21/01/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

Paris Paris Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

«Πράσινος Τουρισμός»: Εγκρίθηκαν 42 σχέδια σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

 Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για χρηματοδότηση 42 επενδυτικά σχέδια από ισάριθμες επιχειρήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 4.137.847,56 ευρώ και αναλογούσας επιχορήγησης 1.655.139,02 ευρώ, που θα υλοποιηθούν στις περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πράσινος Τουρισμός» του ΕΠΑΝ ΙΙ. Στο σύνολο της χώρας εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 238 επενδυτικά σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού 33.464.732,80 ευρώ και δημόσιας χρηματοδότησης 13.435.845,34 ευρώ. Η πραγματική οικονομία αντιστέκεται στην κρίση και οι συγκεκριμένες εγκρίσεις συνιστούν μία ακόμη απόδειξη γι’ αυτό. 

Ειδικότερα, στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φορέας διαχείρισης των προγραμμάτων είναι το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση 38 επενδυτικές προτάσεις, προϋπολογισμού 3.666.226,46 ευρώ και αναλογούσας επιχορήγησης 1.466.490,58 ευρώ, ενώ στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση τέσσερα επενδυτικά σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού 471.621,10 ευρώ και συνολικής δημόσιας χρηματοδότησης 188.648,44 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα «Πράσινος Τουρισμός» έχει κεντρικό στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων των επιλέξιμων επιχειρήσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη σωστή και υπεύθυνη διαχείριση του ύδατος και των απορριμμάτων, καθώς και την υλοποίηση διαδικασιών που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προωθούν την ευαισθητοποίηση των εμπλεκομένων σε περιβαλλοντικά θέματα.

 

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη λήψη προκαταβολής σε όσους δικαιούχους το επιθυμούν με τη χρήση κατάλληλου Πληροφοριακού Συστήματος. Η προκαταβολή της ενίσχυσης ανέρχεται έως και 50% της εγκεκριμένης ενίσχυσης κάθε επένδυσης.

 

aggelioforos.gr 


Paris Paris Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Φορολόγηση επαγγελματιών βάσει των… καταθέσεων!

 Ενώ η αγορά στενάζει έρχεται νέος τρόπος φορολόγησης για ένα εκατομμύριο επαγγελματίες

Θα περιλαμβάνει ακόμη και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία
Σχεδιάζεται και άμεση παρακράτηση του ΦΠΑ καθώς οι ανείσπρακτες οφειλές χτυπούν ταβάνι
Νέα φορολικά βάρη για ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες επιφυλάσσει το 2012, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο καθώς φέρνει ανατροπές στα τεκμήρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, το υπουργείο σχεδιάζει να υπολογίζει τα εισοδήματα βάζοντας στο παιχνίδι αντικειμενικά κριτήρια και καταργώντας τη διαδικασία της αυτοπεραίωσης.

Στα κριτήρια θα περιλαμβάνονται η κινητή περιουσία, όπως καταθέσεις, μετοχές, χρεόγραφα και αμοιβαία κεφάλαια, αλλά και κάθου είδους επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

Τα εισοδήματα θα προκύπτουν βάσει αλγορίθμου στον οποίο θα συνυπολογίζονται δέκα παράμετροι.

1. η κατηγορία των βιβλίων
2. ο κλάδος της δραστηριότητας
3. ο τόπος και ο χρόνος της άσκησης επαγγέλματος
4. η επιφάνεια της επαγγελματικής εγκατάστασης
5. οι μισθολογικές δαπάνες
6. οι λειτουργικές δαπάνες
7. η φορολογική εικόνα και συμπεριφορά του επαγγελματία
8. η ακίνητη περιουσία
9. τα κινητά περιουσιακά στοιχεία
10. στατιστκά στοιχεία για το μεικτό ποσό κέρδους.

O συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων θα δίνει μία εκτίμηση του εισοδήματος και στην περίπτωση που διαπιστώνεται ότι δεν δικαιολογούνται οι αποταμιεύσεις, θα καταλογίζεται… νέος φόρος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με τα νέα κριτήρια θα αυξηθεί το φορολογητέο εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο μεταξύ ήδη οι ανείσπακτες οφειλές εκ μέρους των ελεύθερων επαγγελματιών έχουν φτάσει στα 41,5 δισ. ευρώ και εξετάζονται τρόπο άμεσης παρακράτησης του ΦΠΑ.

ΠΗΓΗ: newsit.gr


Paris Paris Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Επιταχύνεται το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων από την κυβέρνηση

 Στις 12 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται στην τρόικα το νέο σχέδιο αλλαγών για δικηγόρους, συμβολαιογράφους, φαρμακεία και ταξί

 

To πλήρες άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων προωθεί η κυβέρνηση εντός της επόμενης εβδομάδας ώστε να «προλάβει» να παρουσιάσει πλήρες σχέδιο στους επικεφαλής της τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) που αναμένονται στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου. Το ατελές άνοιγμα των επαγγελμάτων αποτελεί τη βασική διαρθρωτική εκκρεμότητα της κυβέρνησης για το 2011.

Ο Πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος έδωσε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία. Ως το τέλος Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη, βάσει τον δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι της τρόικας, να προετοιμάσει νομοθετικές πράξεις που θα καταργούν τους περιορισμούς που θέτουν τα επαγγελματικά σωματεία για την πρόσβαση, την άσκηση και την τιμολόγηση υπηρεσιών εφόσον αντίκεινται στο νόμο για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων (3919/2011).

Αυτή η υποχρέωση έναντι των δανειστών θα τηρηθεί είτε με νομοσχέδιο (δεν έχει διευκρινιστεί αν θα προσαρτηθεί στο νέο πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου) το οποίο θα ενσωματώσει όλες τις αλλαγές, είτε με χωριστές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το προσχέδιο της έκθεσης της τρόικας για την 5η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, η κυβέρνηση καλείται να παρακολουθήσει το άνοιγμα της εφαρμογής και κατά πόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της ελεύθερης πρόσβασης στα επαγγέλματα και τις υπηρεσίες που απελευθερώθηκαν. Για την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, το υπουργείο Οικονομικών ανέθεσε σχετική μελέτη στο ΚΕΠΕ, η οποία θα ανανεώνεται ανά τρίμηνο και τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν νέες αλλαγές για τα επαγγέλματα του δικηγόρου και του συμβολαιογράφου που είχαν «ανοίξει» μεν με το νόμο του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου (πρώην υπουργού Οικονομικών, νυν υπουργού Περιβάλλοντος) αλλά οι αντιδράσεις που υπήρξαν οδήγησαν στη διατήρηση περιορισμών. Κάτι αντίστοιχο προωθείται και για το επάγγελμα του φαρμακοποιού το οποίο «άνοιξε» με νόμο του υπουργού Υγείας κ. Ανδρ. Λοβέρδου αλλά όχι όπως θα επιθυμούσε η τρόικα.

Το νομοθετικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε το 2011 είναι γενικό -απαιτεί την έκδοση πολλών διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων- και προς το παρόν δεν έχει περάσει στο στάδιο της εφαρμογής, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση των δανειστών.

Δικηγόροι: Με το νόμο 3919/2011 καταργήθηκαν οι γεωγραφικοί περιορισμοί και στις αστικές υποθέσεις, οι ελάχιστες αμοιβές, οι περιορισμοί στη διαφήμιση, το σύστημα προείσπραξης αμοιβής, ενώ οι κρατήσεις υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων προκαταβάλλονται από τους ίδιους τους δικηγόρους. Παρά ταύτα, απαιτείται από την τρόικα να επιτραπεί η δημιουργία υποκαταστημάτων δικηγορικών εταιρειών, οι λεγόμενες «εταιρείες-χταπόδια» που θα επιτρέπεται να λειτουργούν σε όλη τη χώρα.

Συμβολαιογράφοι: Θεσπίστηκε η αναλογική αμοιβή, η οποία μειώνεται ανάλογα με την αξία του αντικειμένου της συναλλαγής. Εκκρεμεί υπουργική απόφαση που θα καθορίσει την αναλογική αμοιβή (σε χαμηλότερα επίπεδα από τα σημερινά) καθώς επίσης θα κατεβάζει τον «πήχη» όσον αφορά στο προκαθορισμένο ύψος συναλλαγών πάνω από το οποίο η κατ' αναλογία αμοιβή των συμβολαιογράφων θα είναι η μέγιστη επιτρεπτή αμοιβή.

Μηχανικοί - Αρχιτέκτονες: Καταργήθηκαν οι ελάχιστες υποχρεωτικές αμοιβές και η προείσπραξη τους μέσω του Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ), αντικαταστάθηκαν όμως από την ελάχιστη νόμιμη αμοιβή βάσει της οποίας υπολογίζονται κρατήσεις και εισφορές. Οι πολύ χαμηλές εκπτώσεις κάτω από τη νόμιμη αμοιβή υπόκεινται σε έλεγχο από το ΤΕΕ. Η τρόικα ζητεί την πλήρη κατάργηση των ελάχιστων νόμιμων αμοιβών.

Ταξί: Το ζήτημα επείγει καθώς την 1ης Ιανουαρίου 2012 ο κλάδος των ταξί απελευθερώνεται πλήρως λόγω της λήξης της απαγόρευσης έκδοσης νέων αδειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών κ. Μ. Βορίδης θα φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα ορίζει πληθυσμιακά κριτήρια.

Φορτηγά: Το νομοσχέδιο Ραγκούση προέβλεπε κατάργηση της μεταβατικής περιόδου και πλήρες άνοιγμα από 1ης Ιανουαρίου 2012 χωρίς τη σταδιακή απομείωση της αξίας των αδειών ως τον Ιούλιο του 2013. Πληροφορίες αναφέρουν ο κ. Βορίδης δεν προκρίνει το άμεσο άνοιγμα του κλάδου, ότι θα εγκαταλειφθεί το νομοσχέδιο Ραγκούση και θα παραμείνουν όσα ορίζονται από το νόμο Ρέππα για τη μεταβατική περίοδο.

Φαρμακεία: Η τρόικα πιέζει για νέα υποχώρηση του μικτού περιθωρίου κέρδους των φαρμακοποιών που διαμορφώνεται σήμερα σε 18,5%. Στο προσχέδιο της τελευταίας έκθεσής της σημειώνει τα εξής: «Αρχίζοντας από το 2012, τα περιθώρια κέρδους των φαρμακείων υπολογίζονται ως ένα ενιαίο ποσό (flat amount) ή κατ' αποκοπή αμοιβή (flat fee) σε συνδυασμό με ένα μικρό περιθώριο κέρδους με στόχο τη μείωση του συνολικού περιθωρίου κέρδους σε όχι περισσότερο από 15%, συμπεριλαμβανομένων των πιο ακριβών φαρμάκων».

tovima.gr 


Paris Paris Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Εφημερεύοντα φαρμακεία ώρες λειτουργίας για το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

 

Δείτε αναλυτικά τις ώρες λειτουργίας για το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Σήμερα τα εφημερεύοντα φαρμακεία απ' όπου μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΘΗΝΑ

8π.μ.-2.30μ.μ.
 
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΜΙΝΩΟΣ 40 Τηλ. 210-2310454
ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ: Ι.ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 236 (ΣΤ.ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ) Τηλ. 210-2236036
ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ: ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ 7 & ΑΧΑΡΝΩΝ Τηλ. 210-8837893
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΛΑΚΩΝΙΑΣ 25 (ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 73-ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ) Τηλ. 210-6929632
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΣΤ.ΛΑΙΟΥ 14-ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 46 (ΑΠΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ 41) Τηλ. 210-6910715
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125 Τηλ. 210-6925003
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ 1-ΦΩΚΙΔΟΣ 63 (ΝΟΣ.ΠΑΙΔΩΝ) Τηλ. 210-7705581
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 4-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 19 (ΟΠΙΣΘΕΝ SUPER MARKET ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) Τηλ. 210-2924246
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΑΓ.ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 22 (ΕΝΑΝΤΙ Ι.ΝΑΟΥ ΑΓ.ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ) Τηλ. 210-2135835
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΔΡΥΑΔΩΝ 44 & ΑΙΓΟΣΘΕΝΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΩΝ 7ου & 15ου) Τηλ. 210-2224900
ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑ: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 25 Τηλ. 210-9630712
ΓΟΥΔΗ: ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 94 Τηλ. 210-7770092
ΔΑΦΝΗ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 12 (ΠΛ.ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ 50 Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ) Τηλ. 210-9713654
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ: ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 21(ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 10 - B.P.).R Τηλ. 210-6710086
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΟΝ: Γ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ 74 (ΝΕΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ) Τηλ. 210-7786326
ΘΗΣΕΙΟ: ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 38 Τηλ. 210-3471527
ΙΛΙΣΣΙΑ: ΙΛΙΣΣΙΩΝ 6 (ΟΥΛΕΝ) Τηλ. 210-7788610
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 220 & ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ Τηλ. 210-9595091
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΓΡΥΠΑΡΗ 92-94 Τηλ. 210-9592836
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 205 Τηλ. 210-9599771
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΟΙΡΑΝΗΣ 101-103 (ΙΚΑ) Τηλ. 210-9560844
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΙΟΛΟΥ 50-52 Τηλ. 210-3239616
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10 Τηλ. 210-3612779 ΚΑΙ 210-3626779
ΚΟΛΩΝΟΣ: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 20-22 ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛ.ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ) Τηλ. 210-5139451
ΚΟΛΩΝΟΣ: ΜΥΛΩΝ 29-31 (ΑΠΟ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 128) Τηλ. 210-5137900
ΚΥΨΕΛΗ: Ι.ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 95 (ΥΨΟΣ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ) Τηλ. 210-8628430
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7 Τηλ. 210-8816900
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΥΨΕΛΗΣ 80 Τηλ. 210-8214124
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: ΑΡΜΑΤΩΛΩΝΚΛΕΦΤΩΝ 16 (ΑΠΟ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 124 ΠΡΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ) Τηλ. 210-6425660
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ 89 ( 50 Μ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 30 )) Τηλ. 210-8835883
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ 52 & ΚΑΣΟΥΜΟΥΛΗ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟΣ) Τηλ. 210-9023136
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 8-ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ (ΦΙΞ) Τηλ. 210-9232520
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ 48-50 (ΠΑΛΑΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΛΕΥ)) Τηλ. 210-7019086
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΔΙΚΑΙΑΡΧΟΥ 126 (ΠΑΡΟΔ.ΦΙΛΟΛΑΟΥ 145) Τηλ. 210-7515414
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΣΠ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ-ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β 29 Τηλ. 210-7222016
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΝΈΟ: Ν.ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ 14 (ΠΡΩΗΝ ΒΑΣ.ΚΩΝ/ΝΟΥ) Τηλ. 210-7665469
ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ: ΤΡΑΛΛΕΩΝ 46-48 (ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ Τηλ. 210-2923519
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΖΑΧ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 47-49 & ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ (ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 359) Τηλ. 210-8316191
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΑΧΑΡΝΩΝ 301 (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ) Τηλ. 210-8323732
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΑΝΩ: ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ 163 Τηλ. 210-3458675
ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 91 Τηλ. 210-8824618
ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ: ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 2-ΤΖΩΡΤΖ (ΤΕΡΜΑ ΣΟΛΩΝΟΣ-ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ Γ' ΘΕΡΑΠ.ΙΚΑ) Τηλ. 210 3835809
ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ: ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 23-25 & ΚΟΛΩΝΟΥ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 46) Τηλ. 210-5248852
ΤΑΥΡΟΣ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 200 Τηλ. 210-3450612
8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ. 
ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ: ΑΧΑΡΝΩΝ 137 (ΣΤ. ΙΘΑΚΗΣ) Τηλ. 210-8656843
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΠΑΝΟΡΜΟΥ 46-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 51 Τηλ. 210-6914429
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΚΑΔΜΕΙΑΣ 38 - ΣΠ. ΠΑΤΣΗ Τηλ. 210-3471124
ΓΚΥΖΗ: ΑΓΛΑΟΦΩΝΤΟΣ 1 (ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ - ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ) Τηλ. 210-6440474
ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 2 (ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ) Τηλ. 210-3300866
ΙΛΙΣΣΙΑ: ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 15 & ΑΙΓΙΝΗΤΟΥ Τηλ. 210-7231537
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΙΣΜΗΝΗΣ 54-56 (ΕΝΑΝΤΙ ΙΚΑ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ) Τηλ. 210-9410377
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΟΜΗΡΟΥ 21 - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Τηλ. 210-3615545
ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΩ: ΜΥΛΩΝΑ 3 & ΚΑΥΚΑΣΟΥ 166 (ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΛΕΥ 3 ΚΑΙ 4 -ΕΝΑΝΤΙ ALIMENTA) Τηλ. 210-8621514
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 15 Τηλ. 210-9229761
ΣΕΠΟΛΙΑ: ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ 180 (ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΩΝ) Τηλ. 210-5147615
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 300 Τηλ. 210-2283459
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΗΡΑΣ 29 (ΑΠΟΒΕΙΚΟΥ 14) Τηλ. 210-2917114
ΔΑΦΝΗ: ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 38 (ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 20 ΒΕΝΖ. Β.Ρ ΣΥΝΕΧ. ΜΠΑΚΝΑΝΑ) Τηλ. 210-9025200
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΣΤΡ. ΠΑΠΑΓΟΥ 6 Τηλ. 210-7796245
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΓΡΥΠΑΡΗ 114-ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ Τηλ. 210-9515541
ΚΟΥΚΑΚΙ: ΜΑΤΡΟΖΟΥ 8 (ΠΑΡΟΔΟΣ ΒΕΙΚΟΥ) Τηλ. 210-9230777
ΚΥΨΕΛΗ: ΔΟΙΡΑΝΗΣ 1-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 91 (ΣΧ. ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ) Τηλ. 210-8840062
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: ΠΑΡΑΣΧΟΥ 17 ΚΑΙ ΑΣΩΠΙΟΥ 5 Τηλ. 210-6441222
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 4 Τηλ. 210-5232517
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ 35 Τηλ. 210-7015249
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ 29-31 (ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 345) Τηλ. 210-8317200
ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 22 (ΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ) Τηλ. 210-8233717
8π.μ.-8μ.μ. 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 12 Τηλ. 210-6910182
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ 42 & ΑΓΓ.ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ (ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ & ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΟΡΙΑ Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ) Τηλ. 210-6745493
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΗΠΕΙΡΟΥ 39 - ΠΑΡΝΗΘΟΣ (ΚΑΘ. ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ) Τηλ. 210-2919306
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΗΝΙΟΧΟΥ 8 (ΑΠΟ Λ. ΒΕΙΚΟΥ 85 - ΝΕΟ ΤΕΡΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ) Τηλ. 210-2136304
ΙΛΙΣΣΙΑ: ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 15 & ΑΙΓΙΝΗΤΟΥ Τηλ. 210-7231537
ΙΛΙΣΣΙΑ ΑΝΩ: ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΤΙΓΡΗΤΟΣ 21 (7η ΣΤΑΣΗ) Τηλ. 210-7783489
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΠΙΝΔΟΥ 7 ΚΑΙ ΔΟΙΡΑΝΗΣ (50μ ΑΠΟ ΔΑΒΑΚΗ - ΙΚΑ) Τηλ. 210-9520170
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 34 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) Τηλ. 210-9582653
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 76 (ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ) Τηλ. 210-3822497
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 14 & ΑΙΟΛΟΥ Τηλ. 210-3210123
ΚΟΛΩΝΟΣ: ΑΣΤΡΟΥΣ 85 (ΠΛ. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ) Τηλ. 210-5120050
ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΩ: ΜΥΛΩΝΑ 3 & ΚΑΥΚΑΣΟΥ 166 (ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΛΕΥ 3 ΚΑΙ 4 -ΕΝΑΝΤΙ ALIMENTA) Τηλ. 210-8621514
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΣΑΡΚΟΥΔΙΝΟΥ 108 (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΕΖΩΝ - ΣΤΟ ΥΨΟΣ SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) Τηλ. 210-9010056
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΠΥΡΡΟΥ 44 (ΑΠΟ ΦΙΛΟΛΑΟΥ 71, ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ) Τηλ. 210-7651715
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ 30 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΡΑΒΕΛ) Τηλ. 210-7212675
ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ: ΠΡΟΜΠΟΝΑ 42 (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΑΓΟΡΑ) Τηλ. 210-2530097
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 128 Τηλ. 210-8315101
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ: ΙΠΠΟΘΟΝΤΙΔΩΝ 38 ΚΑΙ ΕΡΙΓΟΝΗΣ 13 (ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) Τηλ. 210-3477540
ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ: ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ 62 ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Τηλ. 210-8676258, 210-8656680
8πμ-11μμ 
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 31 Τηλ. 210-2629750

ΠΡΟΑΣΤΙΑ

10μ.μ-8π.μ
 
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18 ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ. 210-6048880
ΛΑΓΟΝΗΣΙ: ΛΕΩΦ.ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ (1 ΧΛΜ.ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ) Τηλ. 2291023037
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1 & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Τηλ. 22990-24801
ΠΑΙΑΝΙΑ: ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 3Α (150 μ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ) Τηλ. 2106645573
3μμ-10μμ 
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΜΙΑΟΥΛΗ 61 Τηλ. 210-6613975
8.30πμ-10μμ 
ΠΙΚΕΡΜΙ: Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 32 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Τηλ. 210-6039797
8π.μ.-10μ.μ. 
ΑΝΟΙΞΗ: ΠΛΑΤ.ΑΝΟΙΞΕΩΣ Τηλ. 210-8141952
ΒΑΡΗ: ΗΦΑΙΣΤΟΥ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΑΡΗΣ) Τηλ. 210-8972692
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: ΑΛ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 13 Τηλ. 210 8900203
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΥΜΗΤΤΟΥ 75 Τηλ. 210-8101092
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΘΡΑΚΗΣ 81 & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 75 Τηλ. 210-2315461
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γ.ΔΡΟΣΙΝΗ 11 Τηλ. 210-8013970
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Λ.ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 59Β Τηλ. 229927152
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΝΙΚΗΣ 28 Α -Ν.ΦΙΛΟΘΕΗ Τηλ. 210-6850730
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΧΛΟΗΣ 8 ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ Τηλ. 210-6141744
Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: ΒΟΣΠΟΡΟΥ 107 Τηλ. 210-2756678
Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΦΛΕΜΙΓΚ 31 (ΕΡΓ.ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΠΟΜΑΧΩΝ) Τηλ. 210-2525592
ΠΑΙΑΝΙΑ: Λ.ΑΝΔΡΙΚΟΥ 2 Τηλ. 210-6643720
ΠΑΠΑΓΟΥ: ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ 27 Τηλ. 210-6513317
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΚΡΗΤΗΣ 10 ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Τηλ. 2105065840
ΠΕΥΚΗ: ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 32 Τηλ. 210-8026494
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 Τηλ. 210-6812298
8π.μ.-11μ.μ. 
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΛΟΥΚΗ ΑΚΡΙΤΑ 1 Τηλ. 210-9750360
ΑΛΙΜΟΣ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 13 - ΧΑΡ.ΤΡΙΠΟΥΚΗ 26 Τηλ. 210-9914595
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30 Τηλ. 210-9911206
ΖΕΦΥΡΙ: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 62 Τηλ. 210 2470414
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΛ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 91 Τηλ. 210-9940412
Ν.ΣΜΥΡΝΗ: ΟΜΗΡΟΥ 6 Τηλ. 210-9341128
8π.μ.-2.30μ.μ. 
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΣΟΥΛΙΟΥ 27&ΑΙΓΑΙΟΥ Τηλ. 210-9962676
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 13 Τηλ. 210-6080148
ΑΛΙΜΟΣ: ΚΑΝΑΡΗ 3 ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 55 Τηλ. 210-9819135
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 135 Τηλ. 210-9643723
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 64-ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Τηλ. 210-6016344
ΒΥΡΩΝΑΣ: Ν.ΕΛΒΕΤΙΑΣ 17 (ΣΤ.ΜΑΝΩΛΗ) Τηλ. 210-7663486
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΩ: ΙΘΩΜΗΣ 33 Τηλ. 210-9622044
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 26 Τηλ. 210-9734507
ΙΛΙΟΝ: ΕΛΑΙΩΝ 66 Τηλ. 210-5060760
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 1 Τηλ. 210-8040878
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΥΓΗΣ 58 ΚΑΙ ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ Τηλ. 210-2845457
Ν.ΙΩΝΙΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 35 Τηλ. 210-2795941
Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 27 Τηλ. 210-2799757
Ν.ΣΜΥΡΝΗ: ΠΡΟΙΚΟΝΗΣΟΥ 35 - ΕΥΞ.ΠΟΝΤΟΥ 46 Τηλ. 210-9310444
Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΜΗΔΕΙΑΣ 15 (ΕΝΑΝΤΙ ΙΚΑ) Τηλ. 210-2526400
Π.ΦΑΛΗΡΟ: ΤΡΙΤΩΝΟΣ 15 Τηλ. 210-9832108
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΠΕΛΟΠΙΔΑ 212 (ΤΕΡΜΑ ΝΕΑ ΖΩΗ) Τηλ. 210-5755167
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 70 Τηλ. 2105063738
ΥΜΗΤΤΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 37 (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ) Τηλ. 210-9768234
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 2 (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) Τηλ. 210-6890502
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 182 (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ) Τηλ. 210-6476144
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΒΟΥΤΣΙΝΑ 65 Τηλ. 210-6528036
8π.μ.-2μ.μ. 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 5 & ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 121 Τηλ. 210-5445544
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 28 (ΠΛ.ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ) Τηλ. 210-5312210
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΩΜΗΣ 21 Τηλ. 210-5396085
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: ΚΟΝΤΟΥΛΗ 79 Τηλ. 210-5544250
ΧΑΙΔΑΡΙ: ΣΤΡ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 44 (ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ) Τηλ. 210-5981236
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-11μ.μ. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΘΗΒΩΝ 422 Τηλ. 210-5984244
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΜΠΑΡΟΥΞΗ 50 ΛΟΦ. ΑΞ/ΚΩΝ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ) Τηλ. 210-5775351
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-12μ.μ. 
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΧΡΥΣ.ΣΜΥΡΝΗΣ 143-151 Τηλ. 210-7666387
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 7-9 (ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ) Τηλ. 210-7238571
ΛΑΜΠΡΙΝΗ: Ι.ΦΩΚΑ 36 Τηλ. 210-2916007
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 78 Τηλ. 210-5912233
ΑΧΑΡΝΑΙ: ΣΠΕΤΣΩΝ-ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ 35 Τηλ. 210-2464226
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΩ: ΚΩΝ.ΑΘΑΝΑΤΟΥ 52 Τηλ. 210 9649928
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 27 Τηλ. 210-6134912
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 144 - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ Τηλ. 210-2844919
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΥΓΗΣ 20 ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ Τηλ. 210-2824491
Ν.ΙΩΝΙΑ: ΑΛ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 9 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ CARREFOUR) Τηλ. 210-2718576
Ν.ΨΥΧΙΚΟ: 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 71 Τηλ. 210-6479035
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 52 (ΠΕΖΟΔΡΟΣ) & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΓΩΝΙΑ Τηλ. 210-5755387
8π.μ.-8μ.μ. 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: ΣΙΦΝΟΥ 8 & ΧΑΝΙΩΝ(ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) Τηλ. 210-5690708
ΑΧΑΡΝΑΙ: ΛΙΟΣΙΩΝ 66 Τηλ. 210-2407650
ΒΟΥΛΑ: ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ 31 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ) Τηλ. 210-8993043
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 124 (ΑΝΑΛΗΨΗ) Τηλ. 210-7651007
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΩ: ΛΑΣΙΘΙΟΥ 73 ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΟΥ 2 (ΠΡΟΕΚ.ΙΛΙΟΥ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΝ Δ.ΓΟΥΝΑΡΗ 203) Τηλ. 210-9647462
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΡΚΑΔΙΑΣ 47 & ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΙΑΓΝ.ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ) Τηλ. 210-5759262
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΝΑΟΥΣΗΣ 108 (ΑΠΟ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 212 ΔΕΞΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ) Τηλ. 210-5734264
ΧΑΙΔΑΡΙ: ΑΝΘΕΩΝ 35 Τηλ. 210-5814400
8π.μ.-8π.μ. επόμενης 
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 535 Τηλ. 210-6393735
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30 Τηλ. 210-9911206
ΑΡΤΕΜΙΣ: ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 75 Τηλ. 229482059
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 52 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΣΠΡΟ Τηλ. 210-5575911
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 8 Τηλ. 210-5546633
ΙΛΙΟΝ: ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ 96Β-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 5 Τηλ. 210-2629849
ΜΑΝΔΡΑ: ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΟΥ 12 Τηλ. 210-5551232
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠ.: Λ.ΑΘΗΝΩΝ Τηλ. 210-9936857
ΜΕΓΑΡΑ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 10 Τηλ. 229629522
Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 126 Τηλ. 210-6204980
Ν.ΜΑΚΡΗ: Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 19 - ΣΑΡΑΦΗ Τηλ. 229493933
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 167 Τηλ. 229633486
Π.ΦΑΛΗΡΟ: ΑΧΙΛΛΕΩΣ 84 Τηλ. 210-9833369
ΡΑΦΗΝΑ: ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 9 Τηλ. 229425625
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΑΜΦΙΣΣΗΣ 23 Τηλ. 210-6532552
8πμ-10.30μμ 
ΔΡΟΣΙΑ: ΑΡΧ.ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ 5 Τηλ. 210-8133735
8πμ-2μμ 5μμ-10μμ 
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 54 Τηλ. 2294 67566
8πμ-3μμ 
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΛΕΩΦ.ΣΠΑΤΩΝ 46 Τηλ. 210-6047065

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/2011 ΑΠΟ 08.30 ΕΩΣ 14.30

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ 48-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΕΛΗΦΥΣΕΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 93
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜ. Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 110-ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΤΑΜΠΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕΡΑΝ 36 ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣΟΥΤΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΚΑΛΑΪ ΜΠΙΑΝΚΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ 20-ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 131-ΜΑΡΑΣΛΗ-ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 11 Π.ΣΥΝΔΙΚΑ ΑΝΑΛΗΨΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΑΔΑΚΗ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 28 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΕΙΜΑΡΑΣ 27-Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ-ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΣΙΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Β.ΟΛΓΑΣ 38-ΦΛΕΜΙΓΚ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΥΜΠΑΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 195 - ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ 5 - ΝΤΕΠΩ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 60-ΦΛΕΜΙΓΚ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 174
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΤΥΡΟΛΟΗΣ 21 - Α.ΤΟΥΜΠΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ 33-ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΝΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 28-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 34
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΑΘΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ 23 ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.ΣΥΝΔΙΚΑ 56-ΠΑΡΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΦΗ 79-Α.ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ 19-ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΧΠΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 79-ΜΑΡΤΙΟΥ 35
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΙΔΗΣ ΠΛΑΤΩΝ Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 53
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 130-ΠΑΠΑΦΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 100-ΕΝΑΝΤΙ ΙΚΑ-Α.ΤΟΥΜΠΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 14-ΕΚΚΛ.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΜΩΝΟΣ ΒΟΓΑ 56-ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΛΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7 (Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 109)
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΟΥΜ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 70-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Θ.ΝΑΤΣΙΝΑ-45 ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΞΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β.ΟΛΓΑΣ 155-ΣΤΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΓΑΜΒΕΤΤΑ 78-28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 9-ΑΝΘΕΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 159-Α.ΤΟΥΜΠΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΛΕΩΦ. Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 128 (Ν.ΕΓΝΑΤΙΑ)
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΡΑΜΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ 13-ΤΕΡΜΑ Κ.ΤΟΥΜΠΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 22
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΚΚΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 27-Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ 61-ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 100-Κ.ΤΟΥΜΠΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 9 & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΜΠΟΤΣΑΡΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΑΜΟΒΛΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 104-ΑΝΑΛΗΨΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 159-ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΧΑΡΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 41-ΤΕΡΜΑ ΠΑΠΑΦΗ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΑΪΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Ν.ΜΑΝΟΥ 18-Β.ΟΛΓΑΣ 82-ΕΛΤΑ-ΜΠΟΤΣΑΡΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑ 9-ΕΥΖΩΝΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ 25-ΛΕΩΦ.ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΡ.ΠΑΛΑΜΑ 21-ΠΛ.ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 30
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΟΥΣΑΦΑΤ ΛΟΥΝΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 153-ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΤΣΙΜΙΣΚΗ 102-ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΚΙΛΙΑΜΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 23-ΑΝΩ ΠΟΛΗ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΓΛΑΪΑ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ 6-ΤΣΙΜΙΣΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΑΔΗ ΜΥΡΙΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 142 ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 33-ΡΑΚΤΙΒΑΝ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ 86
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 13 - ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Π. ΜΕΛΑ 48
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΦΡΑΙΜ ΟΛΥΜΠΟΥ 103-ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 18
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Δ.ΓΟΥΝΑΡΗ 44-ΚΑΜΑΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΛΥΤΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΡΜΟΥ 61
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΤΑΛΩΝ ΣΟΛΟΜΩΝ-ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2-ΒΑΡΔΑΡΗΣ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 16-ΤΣΙΜΙΣΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΠΑΚΑ ΟΛΓΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 29-Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΤΕ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 84-ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΓΝΑΤΙΑ 51-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Π.ΙΩΑΚΕΙΜ 13 - ΕΓΝΑΤΙΑ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΡΩΣΣΑΚΗ ΧΡ. ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 44
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 30-ΕΝΑΝΤΙ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΝ.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 69
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ 20-ΚΟΛΟΜΒΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 61
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 98-ΑΙΣΧΥΛΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ 24
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ ΑΛ.ΣΒΩΛΟΥ 45-ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δ.ΓΟΥΝΑΡΗ 20-ΤΣΙΜΙΣΚΗ 115 -ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΡΓΟΥΤΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 254-ΤΡΙΓΩΝΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(ΑΓΝΟ)
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΟΝΤΟΥ 9
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 19-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 2-ΚΡΙΚΕΛΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΑΓΑΛΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 7-ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ 33
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 48-ΟΤΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΛ. ΦΑΡΜ. ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 99-ΒΟΤΣΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΠΛΟΓΚΑ-ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 22
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΜΕΡΑΣ 5-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 80-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ-ΠΑΣΑΛΙΔΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 60-ΦΟΙΝΙΚΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔ.ΚΟΡΑΗ 30-ΑΡΕΤΣΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΛΕΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥ 68-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 18-Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 27-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΧΑΡΑΜΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 49-Ν.ΚΡΗΝΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ.ΚΑΛΛΙΔΟΥ 88-ΣΤΑΣΗ ΔΙΟΡΟΦΑ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 94-ΣΤΑΣΗ ΒΑΛΣΑΜΗ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 49
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΙΤΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 19
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 21-ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΡΚΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΠΥΛΑΙΑΣ ΚΙΛΙΠΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΦΕΝΤΙΔΟΥ 15-17 (ΠΥΛΑΙΑ)
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ Α' ΠΑΡ.ΕΔΕΣΣΗΣ 1
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1-ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 82-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΣΥΚΕΩΝ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 155-ΤΕΡΜΑ ΑΣΤ.ΛΕΩΦ.Νο.23

Διημερεύοντα Φαρμακεία
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 60-ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 4 55134 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310482361 
ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΙΑΛΕΤΤΗ 6 - ΤΣΙΜΙΣΚΗ 139 - ΧΑΝΘ 54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310236155 
ΑΚΡΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 4- ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑ Ν. ΚΡΗΝΗ 55132 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310438640 
ΒΡΕΦΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 18-ΠΑΤΡΩΝ - ΑΝΑΛΗΨΗ 54643 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310810909 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 71 56334 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ-ΚΟΡΔΕΛΙΟ 2310768300 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΠ. ΓΚΩΝΗ 24 - ΒΛ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310416658 
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΡ. ΠΑΛΑΜΑ 21-ΠΛ.ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ-Π. ΜΕΛΑ 30 (ΚΕΝΤΡΟ) 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310223508 
ΓΚΛΙΑΡΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ 84-86 ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310309755 
ΓΚΩΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΥΜΗΤΟΥ 36 - ΠΑΠΑΦΗ 87 ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310912754 
ΓΟΥΔΕΝΤΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 58 ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ-ΑΝΩ ΠΟΛΗ 54633 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310257280 
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 127 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310209949 
ΔΑΔΑΚΗ-ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 28-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 54640 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310845908 
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 30 55337 ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ 2310943232 
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ 19-21 Κ. ΤΟΥΜΠΑ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310919364 
ΖΟΛΩΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 57 ΣΤΡ. ΣΑΡΑΦΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ 55132 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310384180 
ΙΑΤΡΟΥ Α. -ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ε. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 66 - ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310274907 
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 110 - ΓΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 54435 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310905824 
ΚΑΜΠΑΝΕΛΟΥ ΜΑΙΡΗ Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 65- ΦΙΛΙΠΠΟΥ 54631 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310533294 
ΚΙΚΙΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ΚΑΒΑΦΗ 2 - ΛΑΜΠΡΑΚΗ 56429 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310652931 
ΚΛΗΡΟΝ. ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 71 ΠΟΛΙΧΝΗ 
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ 9 56533 ΠΟΛΙΧΝΗ 2310655591 
ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞ.ΜΠΙΝΙΩΡΗ 61 ΣΧΟΛΕΙΟ-ΡΟΛΟΪ 56728 ΝΕΑΠΟΛΗ 2310612861 
ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ - ΣΑΒΒΑΪΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ 45 ΜΠΟΤΣΑΡΗ Ν. ΕΓΝΑΤΙΑ 54644 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310854493 
ΛΙΟΛΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Γ. ΓΕΝΗΜΑΤΑ 14 (ΠΡΩΗΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ) 56626 ΣΥΚΙΕΣ 2310624824 
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 100 54351 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310947158 
ΜΑΛΑΘΟΥΝΙΑΔΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 13 ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 56123 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2310746037 
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ 16 ΣΤΑΣΗ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310321778 
ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 47 ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΑΒ. ΔΡΟΣΙΑ 56625 ΣΥΚΙΕΣ 2310632318 
ΜΠΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 44 ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΟΣ ΒΟΤΣΗ 55133 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310431897 
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 129 ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310300238 
ΞΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β.ΟΛΓΑΣ 155 ΣΤΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310832140 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΚΟΣΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 28ηs ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 126 56123 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2310730849 
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 57 ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΑΛΚΕΩΝ 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310279722 
ΠΑΡΤΑΛΙΔΟΥ -Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 - ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 56431 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310656216 
ΠΑΤΡΑΜΑΝΗ-ΛΥΤΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΡΜΟΥ 61 54623 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310262284 
ΠΕΧΤΕΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΔ.ΡΟΣΤΑΝ 34 - ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ 54641 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310828755 
ΡΑΜΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ 13-ΤΕΡΜΑ Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ 54454 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310930815 
ΡΟΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 41& ΝΥΜΦΑΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310757841 
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΘΗΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 142 ΚΑΜΑΡΑ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310238828 
ΣΩΦΡΟΝΑ ΜΑΡΙΑ ΧΙΛΗΣ 17 ΕΝΑΝΤΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310453558 
ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 ΣΤΑΣΗ ΕΥΖΩΝΩΝ 54640 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310829052
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ Χ. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 152 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310606519 
ΦΑΙΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣ- ΓΚΟΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΟΥ 18-ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 82 ΜΠΟΤΣΑΡΗ (ΕΛΤΑ) 54643 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310855355 
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΦΗ 11- 424ΓΣΝΕ 54638 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310813226 
ΧΟΥΛΙΒΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Λ.ΠΟΡΦΥΡΑ 14-ΚΡΗΤΗΣ 57 ΠΑΡΚΟ ΚΡΗΤΗΣ 54646 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310317608 

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία 
ΑΪΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 48 - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 54642 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310819831 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝ. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 31- ΔΕΛΦΩΝ 54644 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310825706 
ΓΚΟΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 140 56626 ΣΥΚΙΕΣ 2310612377 
ΔΟΥΚΑ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 61 - ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 3 56123 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2310733053 
ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ 21- ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310312942 
ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 117 - 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310320060 
ΚΙΟΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ 23 ΑΜΑΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 54640 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310839432 
ΚΟΝΤΟΥΡΗ ΠΑΓΩΝΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 109 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310210323 
ΜΠΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ & ΠΕΣΤΩΝ 79 Κ. ΤΟΥΜΠΑ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310923722 
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ -ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 94 - ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310239072 
ΞΥΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΟΕ ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ 25 ΕΣΠΕΡΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310276120 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ 40 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310537169 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β.ΟΛΓΑΣ 167- ΓΡΑΒΙΑΣ 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310815064 
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΨΕΛΛΟΥ 17- ΚΗΦΙΣΙΑΣ 54655 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310427560 
ΠΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 83-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310588280 
ΠΛΟΥΜΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 108 - ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310228574 
ΤΣΙΟΝΤΣΗ-ΠΙΕΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ -ΤΣΙΟΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΡΗ 30-ΜΠΟΤΣΑΡΗ-ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310928740 
ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 64 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310419122 
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 56 - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 56431 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310664995 

Μεταμεσονύχτια Φαρμακεία 
ΚΙΟΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ 23 ΑΜΑΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 54640 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310839432 
ΞΥΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΟΕ ΑΛΕΞ.ΣΒΩΛΟΥ 25 ΕΣΠΕΡΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310276120 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β.ΟΛΓΑΣ 167- ΓΡΑΒΙΑΣ 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310815064 
ΠΛΟΥΜΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 108 - ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310228574 
ΤΣΙΟΝΤΣΗ-ΠΙΕΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ -ΤΣΙΟΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΡΗ 30-ΜΠΟΤΣΑΡΗ-ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310928740 
ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 64 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310419122 
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 56 - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 56431 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310664995 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΚΟΚΟΚΙΟΣ Κ. ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΕΛ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 217 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛ: 2810 287038
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5 ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΥΓΕΙΑ» ΤΗΛ: 2810 222186
ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ – ΣΕΡΓΙΟΥ Ι. ΣΕΡΓΙΟΥ ΚΥΒΕΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ 27 ΤΗΛ: 2810 288777
ΧΑΤΖΑΚΗΣ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΕΙΡ. ΟΔΟΣ 1821 ΑΡ. 2 ΜΕΪΝΤΑΝΙ ΤΗΛ: 2810 282843
ΞΕΝΑΚΗΣ Π. ΒΥΡΩΝΟΣ 1 ΠΛΑΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙ – ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Η. ΤΗΛ: 2810 224608
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 1 ΟΑΣΗ ΤΗΛ; 2810 242294
ΜΕΚΛΗ – ΓΚΕΡΕΔΑΚΗ Φ. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6 ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΗΛ: 2810 251697
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΝΩΟΣ 81 – 83 ΘΕΡΙΣΟΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΛ: 2810 255011
ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣ. Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ (ΠΡΩΗΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ) & ΣΤΕΡΓΙΟΓΙΑΝΝΗ ΓΩΝΙΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΦΟΥΡΝΟΥ ΒΕΝΕΡΗ ΤΗΛ: 2810 317584
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΞΥΛΟΥΡΗ ΟΛ. ΛΕΩΦ. ΙΩΝΙΑΣ 119 ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ ΤΗΛ: 2810 230486
ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Α. ΚΝΩΣΟΥ 203 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ. ΤΡΑΠ. ΤΗΛ: 2810 239923
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ – ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΥ ΕΥΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ 19 ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΠΕΝΤΕΒΗ ΤΗΛ: 2810 230013
ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Ε. ΚΟΝΙΤΣΗΣ 32 ΠΛΗΣΙΟΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΤΗΛ: 2810 242088
ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΙΚΑΡΟΥ & ΚΑΡΙΑΣ ΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΤΗΛ: 2810 225360

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ

ΤΣΙΤΕΡΗΣ Χ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ Ν. ΟΔΟΣ ΕΒΑΝΣ 62 ΤΗΛ: 2810 282605

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ. 
ΑΧΑΡΝΩΝ: ΒΙΚΕΛΑ 32 ( ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 353) Τηλ. 210-8312898
ΓΚΥΖΗ: ΙΘΩΜΗΣ 6 Τηλ. 210-6411419
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ: ΑΙΟΛΟΥ 102 (ΧΑΥΤΕΙΑ - ΠΛΗΣΙΟΝ ΛΟΥΜΙΔΗ) Τηλ. 210-3214749
ΙΛΙΣΣΙΑ ΑΝΩ: ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 66 ( 8η ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦ. ΑΝΩ ΙΛΙΣΣΙΩΝ) Τηλ. 210-7707895
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 181 Τηλ. 210-9567807
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΣ 65 Τηλ. 210-8816606
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: Θ.ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ73 Τηλ. 210-9240920
ΟΜΟΝΟΙΑ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 61 & Γ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τηλ. 210-5231404
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 152 Τηλ. 210-7703323
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΝΑΞΟΥ 24 ( ΑΠΟ Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ) Τηλ. 210-2923067
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 186 (ΣΤ. ΣΚΡΑ) Τηλ. 210-9592655
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΥΜΗΤΤΟΥ 64-ΚΟΝΩΝΟΣ Τηλ. 210-7519886
ΠΑΤΗΣΙΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 211 (ΣΤΑΣΗ ΛΥΣΙΑΤΡΕΙΟ) Τηλ. 210-8656286
ΣΕΠΟΛΙΑ: ΔΡΑΜΑΣ 119 & ΦΟΙΝΙΚΗΣ Τηλ. 210-5128788
8π.μ.-8μ.μ. 
ΑΓ.ΝΙΚOΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΛΕΩΦ.ΙΩΝΙΑΣ 91 (ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥ) Τηλ. 210-8313407
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΠΟΥΛΙΟΥ 18-ΛΑΜΙΑΣ ( ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Τηλ. 210-6462290
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ 127 - ΒΟΛΑΝΑΚΗ 5 (ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΣ) Τηλ. 210-6921717
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΑΦΑΙΑΣ 36 & ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) Τηλ. 210-2138818
ΓΚΥΖΗ: ΣΧΙΝΑ 12 ( ΣΤ. ΣΟΝΙΑ) Τηλ. 210-6410448
ΓΟΥΔΗ: ΠΛ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ 3 Τηλ. 210 7756977
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΠΑΠΑΓΟΥ 75 Τηλ. 210-7700720
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ-ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 69 Τηλ. 210-9518204
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΓΡΥΠΑΡΗ 137 ( ΠΡΩΗΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ) ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ Τηλ. 210-9520987
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΚΑΨΑΛΗ 3 Τηλ. 210-7212870
ΚΟΛΩΝΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 17 & ΠΕΤΡΑΣ Τηλ. 210-5121134
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΥΨΕΛΗΣ 99 ( ΠΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ) Τηλ. 210-8811135
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 213 (ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ) Τηλ. 210-6436131
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΣΩΣΤΡΑΤΟΥ 30 ΚΑΙ ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ 1 Τηλ. 210-9243454
ΟΜΟΝΟΙΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 52 Τηλ. 210-5242440
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΠΡΑΤΙΝΟΥ 82 ΚΑΙ ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ 24 Τηλ. 210-7291500
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ: ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΟΝΟΣ 3(ΠΛ. ΗΟΥΣ) Τηλ. 210-3469777
ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: ΔΕΡΙΓΝΥ 33 & Γ¨ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τηλ. 210-8235537
ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 25 - ΛΕΚΑ Τηλ. 210-3232621
8πμ-11μμ 
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΜΙΝΩΟΣ 40 Τηλ. 210-2310454

ΠΡΟΑΣΤΙΑ

10μ.μ-8π.μ 
ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΩΡΙΚΟΥ: ΧΡ.ΡΑΠΤΗ 43 Τηλ. 229047033
ΠΑΙΑΝΙΑ: Γ.ΠΑΓΩΝΑ 7 ΚΑΙ ΒΑΣ.ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ Τηλ. 2106643256
ΠΑΛΛΗΝΗ: ΕΛΑΙΩΝΩΝ 16 Τηλ. 210-6633860
3μμ-10μμ 
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 3Α, ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ Τηλ. 210 6007364
8π.μ.-10μ.μ.
ΑΝΟΙΞΗ: ΑΝΟΙΞΕΩΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΣ 2 Τηλ. 210-6219328
ΒΑΡΚΙΖΑ: Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 10Α Τηλ. 210-8974107
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΠΛ.ΝΥΜΦΩΝ Τηλ. 210-8962347
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΦΥΛΗΣ 66 Τηλ. 210-2310493
ΚΗΦΙΣΙΑ: ΑΔΑΜΩΝ 38 - ΓΕΩΡ.ΛΥΡΑ Τηλ. 210-6206226
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Λ.ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 30 Τηλ. 229922505
ΜΑΡΟΥΣΙ: Δ.ΡΑΛΛΗ 50 Τηλ. 210-8023806
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 14 Τηλ. 210-8061988
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 75 Τηλ. 210-6132434
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΥΓΗΣ 58 ΚΑΙ ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ Τηλ. 210-2845457
Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΜΗΔΕΙΑΣ 15 (ΕΝΑΝΤΙ ΙΚΑ) Τηλ. 210-2526400
Ν.ΨΥΧΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 38 & ΚΗΦΙΣΙΑΣ 22 (ΦΑΡΟΣ) Τηλ. 210-6713285
ΠΑΙΑΝΙΑ: Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Τηλ. 210-6644400
ΠΑΠΑΓΟΥ: ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 34 Τηλ. 210-6525070
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 70 Τηλ. 2105063738
8π.μ.-11μ.μ. 
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 29 Τηλ. 210-9961703
ΑΛΙΜΟΣ: ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 2 ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ Τηλ. 210-9834364
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 28 (1η κάθετος Αργυρουπόλεως - προς το βουνό) Τηλ. 210-9945221
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΔΡ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 24 Τηλ. 210-9704444
ΛΙΟΣΙΑ ΑΝΩ: ΑΧΑΡΝΩΝ 1 Τηλ. 210-2472215
Ν.ΣΜΥΡΝΗ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 30 Τηλ. 210-9340518
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-11μ.μ. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΕΔΕΣΣΗΣ 38 (ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ) Τηλ. 210-5909573
Ν.ΙΩΝΙΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 35 Τηλ. 210-2795941
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΘΗΒΩΝ 73 - προς ΑΙΓΑΛΕΩ (ΥΨΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ) Τηλ. 210-5770025
ΧΑΙΔΑΡΙ: ΑΓΩΝ.ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 46 Τηλ. 210-5815897
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-12μ.μ. 
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΝΙΚ.ΑΡΩΝΗ 5 (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΟΔ.Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ-ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΛ.ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ) Τηλ. 210-7645236
ΛΑΜΠΡΙΝΗ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 26 Τηλ. 210-2918746
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 3 (ΑΠΟ ΘΗΒΩΝ 340,ΕΝΑΝΤΙ SUPER MARKET ΑΤΛΑΝΤΙΚ,ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥ) Τηλ. 210-5625730
ΑΧΑΡΝΑΙ: ΚΥΠΡΟΥ 52-54 Τηλ. 210-2400171
ΕΛΛΗΝΙΚΟ: ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 47 Τηλ. 210-9640312
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 45 Τηλ. 210-2821739
Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 27 Τηλ. 210-2799757
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ 7 Α (ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) Τηλ. 210-5763580
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 16 Τηλ. 210-6812050
8π.μ.-8μ.μ. 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 159 (ΕΝΑΝΤΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ) Τηλ. 210-5615063
ΑΧΑΡΝΑΙ: ΛΕΩΦ.ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 154 Τηλ. 210 2434055
ΒΥΡΩΝΑΣ: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 68 - ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ (ΤΕΡΜΑ ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ) Τηλ. 210-7629501
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ 18 & 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (ΚΑΡΕΑΣ) Τηλ. 210-7662541
ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΗΜ.ΑΓΓ.ΜΕΤΑΞΑ 41 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CITY ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ) Τηλ. 210-8941630
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΩ: ΠΑΛΜΥΡΑΣ 9 ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ (ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΗ Λ.ΒΟΥΛ/ΝΗΣ - Α' ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) Τηλ. 210-9645446
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 105 Τηλ. 210-7258164
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 4 (ΤΕΡΜΑ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ-ΚΑΤΩΘΙ ΙΚΑ Ν. ΖΩΗΣ) Τηλ. 210-5744204
8π.μ.-8π.μ. επόμενης 
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 89 Τηλ. 210-6529291
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ 28 (1η κάθετος Αργυρουπόλεως - προς το βουνό) Τηλ. 210-9945221
ΑΡΤΕΜΙΣ: ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 3η ΣΤΑΣΗ Τηλ. 229484510
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: ΑΧΑΡΝΩΝ 7 Τηλ. 210-5576029
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 17-19 Τηλ. 210-5549375
ΙΛΙΟΝ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ 18 Τηλ. 210-5777227
ΜΑΝΔΡΑ: Β.ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ 15 Τηλ. 210-5551954
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠ.: Λ.ΑΘΗΝΩΝ Τηλ. 210-9936857
ΜΕΓΑΡΑ: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ178 Τηλ. 22960-26944
Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 85 Τηλ. 210-8000289
Ν.ΜΑΚΡΗ: ΛΕΩΦ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 94-96 Τηλ. 2294 99777
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ: 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 107 Τηλ. 229633107
Π.ΦΑΛΗΡΟ: ΑΧΙΛΛΕΩΣ 70 Τηλ. 210-9832140
ΡΑΦΗΝΑ: ΠΡΩΤΕΩΣ 5 Τηλ. 2294 25500
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ Τηλ. 210-6534804
8πμ-10.30μμ 
ΔΡΟΣΙΑ: ΔΙΟΝΥΣΟΥ 107 Τηλ. 210-6229958
8πμ-2μμ 5μμ-10μμ 
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΑΘΗΝΑΣ 3 Τηλ. 2294 67610
8πμ-3.30μμ 
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 18 ΚΑΙ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ. 210-6048880

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓ. ΤΣΑΚΙΡΗ 21 – ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΜΑΡΑΚΙ 1η ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΛ: 2810 284519
ΖΟΥΡΑΡΗ – ΒΕΝΙΟΥ Κ. ΟΔΟΣ 1866 ΑΡ. 82 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΑ ΖΟΥΡΑΡΗ ΚΕΝΤΡ, ΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛ. ΤΗΛ: 2810 289531
ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΕΛΒΙΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 41 ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΛ: 2810 280141
ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 74 ΤΗΛ: 2810 222587
ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ε. ΘΕΡΙΣΟΥ 86 & ΠΕΡΓΑΜΟΥ 4 ΤΗΛ: 2810 262508
ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 16 ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΤΣΕΚΛΑΚΗ 16 ΤΗΛ: 2810 239582
ΛΕΝΤΑΡΗ – ΣΤΟΛΙΔΗ. Ι. ΚΑΝΤΙΑ 12 ΣΥΝ. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΣΙΟΝ 48ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΕΛΕΣ ΤΗΛ: 2810 241512

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ
ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΡΙΖΙΚΙΑΝΟΥ Β. ΘΕΝΩΝ 39 ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΠΕΝΤΕΝΙ – ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΛ: 2810 262556 
 newsbeast.gr
 
 
 

Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα   Τεχνολογία
+ + -

Άγνωστο έργο του Ρέμπραντ βρέθηκε "κάτω" από πίνακα

 Άγνωστο έργο του Ρέμπραντ βρέθηκε... εντός ενός πίνακα του μεγάλου ζωγράφου, με τη βοήθεια ακτίνων Χ. Το έργο που ήρθε στο φως είναι μία ημιτελής αυτοπροσωπογραφία του σε νεαρή ηλικία και βοήθησε να επιβεβαιωθεί η πατρότητα του πρώτου. 

Σύμφωνα με τον ιστορικό τέχνης Ερνστ Βαν ντε Βέτερινγκ, ο πίνακας που φανερώθηκε αποδίδεται στον Ρέμπραντ, καθώς υπάρχουν ομοιότητες - "κλειδιά" με υπογεγραμένα έργα του της τρίτης δεκαετίας του 17ου αιώνα.

"Το πορτρέτο θεωρείται έργο της πρώιμης περιόδου του ζωγράφου. Έτσι με την 'ανακάλυψή' του μαθαίνουμε για το πως δούλευε εκείνα τα χρόνια", αναφέρει ειδικός, που προσθέτει ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι είχε αφήσει πολλά έργα ημιτελή και για πολλά είχε αλλάξει γνώμη στη μέση και τα ξεκίνησε από την αρχή.

 Ο νέος πίνακας 
Σημειώνεται ότι το έργο "Ηλικιωμένος άνδρας με γενειάδα" δεν ήταν βέβαιο αν ανήκε στον ίδιο τον Ρέμπραντ ή κάποιον μαθητή του, ωστόσο με τον εντοπισμό του παλαιότερου πίνακα, αποδίδεται η πατρότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

nooz.gr 


Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου ζει στη Νέα Ζηλανδία

 Είναι πιο βαρύ και από ένα σπουργίτι.

Ο 53χρονος Mark Moffett εντόπισε σε ένα απομακρυσμένο νησάκι της Νέας Ζηλανδίας το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου!

Το συγκεκριμένο έντομο, που είναι βαρύτερο και από ένα σπουργίτι, έδειξε μια ιδιαίτερη… κλίση στα καρότα. Το άνοιγμα των φτερών του, μάλιστα, φτάνει τα 18 περίπου εκατοστά!

Το γιγαντιαίο… έντομο ο Mark το εντόπισε στο νησί Little Barrier. Στη χώρα εκτιμάται ότι ζουν άλλα 70 είδη εντόμων της ίδιας οικογένειας.


Perierga.gr - Το μεγαλύτερο έντομο του κόσμου ζει στη Νέα Ζηλανδία

 

 

 

 

 

 

 newbeast.gr


Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

Πυρά Μ. Θεοδωράκη για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση συνασπισμού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «βγήκε από την ντουλάπα της ιστορίας ο σκελετός της πάλαι ποτέ Εθνικοφροσύνης».

Το ίδιο ανήσυχος δήλωσε και για τον κατακερματισμό και περιθωριοποίηση της Αριστεράς.

«Έχω ζήσει πάνω στο πετσί μου τη σαρκοβόρα φύση της εθνικοφροσύνης και το γεγονός αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σας προειδοποιήσω ότι τώρα ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος από πριν… Γιατί τάχα η πρώτη θεαματική ενέργεια του νέου Μαύρου Μετώπου ήταν ο αποκεφαλισμός της στρατιωτικής ηγεσίας; Δείτε ακόμα την εικόνα της Βουλής. Από τη μια μεριά οι δυνάμεις που τις ενώνει ο φόβος και το μίσος τους για την Αριστερά. Κι από την άλλη μια Αριστερά περιθωριοποιημένη και κατακερματισμένη», ήταν μερικά από τα λόγια του κατά το 1ο Συνέδριο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών στην Καβάλα.

Στο συνεδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωπος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μαριάς, οικονομολόγος και ιδρυτής του Μετώπου για τη Αυτοοργάνωση των Πολιτών ενάντια στο Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής και ο Γιώργος Παπαπέτρου, παλιός φίλος του Μίκη, συναγωνιστής από την εποχή των Λαμπράκηδων.

 

 

 

 

 

 

zougla.gr


Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Ποιος Έλληνας έφτασε τους 100.000 followers;

Είναι ωραίος, πετυχημένος κι ο κόσμος, αλλά κυρίως ο γυναικείος πληθυσμός, τον ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι και στο twitter...


Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter 100.000 followers, τους περισσότερους δηλαδή από κάθε άλλον. 


 

 

 

 


Πηγή: ofono.gr


Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά   Κόσμος
+ + -

«Είχαν βάλει κοριούς στην κρεβατοκάμαρα του Ερντογάν»

Σάλος έχει ξεσπάσει στη γειτονική Τουρκία μετά από τις καταγγελίες του υπουργού αρμόδιου για τα θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Εγκεμέν Μαγίς, που θέλουν πολιτικούς εχθρούς του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να υποκλέπτουν τις συνομιλίες του, τοποθετώντας κοριούς στην κρεβατοκάμαρά του.


Σε δηλώσεις του στις Βρυξέλλες, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, και με αφορμή τις δημοσιογραφικές ελευθερίες στη χώρα του, ο Μπαγίς είπε ότι «δυστυχώς, ακόμη και οι ιδιωτικές συνομιλίες του πρωθυπουργού αυτής της χώρας με τη σύζυγό του στην κρεβατοκάμαρα τους έχουν ηχογραφηθεί».

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Γιατί μετανιώνει η Ελεονώρα Μελέτη;

Για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ολζιέρσκυ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη και δήλωσε τι είναι αυτό που μετανιώνει.


«Έχω μετανιώσει που δεν κατάφερα να δείξω το μεγαλείο των συναισθημάτων μου και να απολαύσω την αγάπη που μου δόθηκε απλόχερα, που πλήγωσα μέσα στη σχέση έναν άνθρωπο που λάτρεψα, αλλά και τον εαυτό μου, και που δεν άντεξα να ντιλάρω τους φόβους μου. Νιώθω ότι μου δόθηκε κάτι σπάνιο και πως απέτυχα να το ζήσω Από κει και έπειτα, το τέλος ήταν μονόδρομος». 

Όσο για το αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, η παρουσιάστρια δηλώνει: 

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που φτάναμε σε αυτό το σημείο. Άρα, πρακτικά δόθηκαν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, ίσως σε τελείως ακατάλληλο χρόνο, που δεν μπορούσαν να ευδοκιμήσουν. Από εκεί και έπειτα, η λέξη οριστικό δεν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση. Η σχέση μας υπάρχει. Η αγάπη μας υπάρχει. Απλώς σε άλλο επίπεδο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε παρουσία ο ενός του άλλου. Δεν έχουμε διακόψει ποτέ τις επαφές μας. Ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου μετά τον χωρισμό, επίσης ξέρω τα πάντα για τη δική του ζωή και τις δικές του κινήσεις. Σταθήκαμε ο ένας στον άλλον την περίοδο του χωρισμού και αυτό νομίζω ότι δεν συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια. Δεν ήταν μία τυχαία σχέση. Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε στις όμορφες περιόδους ήταν τόσο αληθινά και πηγαία που δεν σβήνουν, ό,τι και αν έχει γίνει ένα χρόνο τώρα».

 

 

 

 


ΠΗΓΗ: Life & Style


Σελίδα 11348 από 11402 (114013 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11347
[11348]
11349
11350
11400
11401
11402
Επόμενο