλευση των χρημάτων. Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε η Επιτροπή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. 

  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το συνολικό ποσό της ηλεκτρονικής απάτης.  

Επισημαίνεται ότι, τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν  Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων  της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που απαρτίζουν το επιστημονικό προσωπικό της Υπηρεσίας, καθώς διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων προηγμένων μορφών εγκληματικής συμπεριφοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

spnews.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία
+ + -

Η Apple ελπίζει σε πωλήσεις 190 εκατ. συσκευών iPhone το 2012

  Σύμφωνα με την Katy Huberty του Morgan Stanley office, η Apple είναι δυνατόν να δει πωλήσεις μέχρι και 190 εκατομμυρίων iPhone τον επόμενο χρόνο. Ποσό που είναι συγκριτικά κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό του 2011. Αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο λόγος εκείνος που η Apple αναμένει τέτοια νούμερα, σίγουρα θα πρόκειται για κάτι «μεγάλο», με πιο πιθανό -τι άλλο;- από το iPhone 5.

Η Apple, ακόμα και δίχως να αλλάξει το σχεδιασμό του iPhone 4S, κατάφερε να κρατήσει την δημοτικότητα της συσκευής πολύ ψηλά χάρη στην εισαγωγή της φωνητικής υπηρεσίας Siri, ενός ταχύτερου επεξεργαστή και μιας καλύτερης φωτογραφικής μηχανής. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του iPhone 5, αλλά αναμένεται να είναι εξοπλισμένο από ένα νέο ισχυρό επεξεργαστή και να υποστηρίζει 4G LTE.

Τώρα όσον αφορά τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας touch, το iPad, η Apple θα μπορούσε να προσμένει πωλήσεις 81 εκατομμύριων μονάδων το 2012, το οποίο και θα είναι υπερδιπλάσιο το 2011.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

proho.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Μείωση ΦΠΑ για αγορές με πιστωτική

 Μάλιστα, για να γίνει πιο ελκυστικό το σχέδιο, οι καταναλωτές που θα επιλέγουν συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, θα επιτυγχάνουν μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 20% κι από το 13% στο 10%.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», με την εφαρμογή του σχεδίου, που έχει εγκριθεί από την τρόικα και έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με την επιτροπή Ράιχενμπεχ, η κυβέρνηση θα επιδιώξει την άμεση απόδοση του φόρου στα κρατικά ταμεία, ενώ θα επιχειρήσει να περιορίσει τη δυνατότητα των επιχειρήσεων να μην αποδίδουν το ΦΠΑ στο Δημόσιο.

Η διαδικασία

Έτσι, για τις συναλλαγές μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, καθώς και για τις τραπεζικές επιταγές, οι τράπεζες θα παρακρατούν τον ΦΠΑ και θα τον αποδίδουν στο Δημόσιο, ενώ το ποσό της συναλλαγής, πλην ΦΠΑ θα αποδίδεται στις επιχειρήσεις.

Βέβαια, το πρόβλημα μη απόδοσης ΦΠΑ είναι ιδιαίτερα ευρύ, ενώ περίπου 200.000 επιχειρήσειςδεν υπέβαλαν ούτε μία περιοδική δήλωση ΦΠΑ το τελευταίο εξάμηνο. Η συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να επιλύσει ένα μέρος μόλις του προβλήματος, καθώς δεν μπορεί να εντάξει τις συναλλαγές που γίνονται με μετρητά.

 

 

 

 

newsbomb.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

«Ανυπολόγιστες οι συνέπειες διάλυσης της ευρωζώνης»

  Στους υψηλούς και «ανυπολόγιστους» κινδύνους από τη διάσπαση της ευρωζώνης αναφέρθηκε μιλώντας στους Financial Times ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Ο ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης υποστήριξε ότι όποιες χώρες βγουν από τη ζώνη του κοινού νομίσματος θα αντιμετωπίσουν ακόμη πιο επώδυνες οικονομικές καταστάσεις, θα αναγκαστούν να υποτιμήσουν τα νομίσματά τους και, εντούτοις, δεν θα καταφέρουν να διαφύγουν σκληρών δομικών μεταρρυθμίσεων. Ενώ και για όσες μείνουν, υποστήριξε ότι θα «έχουν καταρρεύσει οι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν ξέρουμε πού θα τελειώσει πραγματικά αυτό».

Ο Μ. Ντράγκι χαρακτήρισε «πρωτοφανή» τα μέτρα που έλαβε η ΕΚΤ στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, μεταξύ των οποίων και η παροχή ρευστότητας, άνευ ορίου, προς τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Πρόσθεσε ότι τα ενισχυτικά μέτρα θα εφαρμόζονται «για όσο το απαιτούν οι συνθήκες». Τέθηκε κατά του ορισμού από την ΕΚΤ των επιτοκίων των κρατικών ομολόγων αλλά και των spread και υποστήριξε ότι θα πρέπει οι κυβερνήσεις να βασιστούν στα δικά τους «προγράμματα δημοσιονομικής πειθαρχίας και δομικών μεταρρυθμίσεων» και όχι να επαναπαυτούν στη χρηματοδότηση από την ΕΚΤ.

Παράλληλα, απέρριψε κατηγορηματικά την εφαρμογή μέτρων ποσοτικής χαλάρωσης στα πρότυπα όσων υιοθέτησε η FED και η τράπεζα της Αγγλίας με τη μαζική αγορά κρατικών ομολόγων, ακόμη κι αν η ευρωζώνη περιέλθει σε βαθειά ύφεση.

«Το σημαντικό είναι να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου -πολιτών κι επενδυτών- στην ήπειρό μας. Δεν θα το πετύχουμε αυτό καταστρέφοντας την αξιοπιστία της ΕΚΤ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

newsbeast.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Επίσημη παραδοχή για ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα!

 Η δημόσια τοποθέτηση του αρμόδιου υφυπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Μανιάτη, σχετικά τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Ο κ.Μανιάτης, για πρώτη φορά με τόσο ευθύ τρόπο, έκανε γνωστό ότι «πετρέλαια υπάρχουν, δεν θα απογοητευθούν οι Έλληνες, είναι βέβαιο ότι η γεωλογία και η γεωγραφία έχουν φυλάξει για εμάς καλά δώρα».

Είναι η πιο κατηγορηματική παραδοχή σχετικά με τον υποθαλάσσιο θησαυρό που υπάρχει εντός της ελληνικής επικράτειας, που γίνεται από κυβερνητικό παράγοντα τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Μανιάτης, μάλιστα, επιβεβαίωσε και μία ακόμα πληροφορία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα αρμόδια επιτελεία.

Συγκεκριμένα, ο κ.Μανιάτης είπε ότι έχει εκφρασθεί ενδιαφέρον από το Ισραήλ, προκειμένου να στηθούν γεωτρύπανα νοτίως της Κρήτης. Ήδη, συγκεκριμένη ισραηλινή έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία και το εξετάζει. Όλα δείχνουν ότι στο σχετικό χώρο, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει θετικό αποτέλεσμα για τα ελληνικά συμφέροντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
voria.gr

Manos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Σαν Σήμερα

Γεγονότα

1843: Ο άγγλος συγγραφέας Κάρολος Ντίκενς εκδίδει το διήγημα Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (A Christmas Carol).
1909: Οι αμερικανίδες σοσιαλίστριες αποκηρύσσουν το δικαίωμα της ψήφου ως μικροαστικό.
1965: Ο στρατηγός Σαρλ Ντε Γκολ επανεκλέγεται στο αξίωμα του προέδρου της Γαλλίας. Αντίπαλός του, ο μετέπειτα σοσιαλιστής πρόεδρος Φρανσουά Μιτεράν.
1990: Ορκίζεται στο Δημαρχείο της Αθήνας ο νέος δήμαρχος Αντώνης Τρίτσης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
1997: Ο βραζιλιάνος παίκτης της Ίντερ Ρονάλντο κατακτά τη Χρυσή Μπάλα, το έπαθλο που απονέμεται από το γαλλικό περιοδικό France Football στον καλύτερο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ευρώπη.
2001: Σβήνει η φωτιά στους Δίδυμους Πύργους, που προκλήθηκε από τιςτρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Γεννήσεις

1910: Ζαν Ζενέ, γάλλος θεατρικός συγγραφέας και ποιητής. (Ο σχοινοβάτης, Οι δούλες)(Θαν. 15/4/1986)
1915: Εντίθ Πιαφ, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Εντίθ Τζιοβάνα Γκασιόν, γαλλίδα τραγουδίστρια. (Θαν. 11/10/1963)
1944: Άλβιν Λι, άγγλος ρόκερ.

Θάνατοι

1813: Τζέιμς ΜακΓκίλ, καναδός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ιδρυτής του περίφημου πανεπιστημίου McGill που εδρεύει στο Μόντρεαλ. (Γεν. 6/10/1744)
1848: Έμιλι Τζέιν Μπροντέ, αγγλίδα συγγραφέας, μία από τις δύο αδελφές που έγραψαν το μυθιστόρημα Ανεμοδαρμένα Ύψη. (Γεν. 30/7/1818)
1915: Αλόις Αλτσχάιμερ, γερμανός νευρολόγος. Το όνομά του δόθηκε στην ασθένεια του εγκεφάλου που πλήττει κυρίως τα ηλικιωμένα άτομα. (Γεν. 14/6/1864)
 
 
 
sansimera.gr 

Manos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΒΟΝΙΦΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΛΑΪΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ

  Γιορτάζουμε σήμερα 19 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Βονιφατίου και Αγλαΐας της Ρωμαίας ας πούμε λίγα λόγια:

Οι Άγιοι Βονιφάτιος και Αγλαΐα έζησαν τον 3ο μ.Χ. αιώνα. Η Αγλαΐα ανήκε στην τάξη των ευγενών και πλούσιων Ρωμαίων γυναικών και ήταν πάντα πρόθυμη στις ελεημοσύνες και στις διάφορες αγαθοεργίες. Ο δε Βονιφάτιος ήταν γραμματέας της περιουσίας της Αγλαΐας και επόπτης των κτημάτων της. Όπως η κυρία του, ήταν και αυτός εύσπλαχνος και φιλάνθρωπος. Διαχειριζόταν την περιουσία της Αγλαΐας με πολλή τιμιότητα, και απέναντι στους υπηρέτες ήταν ευγενέστατος.


Η ανεξέλεγκτη όμως καλοζωία έπνιξε την πνευματικότητα του Βονιφατίου και της Αγλαΐας. Άναψε την εύφλεκτη νεότητά τους και παρασύρθηκαν από τις ένοχες σαρκικές ηδονές. Ευτυχώς όμως, ο έλεγχος των συνειδήσεών τους ήταν αυτός που τελικά επικράτησε. Αμάρτησαν. Έκλαψαν και οι δύο πικρά. Θα τους δεχόταν άραγε και πάλι ο Θεός σαν ζωντανά μέλη της Εκκλησίας του; Γιατί όχι; Άλλωστε, ο Ίδιος είπε: «Χαρὰ γίνεται ἐνώπιον τῶν ἀγγέλων τοῦ Θεοῦ ἐπὶ ἐνὶ ἁμαρτωλῷ μετανοοῦντι» (Λουκά, ΙΕ' 10). Δηλαδή, χαρά γίνεται στους ουρανούς, με την παρουσία αγγέλων του Θεού, που συμμετέχουν στη χαρά αυτή, για έναν αμαρτωλό που μετανοεί.

Με πολλή συντριβή λοιπόν, οι δύο μετανοούντες εξομολογήθηκαν το ηθικό τους ολίσθημα σε πνευματικό ιερέα και η ηθική τους επιστροφή και αναγέννηση ήταν πλέον γεγονός. Έτσι αργότερα ο μεν Βονιφάτιος πέθανε μαρτυρικά για την πίστη στην Ταρσό της Κιλικίας, η δε Αγλαΐα, αφού πούλησε τα υπάρχοντά της, αφιέρωσε τη ζωή της στην ανακούφιση των φτωχών και των πασχόντων.

Στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!


Ανάλυση ονομάτων:
ΒΟΝΙΦΑΤΙΟΣ: (από το λατινικό bonus + fatus) =ο ευλογημένος.
ΑΓΛΑΪΟΣ: (από το αγλαός, εκ του αγάλλομαι) = ο υπέρλαμπρος, ο ακτινοβολών ωραιότητα και δόξα.

Απολυτίκιο:

Ἦχος δ'. Ταχὺ προκατάλαβε.
Μαρτύρων τὴν εὔκλειαν ἰχνηλατήσας θερμῶς, Χριστὸν ὡμολόγησας ἐπὶ ἀπίστων στερρῶς, σοφὲ Βονιφάτιε, ὅθεν καθάπερ πλοῦτον ἀδαπάνητον, μάρτυς, δέδωκάς σου τὸ σῶμα τῇ σεμνῇ Ἀγλαΐᾳ, ἐξ οὗ τῷ κόσμῳ πηγάζει ῥώσις καὶ ἔλεος.

 

 

 

 

agioritikovima.gr 


Manos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

  Με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες αρχίζει η εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στα Χριστούγεννα. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με τα φαινόμενα να επεκτείνονται στο ανατολικό Αιγαίο. Παράλληλα, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας.

Τα φαινόμενα θα περιοριστούν, την Τρίτη, στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού. 

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν όλη τη χώρα το βράδυ της Κυριακής. 

Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο

 

 

 

nooz.gr 


Manos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Ετοιμάζει ελληνοτουρκικό σίριαλ

Τις φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει μία ελληνοτουρκική δραματική σειρά εποχής, η οποία θα προβάλλεται παράλληλα σε Ελλάδα και Τουρκία τον Ιανουάριο του 2012, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του σε ένθετο εφημερίδας ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Μόλις επέστρεψα από ένα ακόμη ταξίδι που έκανα στην Τουρκία και έπονται πολλά ακόμα, καθώς υπάρχει στα σκαριά μια δουλειά που με κέντρισε πολύ από την πρώτη στιγμή που μου την πρότειναν. Οι συζητήσεις που έκανα και οι οποίες προχωρούν καλά, με θέλουν να συνυπάρχω σε μια ελληνοτουρκική παραγωγή που ετοιμάζεται με όρεξη και φροντίδα και η οποία θα είναι 50% ελληνική και 50% τούρκικη. Το σενάριο θα το υπογράφω εγώ με έναν Τούρκο σεναριογράφο, τη σκηνοθεσία θα την αναλάβουν ένας δικός μας κι ένας δικός τους και η διανομή θα είναι επίσης 50-50» δήλωσε στο TV Έθνος της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

 

 

 

zougla.gr 


Manos Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Περίεργα
+ + -

Γλίτωσε από θαύμα...

  Δείτε τις φωτογραφίες και φανταστείτε τι πιθανότητες έχει ο οδηγός για να σωθεί ...

Είναι απίστευτο αλλά ο οδηγός αυτού του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε
καν και γλίτωσε παρα τρίχα . Αν και η κολώνα τρύπησε την θέση την
οδηγού .. δεν ξέρω πως την απόφυγε !! Παράξενο μου φαίνεται

lucky-tube_car-accident_02


lucky-tube_car-accident_03


lucky-tube_car-accident_04


tube_accident_05
 
 
 
 
 
tsekouratoi.blogspot.com 


Σελίδα 11262 από 11371 (113710 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11261
[11262]
11263
11264
11369
11370
11371
Επόμενο