15/12/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Οι πιο απάνθρωπες μέθοδοι εκτέλεσης

Παλιότερα, όταν η καταδίκη σε θάνατο δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο και ο ανθρωπισμός ήταν μια άγνωστη έννοια για τις κοινωνίες του κόσμου, η απόδοση δικαιοσύνης γινόταν πολύ συχνά με βάναυσο και αποτρόπαιο τρόπο.

Όποιος αντιμετώπιζε την εσχάτη των ποινών ήταν αναγκασμένος να ζήσει στιγμές που θα έκαναν και ένα «σκληρό» θρίλερ να φαντάζει ανιαρό. Οι τρόποι των εκτελέσεων ήταν πολλοί και, παρόλο που διέφεραν ως προς τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνταν, ο στόχος όλων ήταν ένας: ο κατάδικος έπρεπε να βασανιστεί απάνθρωπα πριν φύγει από τη ζωή.

Δείτε μερικές από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους εκτελέσεων του παρελθόντος:

- Δημόσιος απαγχονισμός:

 
Τον 13ο αιώνα, οι Βρετανοί ήταν αποφασισμένοι να εξαλείψουν κάθε μορφή προδοσίας στην εξουσία. Γι' αυτό είχαν δημιουργήσει μια αποκρουστική μέθοδο δημόσιας εκτέλεσης. Ο κατάδικος έπρεπε να συρθεί μέσα στην πόλη μέχρι το σημείο που θα κρεμιόταν. Εκεί τον κρέμαγαν από τον λαιμό όσες φορές χρειαζόταν ώστε να φτάσει ένα βήμα πριν τον πνιγμό.
Ύστερα του έκοβαν τους όρχεις και του άνοιγαν την κοιλιά με σκοπό να κάψουν τα όργανά του ενώ ο ίδιος παρακολοθούσε ακόμη ζωντανός. Η ζωή του τερματιζόταν δια αποκεφαλισμού και ύστερα το πτώμα του κοβόταν στα τέσσερα. Το τέλος της διαδικασίας ήθελε κάθε κομμάτι να εκτίθετο σε κάποιο σημείο της Βρετανίας προς παραδειγματισμό.

- Θάνατος στην πυρά:

 
Οι τεχνικές που σχετίζονταν με το συγκεκριμένο είδος εκτέλεσης διέφεραν ως προς τη διάρκεια που ο κατάδικος θα καιγόταν ζωντανός. Η φωτιά συνήθως στηνόταν έτσι ώστε να εξαπλωθεί αργά πάνω στο σώμα του μελλοθάνατου μέχρι τελικά να φτάσει στο κεφάλι του.

- Ο μπρούντζινος ταύρος
 

Ένας από τους χειρότερους τρόπους εκτέλεσης δημιουργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα. Πρόκειται για μια κατασκευή από μπρούντζο, η οποία είχε το σχήμα ταύρου και λειτουργούσε ως φούρνος. Ο καταδικασμένος έμπαινε μέσα στον ταύρο και περίμενε τον αργό και βασανιστικό βρασμό του.
Μέσα στον ταύρο υπήρχαν επίσης ειδικά διαμορφωμένοι σωλήνες οι οποίοι μετέτρεπαν τις κραυγές του μελλοθάνατου σε ήχους παρόμοιους με μουγκρητό ταύρου.

- Τροφή στα θηρία

 
Ο μελλοθάνατοςαφήνεται στο έλεος πεινασμένων ζώων . Ακόμα κι αν κατάφερνε με κάποιον τρόπο να ξεφύγει, νέα ζώα εξαπολύονταν εναντίον του ώστε να εξασφαλιστεί ο θάνατός του.

- Θάνατος από ισπανικό «γάιδαρο»
 

Μία από τις πιο αποτρόπαιες μεθόδους που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ο μελλοθάνατος τοποθετείται πάνω σε μία ξύλινη κατασκευή που μοιάζει με γάιδαρο και η σέλα του έχει τριγωνικό σχήμα. Βάρη δένονται στα πόδια του έτσι ώστε το μέσο του σώματος του να πιέζεται στη γωνία της κατασκευής.
Ο εκτελεστής έχει πλήρη έλεγχο της ζωής του καταδικασμένου καθώς μπορεί να επιλέξει από μόνος του πότε θα τοποθετήσει αρκετό βάρος στα πόδια του έτσι ώστε η διαδικασία να τελειώσει και το σώμα να κοπεί σχεδόν στα δύο.

- Πριόνισμα
 

Ο μελλοθάνατος κρεμιέται ανάποδα από τους αστραγάλους του και ο εκτελεστής αρχίζει να πριονίζει το σώμα του σιγά σιγά ξεκινώντας από τον καβάλο με κατεύθυνση προς το κεφάλι.

- Σύνθλιψη
 

Ο καταδικασμένος σε θάνατο ακινητοποιείται ξαπλωμένος μπρούμυτα και περιμένει κάτι πολύ βαρύ να τον... συνθλίψει. Το θανατηφόρο αντικείμενο θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε μεταξύ ενός μεγάλου βράχου έως και του ποδιού ενός ελέφαντα.

- Αργός τεμαχισμός
 

Ο εκτελεστής ξεκινά τη δουλειά του κόβοντας σιγά σιγά όλες τις περιοχές του σώματος που περιέχουν την περισσότερη σάρκα (στήθος, γοφοί κλπ). Συνεχίζει με άλλα μέρη του σώματος όπως τα αυτιά και τα δάχτυλα φροντίζοντας πάντα ο μελλοθάνατος να παραμένει ζωντανός έτσι ώστε να βασανιστεί.
Η τελική μαχαιριά έχει στόχο κατευθείαν τη καρδιά του καταδικασμένου.

- Γκαρότα

 

Άλλη μία τεχνική ισπανικής προέλευσης. Ο κατάδικος κάθεται σε μια καρέκλα και ο λαιμός του πιάνεται από μια μεταλλική λαβίδα, την οποία ελέγχει ο εκτελεστής. Ο τελευταίος επιλέγει πόσο πολύ θα σφίξει τον μελλοθάνατο έχοντας ως τελικό σκοπό να τον πνίξει.

- Ηλεκτρική Καρέκλα
 
 
Μία από τις μεταγενέστερες μεθόδους εκτέλεσης. Ο κατάδικος ξυρίζεται, δένεται σε μια καρέκλα και στο κεφάλι τοποθετείται ένα μεταλλικό «καπέλο» το οποίο στην ουσία είναι ένα ενεργό ηλεκτρόδιο. Ο εκτελεστής το μόνο που έχει να κάνει είναι να ενεργοποιήσει τον μοχλό και να δει τον κατάδικο να πεθαίνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Newsbeast.gr

Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Περίεργα   Κόσμος
+ + -

30χρονη Βραζιλιάνα μοιάζει με 9 μηνών μωρό

 
Aπό μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια πάσχει.. μια γυναίκα από την Βραζιλία, η οποία, παρόλο που έχει κλείσει τα 30 χρόνια, εξακολουθεί να έχει το σώμα ενός μωρού...
 
 
 
 
Γεννημένη στις 7 Μαΐου 1981, η Maria Audete do Nascimento ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια που ζει σε ένα μια καλύβα στη Ceara της Βραζιλίας. Η οικογένειά της αποτελείται από τον πατέρα της και τη δεύτερη γυναίκα του, που έχει αναλάβει τη φροντίδα της, από τότε που η μητέρα της πέθανε, πριν από 13 χρόνια.
 
Η οικογένεια της Maria δεν έχει την πολυτέλεια να της προσφέρει οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.
Η 30χρονη Βραζιλιάνα συνεχίζει να ζει σαν μωρό, ανίκανη να φροντίσει για τις δικές της ανάγκες, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμη και να μιλήσει. Το σπίτι στο οποίο ζει, παρόλο που είναι φτωχό είναι γεμάτο αγάπη, σύμφωνα με μητριά της, η οποία προσέχει τη γυναίκα-παιδί από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της. 
 
Η γυναίκα αυτή πιστεύει ότι το παιδί αυτό στάλθηκε σε αυτήν ως δώρο του Θεού, για να το φροντίζει και να του δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί.
 
Εμπειρογνώμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ceara πιστεύουν ότι η Μaria πάσχει από σοβαρή ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών. Ως αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμού, το σώμα της δεν ήταν ποτέ σε θέση να αναπτυχθεί σωματικά ή ψυχικά."Eάν η υπόθεση είχε εντοπιστεί νωρίς, η Maria μπορεί να είχε μεγαλώσει ως ένα κανονικό παιδί", είχαν δηλώσει στο παρελθόν μετά λύπης στο δίκτυο Reprodução TV Vitória.
 
Το Πανεπιστήμιο έχει συμφωνήσει να παρέχει δωρεάν θεραπεία στη Μaria, για να μπορέσει να είναι λίγο πιο ανεξάρτητη, να περπατήσει, να φάει και να μιλήσει, έστω και λίγο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tro-ma-ktiko.blogspot.com


Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Περίεργα   Τεχνολογία   Κόσμος
+ + -

Ρομπότ- δεσμοφύλακες στην Νότια Κορέα

Το μέλλον στο οποίο τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τον άνθρωπο έφτασε, στην Νότιο Κορέα τουλάχιστον, όπου θα παίξουν το ρόλο δεσμοφύλακα σε σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης Ποχάνγκ. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Μάρτιο.

Τρία ρομπότ – ύψους 1,5 μέτρων - θα πιάσουν δουλειά για μία δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα. Θα επιθεωρούν τους φυλακισμένους προσπαθώντας να εντοπίσουν ασυνήθιστες συμπεριφορές, αφαιρώντας φόρτο εργασίας από τους ανθρώπους – συναδέλφους τους.

Δημιουργήθηκαν από το Ασιατικό Φόρουμ Σωφρονισμού, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό σχετικών πολιτικών και μεθόδων. Ο δοκιμαστικός μήνας αναμένεται να στοιχίσει 1 δισεκατομμύριο γουόν δηλαδή 554.000 λίρες και τα έξοδα βαρύνουν την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, η οποία φιλοδοξεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της ρομποτικής.
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή: BBC

Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Τεχνολογία   Κόσμος
+ + -

Επιτυχές ξεκίνημα για το το ταξίδι στον Άρη για το Curiosity

Με επιτυχία εκτοξεύτηκε στις 10.02 (τοπική ώρα) από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα ένας πύραυλος Αtlas 5 που φέρει πάνω του το νέο διαστημικό όχημα της NASA, Curiosity, το οποίο έχει προορισμό τονπλανήτη Άρη.Το Curiosity, αξίας 2,5 δισ. ευρώ, έχει μέγεθος τζιπ, είναι εξοπλισμένο με τρυπάνια, λέιζερ και πληθώρα επιστημονικών οργάνων και τροφοδοτείται από πυρηνική γεννήτρια.Οι επιστήμονες της NASA ελπίζουν να φθάσει στον προορισμό του, μετά από ένα εννεάμηνο ταξίδι, στις 6 Αυγούστου του 2012, προκειμένου να αποκαλύψει τα μυστικά του Κόκκινου Πλανήτη.

 

 

 

 

 

 zougla.gr


Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Σάκης Μπουλάς: «Μου αρέσει πολύ το λάθος»

Ο Σάκης Μπουλάς έδωσε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό «People».

«Δεν μου πάει το μοντέλο της οικογένειας, ούτε του οικογενειάρχη, ούτε το να είμαι με μια γκόμενα και να ζω σαν παντρεμένος. Εμένα μου αρέσουν οι ερωτοφιλίες! Μπορεί να είμαι χωρίς σχέση δέκα χρόνια και να βγαίνω με φίλες μου και να περνάμε μια χαρά. Αυτό ξέρεις σε προφυλάσσει και από τη ζήλια», λέει η Σάκης Μπουλάς.

Παραδέχεται μάλιστα ότι είναι φριχτός σύντροφος.

«Συνέχεια κάνω λάθη στις σχέσεις μου. Είμαι φριχτός σύντροφος. Πρέπει η άλλη να με αγαπάει πάρα πολύ για να το παραβλέψει. Στις πιο ειλικρινείς συζητήσεις που έκανα με πρώην μου κατάλαβα ότι κάποιες φορές γίνομαι ανυπόφορος. Καταλαβαίνω ότι δεν κάνω το σωστό τη στιγμή που καλούμαι να επιλέξω, όμως δυστυχώς μου αρέσει να επιλέγω το λάθος. Δεν το κάνω από άγνοια, μου αρέσει πολύ το λάθος».

Τι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει;

«Δυστυχώς αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η ανωριμότητα. Για να συνειδητοποιήσω πόσο χρονών είμαι πρέπει να κοιτάξω την ταυτότητά μου. Ούτε ο καθρέφτης με πείθει, ούτε η φυσική μου κατάσταση. Και ξέρεις φοβάμαι ότι όσο μεγαλώνω θα γίνομαι ακόμη πιο ανώριμος. Θα παλιμπαιδίζω».

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Σπάνιο στέλεχος του ιού HIV σε χώρες της κεντρικής Αφρικής


Ένα πολύ σπάνιο στέλεχος του ιού HIV, του οποίου ελάχιστα κρούσματα είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα μόνο σε ασθενείς στο Καμερούν, φαίνεται ότι διαδόθηκε και σε άλλες χώρες της κεντρικής Αφρικής, σύμφωνα με γάλλους γιατρούς. 

Υπάρχουν δύο τύποι του ιού που προκαλεί το AIDS: ο HIV 1 που ευθύνεται για την πλειονότητα των μολύνσεων και ο HIV 2 που δεν συναντάται συχνά. 

Ο HIV 1 χωρίζεται σε τρεις ομάδες: την Μ που προκάλεσε την παγκόσμια πανδημία και την Οκαι την Ν που είναι σπάνιες. Μια τέταρτη ομάδα, που ονομάστηκε Ρ εντοπίστηκε το 2009 από ομάδα γάλλων γιατρών σε ασθενή από το Καμερούν. 

Μέχρι σήμερα, τα μοναδικά κρούσματα HIV της ομάδας N είχαν καταγραφεί σε ασθενείς που ζούσαν στο Καμερούν. Η ομάδα Ν εντοπίστηκε πρώτη φορά το 1998 στη χώρα αυτή σε μια γυναίκα που είχε νοσήσει με AIDS. Στους περισσότερους από 12.000 ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό στο Καμερούν και έχουν εξεταστεί, μόνο 12 περιπτώσεις μόλυνσης με τον ιό της ομάδας Ν εντοπίστηκαν. 

Ο καθηγητής Φρανσουά Σιμόν (νοσοκομείο Σεν-Λουί, Παρίσι) και οι συνεργάτες του από το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς του Υιού του Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας στη Ρουέν αναφέρουν στην ιατρική επιθεώρηση Lancet την περίπτωση ενός 57χρονου άντρα που ζει στη Γαλλία και διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό της ομάδας Ν.

Ο ασθενείς που εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο Σεν Λουί τον Ιανουάριο προέρχόταν από το Τόγκο. 

Εξετάζοντας το ιστορικό της σεξουαλικής ζωής του ασθενούς, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι να μολύνθηκε από τις σεξουαλικές επαφές που είχε στο Τόγκο, γεγονός που σημαίνει ότι "ο ιός της ομάδας Ν κυκλοφορεί και εκτός Καμερούν". 

Για τους επιστήμονες η περίπτωση του συγκεκριμένου ασθενούς είναι πολύ σημαντική εξαιτίας των πολύ σοβαρών συμπτωμάτων που παρουσιάζει και της μεγάλης πτώσης του δείκτη ανοσίας του. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αρχικά ένας συνδυασμός αντιρετροϊκών φαρμάκων έχει αποτελέσματα, αλλά απαιτείται μακρά ανοσιολογική και ιολογική παρακολούθηση.
 
 
 
 
 
 
 
nooz.gr

Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Μας δανείζουν για να αγοράζουμε τα πράγματά τους»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και αναφέρθηκε στη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου, «Μαζί τα φάγαμε».

«Θεωρώ κατάφωρα ψέματα όλες αυτές τις απόψεις του τύπου “Μαζί τα φάγαμε”. Ακούω συνέχεια για τα Καγιέν στους δρόμους. Οι Έλληνες μόνο έχουν Καγιέν; Στη Ρώμη, στη Γερμανία με τι κυκλοφορούν με τρίκυκλα; Ή μας τα χάρισαν και δεν το κατάλαβα; Μας δανείζουν για να αγοράσουμε τα πράγματά τους. Με τρελαίνει ότι επικρατεί η άποψη ότι οι Έλληνες είναι ο χειρότερος λαός της γης, ενώ οι Γερμανοί που έκαναν δύο παγκόσμιους πολέμους και έναν οικονομικό είναι ωραίοι και μάγκες» είπε ο τραγουδιστής.

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Aπεργία τη Δευτέρα στα ραδιόφωνα

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ, αντιδρώντας «στη λαίλαπα απολύσεων και των καταπατήσεων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, που έχει κατακλύσει το χώρο της ραδιοφωνίας και για τα οποία η εργοδοσία και η Κυβέρνηση έχουν αποκλειστική ευθύνη», αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, 29 Νοεμβρίου 2011 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών της δημοτικής και ιδιωτικής ραδιοφωνίας, που εργάζονται σε όλους τους ιδιωτικούς και δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Zητούν:

- την ανάκληση όλων των απολύσεων των συναδέλφων τους,
- τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και
- την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας καθώς και την εφαρμογή τους.

 

 

 

 

zougla.gr 


paris Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011
Αθλητικά
+ + -

Γύρισε το ντέρμπι η Ρεάλ

 Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Μαδρίτης, καθώς επικράτησε με 4-1 της Ατλέτικο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

 

Οι "ροχιμπλάνκος" πάντως προηγήθηκαν με το καταπληκτικό γκολ του Αντριάν στο 15', αλλά 6 λεπτά αργότερα αργότερα ήρθαν τα πάνω-κάτω, με τον τερματοφύλακά τους, Τιμπό Κουρτουά, να κάνει πέναλτι στον Μπενζεμά και να αποβάλλεται.

 

Αυτός που την... πλήρωσε ήταν ο Ντιέγκο για να περάσει στο ματς ο Σέρχιο Ασένχο, τον οποίο εν συνεχεία νίκησε από τα 11 βήματα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ισοφαρίσει σε 1-1.

 

Ο Άνχελ ντι Μαρία ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 49', ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πέτυχε ο 3ο γκολ στο 65' και με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 82' ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φάση στην οποία αποβλήθηκε και ο Ντιέγκο Γκοντίν για τους φιλοξενούμενους.

 

Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, η Βαλένθια νίκησε με 2-1 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

 

Οι συνθέσεις

 

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Λασανά Ντιαρά, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (78' Φάμπιο Κοεντράο), Ντι Μαρία (61' Ιγκουαΐν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (74' Καγεχόν).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Περέα, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Φιλίπε Λουΐς, Γκάμπι, Πάουλο Ασουνσάο, Σάλβιο (83' Μιράντα), Αρντά Τουράν (77' Ρέγες), Ντιέγκο (23' Σέρχιο Ασένχο), Αντριάν Λόπεθ.

*κόκκινη 21' Κουρτουά και 81' Γκοντίν

 

sport24.gr 


dimitris Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

"Η χώρα διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο"

 Υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, διαβεβαίωσε πως δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα το 2011 και το 2012

Επισημαίνοντας πως τα οικονομικά μέτρα για το 2011 και το 2012 έχουν ήδη νομοθετηθεί, ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισήμανε πως δεν θα χρειαστεί να αποφασιστούν νέα μέτρα αν είμαστε συνεπείς και εργατικοί.

Ο λαός, όπως σημείωσε, έχει ήδη υποβληθεί σε μεγάλες θυσίες, σημειώνοντας πως η χώρα διατρέχει ακόμα θανάσιμο κίνδυνο, ενώ και η Ευρώπη "παραπαίει και ταλανίζεται".

Προσέθεσε ακόμα ότι πρέπει να γίνει μία υπερπροσπάθεια "για να βγούμε αλώβητοι εμείς και τα παιδιά μας".

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο νέων μέτρων, επισήμανε ότι τα μέτρα για το 2011 και το 2012 έχουν νομοθετηθεί όλα, "αρκεί και εμείς να είμαστε συνεπείς και δίκαιοι", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για αποκατάσταση αδικιών.

Για τα επόμενα χρόνια, δηλαδή από το 2013 και έπειτα, κατέληξε, τα μέτρα είναι ελάχιστα και φτάνουν το 1% του ΑΕΠ έναντι ενός πολύ μεγαλύτερου ποσού που χρειάστηκαν "για να πάμε στην απόφαση της 26ης Οκτωβρίου".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

news247.gr 


Σελίδα 11335 από 11372 (113714 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11334
[11335]
11336
11337
11370
11371
11372
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά