15/12/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα ανεργίας

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα ανεργίας θα καταβληθούν στους επιδοτούμενους ανέργους κανονικά από την 21 Δεκεμβρίου έως και 01 Ιανουαρίου του νέου έτους.

 

OAED 533 355Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση προπληρώνονται τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2012. 

Επίσης, θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγένων στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις Υπηρεσίες του Οργανισμού για τις παραπάνω παροχές, καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

Νεογέννητο ΕΝΕΧΥΡΟ μέχρι η μητέρα να πληρώσει

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι σε δημόσιο νοσοκομείο... κράτησαν, σχεδόν ως «όμηρο» νεογέννητο, μέχρι η νέα μητέρα να βρει χρήματα για να πληρώσει τα νοσήλια.

Η ερώτηση του βουλευτή κ. Κριτσωτάκη και της βουλευτού κ. Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, αναφέρει ότι η εφαρμογή των Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλίων «έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις γυναίκες που γεννούν στα δημόσια νοσοκομεία και οι οποίες καλούνται να καταβάλουν από 1.175 έως και 2.171 ευρώ αφού σε πολλά νοσοκομεία ζητείται από τις ίδιες να πληρώσουν τα νοσήλια«.

neogennito

«Ειδικά δε για τις γυναίκες μετανάστριες που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα έχουν καταγγελθεί περιστατικά, όπου νοσοκομείο στην Αθήνα (...) έχει προβεί στην απαράδεκτη και παράνομη κράτηση του νεογέννητου βρέφους μέχρι η μητέρα του παιδιού να καταβάλει τ' απαιτούμενα νοσήλια. Οι καταγγελίες αυτές έχουν γίνει επώνυμα και δημόσια από την Μ.Κ.Ο «Αίτημα»» λένε οι βουλευτές.

«Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να γεννήσουν οι γυναίκες που δεν είναι ασφαλισμένες και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (Ελληνίδες ή μετανάστριες)» αναφέρουν και τονίζουν ότι «με την απόφαση κατάργησης χορήγησης του επιδόματος τοκετού συνεχίζονται οι ανάλγητες και αντικοινωνικές πολιτικές και καταπιέζεται και το δικαίωμα στην ίδια τη μητρότητα«.

Ο υπουργός Υγείας ερωτάται από τους βουλευτές:

1. Προτίθεται να επανεξετάσει την επαναφορά του επιδόματος τοκετού και να μην προχωρήσει και σε αυτή την κατάργηση της σημαντικής δημόσιας παροχής επαναφέροντας το δικαίωμα στον δωρεάν τοκετό για όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες είτε είναι ασφαλισμένες είτε όχι, είτε είναι Ελληνίδες είτε μετανάστριες;

2. Προτίθεται να επανεξετάσει την επαναφορά του επιδόματος τοκετού και να μην προχωρήσει και σε αυτή την κατάργηση της σημαντικής δημόσιας παροχής;

3. Θα αποστείλει άμεσα σχετική εγκύκλιο στα νοσοκομεία ώστε να μην απαιτούν νοσήλιο για τη γέννα;

4. Τι θα γίνει με τις γυναίκες που έχουν καταβάλει τα νοσήλια που τους ζητήθηκαν για μαιευτική περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία;

5. Τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας που θα δίνονται από τους ασφαλιστικούς φορείς και τον ΟΑΕΔ θα αποτελούν φορολογητέο εισόδημα;

6. Προτίθεται να εξετάσει τις καταγγελίες για παράνομη κράτηση βρεφών;

 

 

 

 

 

 

 

 

tsekouratoi.gr


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Googlare,και κάνε κολοτούμπα

Είστε στο internet και βαριέστε λίγο;

Θέλετε να κάνετε το Google να κάνει κολοτούμπα; Γίνεται!

Πληκτρολογήστε  do a barrel roll στο Google και δείτε τι θα κάνει! 

*δουλεύει με Chrome και το καινούριο Firefox

Τρελόoοοοοοο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

halkidikifocus.gr


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Τοπικά
+ + -

Ψηφίζουμε για τη Μακεδονία

Δεν κοστίζει τίποτα και δεν θα σας πάρει πάνω από 1 λεπτό. Συμμετέχουμε στη δημοσκόπηση, δηλώνοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ήδη οι Σκοπιανοί διαδίδουν μανιωδώς τη μέτρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να διαμορφώσουν εντυπώσεις. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε την προσπάθεια σε όσους ξέρετε, προκειμένου να σταματήσει η «κουτοπονηριά» των Σκοπιανών. Επιτέλους ας τους βάλουμε στη θέση τους!

 

Μπαίνουμε εδώ http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147 και πληκτρολογούμε ΥΕS. Ας πάρουν την απάντηση που τους αξίζει...

 

 

 

 

 

 

 

halkidikifocus.gr 


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία
+ + -

Πατέντα - έκπληξη για τα αυτοκίνητα αποκλειστικά στην Google!

Πατέντα για τεχνολογίες που θα επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να παίρνουν τον έλεγχο του τιμονιού από τους ανθρώπους απονεμήθηκε στη Google από το αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Η πατέντα της Google, με τίτλο Μετάβαση Οχήματος Μεικτής Λειτουργίας σε Αυτόνομη Λειτουργία, περιγράφει πώς το όχημα αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται ώστε να αρχίσει να οδηγεί μόνο του.

Μέχρι σήμερα, τα αυτόνομα οχήματα της Google -ένας στόλος από τροποποιημένα Toyota Prius και Audi ΤΤ-  έχουν διανύσει στην Καλιφόρνια πάνω από 1.600 χιλιόμετρα χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση και ακόμα 257.000 χιλιόμετρα με περιορισμένη βοήθεια του οδηγού.

Από τη διάσημη γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ του Σαν Φρανσίσκο, μέχρι τον αυτοκινητόδρομο 1 που συνδέει το Λος Άντζελες με το Σαν Φρανσίσκο, τα αυτοκίνητα της Google δεν είναι σπάνιο θέαμα την τελευταία διετία.

Αρκετοί ειδικοί συμφωνούν με την εκτίμηση της εταιρείας ότι τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό θα είναι σύντομα πραγματικότητα: «H Google πιστεύει ότι η τεχνολογία υπάρχει ήδη και θα αρχίσει να εμφανίζεται σε αυτοκίνητα στο προσεχές μέλλον» σχολίασε στο BBC ο Άλαν Γούντγουορντ, καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ στη Βρετανία.

«Ήδη έχουμε συστήματα που παρκάρουν τα αυτοκίνητα για λογαριασμό μας και φρενάρουν αυτόματα. Το επόμενο προφανές βήμα είναι τα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουν την οδήγηση ρουτίνας».

«Η Google έχει χρηματοδοτήσει πολλές τέτοιου είδους έρευνες σε πανεπιστήμια. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι, εφόσον πιστεύουν ότι υπάρχουν μεγάλες προοπτικές, σπεύδουν να κατοχυρώσουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Μόνα τους στο συνεργείο

Σε πρώτη φάση, εκτιμά η Google, η τεχνολογία αυτόματης οδήγησης θα αξιοποιηθεί εμπορικά σε αυτοκίνητα για ξεναγήσεις τουριστών και σε οχήματα που πηγαίνουν μόνα τους στο συνεργείο για επισκευή.

Η αυτόματη οδήγηση ξεκινά όταν ο οδηγός παρκάρει το όχημα σε μια «λωρίδα προσγείωσης», όπως την αποκαλεί η Google στην αίτηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται ουσιαστικά για κάποιο σημάδι στην άσφαλτο, ή κάποιου είδους γραμμωτός κώδικας που περιέχει πληροφορίες για το όχημα.

Η θέση αυτής της «λωρίδας προσγείωσης» ενημερώνει το αυτοκίνητο πού ακριβώς βρίσκεται στο χώρο, δεδομένου ότι η ακρίβεια του ενσωματωμένου GPS περιορίζεται στα δέκα περίπου μέτρα. Η γνώση του ακριβούς στίγματος έχει κρίσιμη σημασία για την ασφαλή αυτόνομη οδήγηση.

Η Google δίνει το παράδειγμα ενός πειραματικού αυτόνομου οχήματος που ξεναγεί τουρίστες στο Μιλένιουμ Παρκ του Σικάγο. Αναγνωρίζοντας τα ειδικά σήματα που είχαν τοποθετηθεί στις αντίστοιχες θέσεις, το αυτοκίνητο ήταν προγραμματισμένο να σταματά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε κάθε αξιοθέατο του πάρκου.

Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν η στάθμευση του οχήματος σε ειδικές «λωρίδες προσγείωσης» που θα το καθοδηγήσουν σε μια άλλη, τελική θέση στάθμευσης, ή ακόμα και στο συνεργείο.

Το όχημα απλά θα περιμένει να βγει και να απομακρυνθεί ο οδηγός πριν αρχίσει να κινείται μόνο του, αναφέρει η Google στην αίτηση της πατέντας.

Στις δοκιμές της τεχνολογίας στους δρόμους της Καλιφόρνιας, τα οχήματα της Google παρακολουθούν τη διαγράμμιση των δρόμων και τα τυχόν εμπόδια χρησιμοποιώντας κάμερες τοποθετημένες στην οροφή, ραντάρ και αποστασιόμετρα λέιζερ.

Επιπλέον, τα ρομποτικά αυτοκίνητα ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τη θέση τους στους χάρτες του Google Maps.

Εκτιμώντας μάλιστα ότι η τεχνολογία θα αξιοποιηθεί εμπορικά σύντομα, η Google κατάφερε να πείσει την πολιτεία της Νεμπράσκα να καθορίσει κανόνες για την κίνηση αυτόνομων οχημάτων στους αυτοκινητόδρομούς της.


Manos Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Φέσι 11 εκατ. ευρώ από ενοίκια του ΥΠΕΚΑ...

  Νομικές τρικλοποδιές, εμπόδια και εμμονή στη γραφειοκρατία δυσχεραίνουν την προσπάθεια ελάφρυνσης του κόστους λειτουργίας της δημόσια διοίκησης, επιβεβαιώνοντας την πλήρη αποτυχία στην προσπάθεια συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα. Ο παραλογισμός...

ενισχύεται μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", από την άρνηση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών να εφαρμόσουν διάταξη σε ψηφισθέντα νόμο που επιτρέπει τη μεγαλύτερη ευελιξία στη μείωση ενοικίων στο κτίριο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Από τα 28 κτίρια που στεγάζουν σήμερα τις υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ και τους περίπου 1.500 εργαζομένους του σε όλη την Αττική, τα 27 είναι μισθωμένα και ένα μόνο είναι ιδιόκτητο. Τα κτίρια είναι μάλιστα διάσπαρτα σε όλη την Αττική και στην πλειονότητά τους άνω των 20 ετών, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων υπηρεσιών.

Πριν από ένα χρόνο έγινε η πρώτη απόπειρα συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών σε ένα κτίριο με στόχο την εξοικονόμηση 9 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο η διαδικασία εγκαταλείφτηκε στην μέση.

Εάν σε αυτό προστεθούν και τα γενικά έξοδα των κτιρίων (φύλαξη, καθαρισμός, ΔΕΗ) τότε ο λογαριασμός φουσκώνει κατά 2 εκατ. ευρώ.

Και ενώ την ίδια στιγμή η χώρα βουλιάζει στα χρέη και μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα έχουν κυριολεκτικά γονατίσει από τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, το κράτος εξακολουθεί να κινείται σε προμνημονιακούς ρυθμούς.

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι το ΥΠΕΚΑ διατηρεί ακόμα γραφείο στην Μητροπόλεως με εμβαδόν 400 τ.μ. και αντίστοιχο προσωπικό μόλις τεσσάρων ατόμων, τα πανάκριβα κτίρια στη Μεσογείων όπου στεγάζεται το γραφείο του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και μεγάλο τμήμα των ενεργειακών δραστηριοτήτων του υπουργείου και φυσικά το κτίριο Βωβού στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Κηφισίας που στεγάζονται οι επιθεωρητές περιβάλλοντος και κοστίζει 28.000 ευρώ μηνιαίως.

 

 


trelokouneli.gr


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία
+ + -

Facebook: Τι είναι το νέο timeline

Nέες αλλαγές στο Facebook. Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μας φέρνει τώρα νέο timeline, το οποίο μετά την πρεμιέρα του στη Νέα Ζηλανδία, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο και στους υπόλοιπους χρήστες ανά τον κόσμο.

Τι εστί τώρα το νέο timeline. Πρόκειται για μια ρύθμιση, που θα φέρει αλλαγές στο προφίλ σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε στην επίσημη σελίδα του Facebook και να πατήσετε το κουμπί "Get it Now".

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, θα μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στο προσωπικό σας προφίλ. Έχετε εφτά μέρες στη διάθεση σας μέχρι να τα σχεδιάσετε όλα όπως θέλετε, χωρίς να τα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες. Αν θέλετε πάντως να το ενεργοποιήσετε αμέσως, πατήστε το κουμπί "Publish".

Με το νέο timeline, θα μπορείτε να κρύψετε ή να σβήσετε ανεπιθύμητα σχόλια, μπορείτε να υπογραμμίσετε τις updates που θέλετε να φαίνονται στο Timeline σας, αλλά και να διαλέξετε μια εικόνα banner ώστε να φαίνεται στην κορυφή του profile σας.

Πρεμιέρα στο νέο timeline κάνει και ένα νέο κουμπί, με όνομα: "Αctivity Log", το οποίο θα σας δίνει μια περίληψη του τι κάνατε στο Facebook, από τη στιγμή που κάνατε Log in!

Αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας δεν προβλέπονται, καθώς αυτές θα παραμείνουν ίδιες. Καλού κακού όμως, τσεκάρετε πως δεν μοιράζεστε πράγματα που δεν θέλετε με άτομα που δεν επιθυμείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

madata.gr


Dimitris Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Τοπικά
+ + -

Στόλισαν δέντρο με...λογαριασμούς της ΔΕΗ

Με πρωτοβουλία των κατοίκων της Τούμπας, στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα.

 

Μετά το φιάσκο του πλωτού χριστουγεννιάτικου δέντρου που βούλιαξε, οι κάτοικοι στόλισαν δέντρο που αντί για τα παραδοσιακά στολίδια είχε...λογαριασμούς της ΔΕΗ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
news247.gr 

Manos Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Επί τάπητος η περικοπή των συντάξεων

Η περικοπή των επικουρικών συντάξεων και η αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής θα βρεθούν στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει στις αρχές της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις θα είναι της τάξεως του 25% και θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2012.

Η νομοθετική ρύθμιση θα προωθηθεί με διαδικασίες εξπρές και αναμένεται να ψηφιστεί έως τις 15 Ιανουαρίου, αλλά θα έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/12. Πρόκειται για την τρίτη μείωση στις επικουρικές συντάξεις.

Παράλληλα, επί τάπητος θα τεθεί το ζήτημα της αντιμετώπισης της εισφοροδιαφυγής, που μεγαλώνει τη «μαύρη τρύπα» στα Ταμεία.

 

 

 

zougla.gr 


Angelique L Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011
Αθλητικά
+ + -

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπαρσελόνα!

 
Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους 9/11 παίκτες να αποτελούν «προϊόντα» της Μασία και τους Φάμπρεγας, Μπούσκετς και Ινιέστα να επιστρέφουν στην βασική 11άδα. Για την Σάντος, ο Ελάνο έμεινε εκτός προκειμένου να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες που να μπορούν να πρεσάρουν στο κέντρο.
 

Πάρτι της Μπάρτσα στο πρώτο μέρος!
Από το πρώτο λεπτό οι Καταλανοί έδειξαν ότι ήταν... αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς. Το χρωστούσαν άλλωστε στον μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης, τον Νταβίντ Βίγια, στον οποίο ευχήθηκαν «κουράγιο» με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια που έβαλαν μπαίνοντας στο γήπεδο. Το γήπεδο... έγειρε, η Μπάρτσα γύριζε την μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία και αφού απείλησε στο 13` με μία διπλή ευκαιρία των Μέσι και Τιάγκο, ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 17`. Μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά μετά από κάθετη του Τσάβι και κακή εκτίμηση των αμυντικών και πέρασε εξαιρετικά την μπάλα πάνω από τον Καμπράλ για το 1-0.

Στο 24`, ο Τσάβι με... χαρακτηριστική απλότητα έκανε το 2-0 και «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. O διεθνής μέσος υποδέχτηκε την πάσα του Άλβες με ωραίο κοντρόλ, ντρίμπλαρε τον Μπρούνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Καταλανοί συνέχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα με υπομονή, με την Σάντος να μην μπορεί να κρατήσει καθόλου κατοχή και να έχει χειρότερα ποσοστά και από την Αλ Σαντ. Ο Φάμπρεγας είχε και ένα δοκάρι στα μέσα του ημιχρόνου, ενώ μοναδική καλή στιγμή των Βραζιλιάνων ήταν ένα σουτ του Μπόρχες στο 27`, το οποίο μπλόκαρε ο Βαλντές, με την είσοδο του Ελάνο μόλις στο 31` αντί του Ντανίλο να βελτιώνει κάπως την κυκλοφορία τους.

Ο Νέιμαρ δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα και σε κάθε επιθετική προσπάθεια της Μπάρτσα, η οποία ωστόσο στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κατέβασε κάπως στροφές, «μύριζε» γκολ! Τελικά, στο 44` ο Φάμπρεγας από την περιοχή με... περιπετειώδη τρόπο έβαλε και τρίτο για τους Μπλαουγκράνα. Ο Ντάνι Άλβες γύρισε την μπάλα, ο Τιάγκο με κεφαλιά την έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα και ο Σεσκ... πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Άνετα και στο δεύτερο
Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπάρτσα έφτασε μια ανάσα από την «τεσσάρα», με τον Μέσι να στρώνει στον Φάμπρεγας και τον Μπρούνο να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα! Η Σάντος απάντησε με μία κεφαλιά του Νέιμαρ που πέρασε άουτ, αλλά οι Καταλανοί συνέχισαν να ψάχνουν το τέταρτο τέρμα.

Ο Μέσι ήταν ορεξάτος και έκλεβε την παράσταση με τις ενέργειές του, δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ για τους Βραζιλιάνους ο Νέιμαρ στο 56` βγήκε τετ-α-τετ με τον Βαλντές, αλλά ο Καταλανός γκολκίπερ τον κέρδισε! Η Σάντος έδειχνε σημάδια βελτίωσης, με την Μπάρτσα να αρχίζει σιγά-σιγά να κατεβάζει ρυθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά και σε ένα τέταρτο τέρμα στο 79' όταν ο Πέδρο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστρωσε στον Ντάνι Αλβες, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.

Στο 82' ωστόσο το 0-4 ήταν γεγονός όταν ο Ντάνι Αλβες τροφοδότησε τον Μέσι μέσα στην καρδιά της περιοχής και ο Αργεντίνος... τσιμπώντας την μπάλα πέρασε τον Καμπράλ και σε κενή εστία με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα να... πατάει φρένο και με το τελικό σφύριγμα να πανηγυρίζει πανάξια την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Μπαρτσελόνα (Γκουαρδιόλα): Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (57` Μασεράνο), Φάμπρεγας, Πουγιόλ (84' Φοντάς), Τσάβι, Ινιέρστα, Μέσι, Τιάγο (78' Πέδρο), Μπούσκετς, Αμπιντάλ.

Σάντος (Μουρίσι Ραμάλιο): Καμπράλ, Ντρασένα, Λέο, Ντανίλο (31` Eλάνο), Αρούκα, Ντουρβάλ, Ενρίκε, Μπόργες (78' Κάρντεκ), Γκάνσο (84' Ίμπσον), Νέιμαρ, Μπρούνο.

Πηγή: supercomments.gr

Σελίδα 11264 από 11372 (113714 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11263
[11264]
11265
11266
11370
11371
11372
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά