03/07/2025
         
Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Κόσμος
+ + -

«Καίνε» τον Μπερλουσκόνι οι αποκαλύψεις των μοντέλων στο δικαστήριο για τα «bunga bunga»

Απανωτές «πέφτουν» οι «ροζ» αποκαλύψεις για τα περίφημα «bunga bunga» πάρτι του Μπερλουσκόνι, καθώς τα κορίτσια που συμμετείχαν έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο και να δίνουν πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχαν μαζί του. Η ακρόαση είναι μέρος της μεγάλης υπόθεσης με την χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή γνωστή ως «Ρούμπι». Οι κατήγοροι στην υπόθεση χρεώνουν στον Μπερλουσκόνι, ότι έκανε σεξ μαζί της 13 φορές όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη και καταχράστηκε την εξουσία του ως πρωθυπουργού για να την βγάλει από την φυλακή όταν ήταν ύποπτη κλοπής.

Στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ, 27 ετών, μίλησε για τα περιβόητα πάρτι. Η σημερινή της κατάθεση, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης. «Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι.

Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει λαπ ντανς. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα», κατέθεσε η Ιμάν Φαντίλ. Στην κατάθεσή της, η μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά». Βέβαια ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός μέχρι σήμερα επιμένει ότι οι γιορτές του «ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή». 

 

 

 

 

 

prionokordela 


Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Διάφορα
+ + -

Το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου

 Αφού ανέλυσε 200 διαφορετικά επαγγέλματα, η CareerCast κατέληξε ότι οι μηχανικοί λογισμικού έχουν το πιο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, τα χαμηλότερα επίπεδα στρες και τις χαμηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά φυσική προσπάθεια καθώς επίσης και καλές προοπτικές πρόσληψης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή ως το καλύτερο επάγγελμα για το 2011.

Από τα επαγγέλματα της τεχνολογίας αυτό του αναλυτή συστημάτων βρίσκεται επίσης υψηλά, στην 9η θέση, ενώ του υπεύθυνου ανάπτυξης λογισμικού στη 15η. Από το σύνολο των επαγγελμάτων, το χειρότερο είναι αυτό του ξυλοκόπου στη 200η θέση.

 

 

 

 

 

tsantiri


Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Υγεία   facebook
+ + -

Η λαιμαργία είναι θέμα… γονιδίου

 Μια μετάλλαξη σε ένα συγκεκριμένο γονίδιο που ευθύνεται για τον έλεγχο της όρεξης είναι η αιτία της λαιμαργίας ορισμένων ανθρώπων που τους οδηγεί κατά συνέπεια σε παχυσαρκία. 

Σύμφωνα με ερευνητές του τμήματος φαρμακολογίας και φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Τζορτζτάουν, το γονίδιο Bdnf είναι υπεύθυνο για αρκετές περιπτώσεις παχυσαρκίας, στις οποίες το άτομο δεν μπορεί να ελέγξει την όρεξή του.

Οι δοκιμές με τα πειραματόζωα, που είχαν μεταλλαχθεί για να έχουν τη συγκεκριμένη παραλλαγή του γονιδίου, έδειξαν ότι η μετάλλαξή αυτή εμποδίζει πλέον τους νευρώνες (κύτταρα) του εγκεφάλου να στείλουν το μήνυμα στο σώμα ότι έχει φάει αρκετά. Έχοντας χάσει το «φρένο» του κορεσμού, ο οργανισμός τρώει ανεξέλεγκτα και παχαίνει. Τα ποντίκια κατανάλωναν κατά μέσο όρο 80% περισσότερο φαγητό από το φυσιολογικό.

Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι η ανακάλυψη θα ανοίξει νέους δρόμους για τον έλεγχο της όρεξης και της παχυσαρκίας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 40% έως 70% της διαφοράς του βάρους μεταξύ δύο ατόμων οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες.

 

 

 

 

24h 


Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Κόσμος
+ + -

Τρεις νεκροί από βομβαρδισμό στην Υεμένη

 

Ήταν μέλη οργάνωσης που θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα

Το θάνατο τουλάχιστον τριών μαχητών οργάνωσης που θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα είχε ως αποτέλεσμα ο χθεσινός αεροπορικός βομβαρδισμός στην Υεμένη, όπου η κυβέρνηση συνεχίζει τις επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών.

Σύμφωνα με μαρτυρία τοπικού αξιωματούχου στη νότια Υεμένη, αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της χώρας εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον ενός οχήματος σκοτώνοντας έξι μαχητές της Άνσαρ Αλ Σαρία, της οργάνωσης των οπαδών του ισλαμικού νόμου.

Ωστόσο, η ίδια η οργάνωση ανακοίνωσε ότι οι θάνατοι ήταν τρεις, ενώ πρόσθεσε ότι η επίθεση έγινε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι της πολεμικής αεροπορίας της Υεμένης.
 
 
 
 
 
 
 
newsbeast 

Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Αθλητικά
+ + -

«Οι παραδόσεις είναι αριθμοί χωρίς νόημα»

 

Ο Μουρίνιο απαντά στις δηλώσεις ανθρώπων της Μπάγερν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις ανθρώπων της Μπάγερν που εξέφρασαν την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι του χεριού τους στα ημιτελικά του Champions League.

«Πιο σημαντική από τη δική μου άποψη είναι αυτή ορισμένων ανθρώπων του ποδοσφαίρου με μεγάλη αξιοπιστία. Ο Χένες, ο Μπεκενμπάουερ, ο Ρουμενίγκε, ο Καν και ο Χίτσφελντ είπαν πως η Ρεάλ δεν είναι μεγάλη ομάδα και πως η Μπάγερν είναι καλύτερη, πως είναι το φαβορί και πως έχουμε κόμπλεξ απέναντι στην ομάδα τους. Θα δούμε αν έχουν δίκιο», τόνισε με εμφανή δόση ειρωνείας ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά πρόσθεσε: «Για να φτάσει μια ομάδα στα ημιτελικά του Champions League, πάει να πει πως είναι καλή, έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Η Μπάγερν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που παίζει εξαιρετικά σαν ομάδα κι έχει δικαίωμα να πιστεύει στην πρόκριση».

«Έχουμε φτάσει στα ημιτελικά τα δύο τελευταία χρόνια και αυτή τη φορά θέλω να κάνουμε το βήμα παραπάνω», πρόσθεσε, ενώ για τις επιλογές του ανέφερε: «Έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα, ποιος θα παίξει, ποιος θα είναι στον πάγκο και ποιοι εκτός αποστολής. Μου αρέσει να πέφτω για ύπνο γνωρίζοντας ποιος θα αγωνιστεί, αλλά κάποιες φορές έχω αμφιβολίες. Αυτή τη φορά η απόφαση ήταν εύκολη και είμαι ήρεμος». Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η κακή παράδοση της ομάδας του στη Γερμανία δεν παίζει ρόλο: «Οι παραδόσεις είναι αριθμοί χωρίς νόημα και δεν θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας ημιτελικός».

Κληθείς να σχολιάσει τον ορισμό του Χάουαρντ Γουέμπ ως διαιτητή του ματς, άφησε κάποιες αιχμές για την Μπαρτσελόνα. «Ο Γουέμπ είναι καλός διαιτητής, με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Η Ρεάλ έχει καλή πίστη απέναντι στους διαιτητές και τους βοηθά να κάνουν τη δουλειά τους για να παίρνουν σωστές αποφάσεις γνωρίζοντας πως μπορεί να γίνουν και λάθη. Περιμένουμε από τον Γουέμπ να κάνει καλά τη δουλειά του. Εμείς θα βοηθήσουμε το έργο του, αλλά πολλές φορές δίνονται κάποια πέναλτι που μπορεί να στοιχίσουν την ήττα στην ομάδα σου».

Τέλος, ερωτηθείς αν προτίθεται να δουλέψει στη Γερμανία, απάντησε: «Δεν μπορώ να δουλέψω σε μια χώρα που δεν ξέρω τη γλώσσα και δεν γνωρίζω γερμανικά. Είναι δύσκολο να εργαστώ, συνεπώς, στην Bundesliga, αλλά σαν πρωτάθλημα μού αρέσει όλο και περισσότερο».
 
 
 
 
 
 
sportfm

Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Κόσμος
+ + -

ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΣΙΠ RFID ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

 "Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του". Ασχέτως πίστεως και προκαταλήψεων είτε υλιστικών είτε θρησκευτικών κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουνε και να βγάλουν τον Άγιο Ιωάννη "κυριολεκτικά" αληθή με το έτσι θέλω. Δεν είναι τυχαίο που η ανάγνωση της Αποκάλυψης έχει χτυπήσει παγκοσμίως επίπεδα super best seller αφού υπάρχουν "ευφυέστατοι " πολιτικοί που φροντίζουν να την επιβεβαιώνουν. 


Ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς προτείνει να υιοθετηθούν στην Φινλανδία η βοηθός βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί», Χελένα Έρονεν. Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Η Χελένα Έρονεν, εξέφρασε την ανησυχία της για την πατρίδα της και για τους συμπολίτες της.

Οι επίδεσμοι και τα τσιπ θα επιτρέπουν την άμεση εξακρίβωση της ιθαγένειας του ύποπτου περαστικού. Σύμφωνα με την πρόταση, για τον μουσουλμάνο θα μπορούσε να είναι η ημισέληνος σε φόντο των εθνικών χρωμάτων, για τους Ρώσους το σφυροδρέπανο σε μαύρο-κόκκινο φόντο, για τους Αμερικανούς το χάμπουργκερ.

Όλα αυτά θα έμοιαζαν με ένα αποτυχημένο αστείο, εάν αυτές τις σκανδαλώδεις δηλώσεις δεν τις έκανε ένας εκπρόσωπος της κρατικής εξουσίας: η Χελένα Έρονεν εργάζεται ως βοηθός του βουλευτή Γιαμέσα Χιρβισαάρι, ο οποίος είχε στο παρελθόν τιμωρηθεί από το δικαστήριο για υποκίνηση εθνικού μίσους.

Μεταξύ των άλλων, στην ίδια γραμμή με τους αλλοδαπούς η Έρονεν τοποθετεί και τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: αυτοί, σύμφωνα με την γνώμη της, πρέπει να φέρουν στο χέρι επιδέσμους με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ποιος άλλος μπορεί να βρεθεί στον κατάλογό της, διερωτούνται οι πολιτικολόγοι;

Παρόμοιες απόψεις φαίνονται αστείες, όμως αυτό δεν μειώνει τη μελλοντική εφαρμογή. Το ίδιο το κόμμα «Οι αληθινοί Φιλανδοί» κατά τις βουλευτικές εκλογές το 2011 αποτέλεσε το τρίτο κόμμα στο νομοθετικό σώμα της Φινλανδίας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του υπάρχει και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εάν νομίζεται ότι τέτοιες φαεινές ιδέες τις έχουν μόνο εκεί δείτε και το βίντεο από την Αμερικανική Γερουσία και θα......ταραχτείτε σίγουρα.

 

 

 

 

 

katohika 


Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Διάφορα
+ + -

Σαν Σήμερα

 

Στις 17 Απριλίου

1521: Ο γερμανός θεολόγος Μαρτίνος Λούθηρος, που με τις 95 θέσεις του χώρισε την Ευρώπη σε καθολικούς και διαμαρτυρόμενους, αφορίζεται από την Καθολική Εκκλησία.

1790:Πεθαίνει ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, αμερικανός πολιτικός και εφευρέτης.

1820:Γεννιέται ο Αλεξάντερ Καρτράιτ, αμερικανός βιβλιοπώλης, πυροσβέστης και αθλητικός παράγοντας. Ίδρυσε τον σύλλογο Knickerbocker Base Ball Club και διατύπωσε τους επίσημους κανονισμούς του μπέιζμπολ. 

1822: Οι Οθωμανοί απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς. Την ίδια ημέρα σφάζουν 25 Έλληνες στον Αίνο της Θράκης.

1863:Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ποιητής.

1897: Ο Ελληνικός Στρατός σημειώνει στο Βελεστίνο τη μοναδική νίκη του κατά τον ατιμωτικό ελληνοτουρκικό πόλεμο. Των ελληνικών δυνάμεων ηγείται ο ταξίαρχος Σμολένσκης.

1910:Γεννιέται ο Ευάγγελος Αβέρωφ - Τοσίτσας, πολιτικός και συγγραφέας.

1947: Ο γ.γ. του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης ανακοινώνει ως στόχο του κόμματός του την κατάληψη της Μακεδονίας και τη δημιουργία «ελεύθερης περιοχής».

1960: Περιοδεύοντας στην Αγγλία, ο 21χρονος αμερικανός ρόκερ Έντι Κόχραν σκοτώνεται, όταν το ταξί στο οποίο επιβαίνει μαζί με τη συνθέτρια Σάρον Σίλεϊ και τον τραγουδιστή Τζιν Βίνσεντ προσκρούει σε κολόνα φωτισμού στα περίχωρα της πόλης Τσίπενχαμ. Ο οδηγός του ταξί Τζορτζ Μάρτιν θα καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών την οποία θα εκτίσει, χρηματική ποινή 50 λιρών και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 15 χρόνια. Ο Κόχραν απολάμβανε την επιτυχία του τραγουδιού του Three Steps to Heaven.

1996: Ο Παναθηναϊκός ηττάται από τον Άγιαξ με 3-0 στο ΟΑΚΑ και αποκλείεται από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ με 1-0, σταματώντας ένα σερί 189 αήττητων αγώνων του αντιπάλου του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2003:Πεθαίνει ο Γιάννης Λάτσης, εφοπλιστής.

2010:Πεθαίνει ο Αλεχάντρο Ρομπάινα, κουβανός καπνοπαραγωγός, ο διασημότερος παραγωγός πούρων της Κούβας και ο μοναδικός καπνοκαλλιεργητής της χώρας με εταιρεία που έφερε το όνομά του (Vegas Robaina).
 
 
 
 
 
 
 
sansimera

Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Υγεία   facebook
+ + -

Η μπύρα κάνει τους άνδρες εξυπνότερους!

 

Πιο σωστοί και πιο γρήγοροι στις «σπαζοκεφαλιές»

Η μπύρα κάνει τους άνδρες εξυπνότερους!
 
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο Σικάγο.

Σύμφωνα με όσα έδειξε η έρευνα, εκείνοι οι οποίοι είχαν πιει τα ποτηράκια τους είχαν καλύτερα αποτελέσματα σε ασκήσεις του μυαλού σε σχέση με τους νηφάλιους.

Για να φθάσουν σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα, οι ερευνητές έκαναν ένα παιχνίδι, δίνοντας τρεις λέξεις σε 40 άνδρες και ζητώντας τους να βρουν την τέταρτη η οποία ταιριάζει με τις άλλες τρεις. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι «πιωμένοι» έδιναν κατά 40% περισσότερες σωστές απαντήσεις από τους νηφάλιους. Επίσης, ήταν και ταχύτεροι, αφού απαντούσαν σε 12 δευτερόλεπτα, ενώ οι νηφάλιοι σε 15,5!
 
 
 
 
 

Manos Manos Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Κόσμος
+ + -

«Γιορτάζουν» την ημέρα χωρίς ΚΑΜΙΑ δολοφονία!

 Μοιάζει τουλάχιστον ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια: το περασμένο Σαββατο, στο Ελ Σαλβαδόρ, δε σημειώθηκε ούτε μια δολοφονία! Ήταν η πρώτη φορά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια…

Η δράση συμμοριών στη χώρα είναι ανεξέλεγκτη, με την εγκληματικότητα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ελ Σαλβαδόρ.

«Έπειτα από χρόνια που ο αριθμός των φόνων είχε φθάσει σε επίπεδα συναγερμού, με ως και 18 φόνους την ημέρα, είδαμε το Σάββατο να μην καταγράφεται ούτε μια ανθρωποκτονία στη χώρα», δήλωσε όλο… χαρά ο πρόεδρος Μαουρίτσιο Φούνες, όπως αναφέρει το newsit.gr

Από τον Ιούνιο του 2009 όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας, ο Φούνες δεν είχε μπορέσει να κάνει ανάλογη δήλωση. Για να περιορίσει την εγκληματικότητα, μάλιστα, πρόσφατα είχε καλέσει μέχρι και το στρατό να αναλάβει καθήκοντα επιβολής του νόμου στο εσωτερικό της χώρας!

Στην έναρξη της θητείας του καταγράφονταν κατά μέσο όρο 12 δολοφονίες την ημέρα, αλλά ο αριθμός αυξήθηκε στις 18 ανθρωποκτονίες την ημέρα κατά μέσον όρο στις αρχές του 2012.

Οι αντίπαλες συμμορίες που δρουν στο Ελ Σαλβαδόρ κήρυξαν εκεχειρία τον περασμένο μήνα και η αιματοχυσία ανάμεσα στις δύο ισχυρότερες εγκληματικές οργανώσεις στη χώρα, την Μάρα Σαλβατρούτσα και την Μάρα 18, ανεστάλη.

Σύμφωνα με δεδομένα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στο Ελ Σαλβαδόρ καταγράφονταν πρόσφατα 66 δολοφονίες ανά 100.000 κατοίκους, δείκτης που είναι από τους υψηλότερους στον κόσμο.

Μεγάλο μέρος της βίας επιρρίπτεται στα μεξικανικά καρτέλ των ναρκωτικών, που χρησιμοποιούν το Σαλβαδόρ ως διαμετακομιστικό κέντρο.

 

 

 

 

 


Manos Manos Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012
Διάφορα   facebook
+ + -

Θέλετε δουλειά στην Ευρώπη; Δείτε που υπάρχουν κενές θέσεις

  Αν σκέφτεστε να ψάξετε το αύριο κάπου μακριά από την Ελλάδα, υπάρχει λύση…Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του ευρωπαϊκού δελτίου επαγγελματικής κινητικότητας (European Job Mobility Bulletin) οι πέντε πρώτες κατηγορίες επαγγελμάτων που έχουν κενές θέσεις είναι:

1. Επαγγελματίες χρηματοοικονομικού τομέα και σύμβουλοι πωλήσεων: 11.800 κενές θέσεις στη Γερμανία, 2.800 στο Βέλγιο, 2.800 στη Γαλλία.

2. Πωλητές σε καταστήματα και υπάλληλοι επίδειξης προϊόντων: 6.200 κενές θέσεις στη Γερμανία, 1.800 στην Αυστρία, 1.300 στη Γαλλία.

3. Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ατομικής φροντίδας και σε συναφή επαγγέλματα: 21.600 κενές θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, 12.500 στη Γερμανία, 1.200 στη Γαλλία.

4. Πωλητές σε περίπτερα και στην αγορά: 20.000 κενές θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, 4.000 στο Βέλγιο, 800 στη Γερμανία.

5. Επαγγελματίες του σύγχρονου τομέα της υγείας: 7.600 κενές θέσεις στη Γερμανία, 2.900 στο Βέλγιο, 500 στη Γαλλία.

 

 


Οποιος θέλει ας το τολμήσει…

 

 

 

 

 





Σελίδα 11333 από 12731 (127308 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11332
[11333]
11334
11335
12729
12730
12731
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά