21/01/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

paris Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Σε κινητοποιήσεις οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας

 Ο δημοσιογραφικός κόσμος σε όλη την Ελλάδα αντιδρά στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα εργασιακά δικαιώματά του, με άμεσες συνέπειες στο αγαθό της Ενημέρωσης και προχωρά σε κινητοποιήσεις.

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, ύστερα από απόφαση της ΠΟΕΣΥ συμμετέχει στις ακόλουθες απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου με:

 

 • Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα στην περιοχή ευθύνης της, από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011.

 • Τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα της περιοχής ευθύνης της την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, από τις 11.00 έως τις 15.00.

 • Τρεις διαδοχικές εικοσιτετράωρες απεργίες σε όλα τα Δημόσια και Δημοτικά ΜΜΕ, τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας, και τα γραφεία Τύπου των ΟΤΑ της περιοχής ευθύνης της, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ, «σε συντονισμό με όλους τους συναδέλφους μας, διεκδικούμε:

 • Να προστατευθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

 • Να εγκαταλειφθεί κάθε σχέδιο για την υπαγωγή δημοσιογράφων που απασχολούνται σε δημόσια Μέσα Ενημέρωσης σε καθεστώς εργασίας δημοσίων υπαλλήλων.

 • Να προστατευθούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των δημοσιογράφων σε όλα τα Μέσα. Να εγκαταλειφθεί κάθε μεθόδευση για απολύσεις και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

 • Να διασφαλιστεί η λειτουργία των Μέσων Ενημέρωσης με πραγματικές προδιαγραφές αξιοπιστίας, οι οποίες προϋποθέτουν την σταθερή απασχόληση δημοσιογράφων και όχι αμφίβολα σχήματα εξωτερικών συνεργασιών.

 • Να ρυθμιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των δημοσιογράφων που εργάζονται σε διαδικτυακά Μέσα.»

 

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αντιδρώντας στην άκαμπτη στάση της Κυβέρνησης η οποία εφαρμόζοντας τις εντολές του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν άρχισε να υλοποιεί τις αντιδημοσιογραφικές και βάρβαρες ρυθμίσεις της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, της μείωσης του εισοδήματος, της αποδυνάμωσης των ασφαλιστικών ταμείων, της συρρίκνωσης και υπονόμευσης των δημόσιων ΜΜΕ με την περικοπή των μισθών τους σε επίπεδα εξαθλίωσης, αποφάσισε:

 

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας όλων των εργαζομένων στις εφημερίδες, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τα ειδησεογραφικά sites, τα περιοδικά, το δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ από 6 πμ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 έως 6 πμ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011 και

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 11.00 πμ έως τις 15.00 της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου 2011 των ιδίων εργαζομένων, συμμετέχοντας και στηρίζοντας την πανεργατική απεργία που αποφάσισαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΣΗΕΑ.

 

Κατά τη διάρκεια της 4ωρης στάσης εργασίας της Πέμπτης, 1/12/11 - ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας των συνδικάτων-εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, που θα «καλύπτουν» δημοσιογραφικά τις απεργιακές συγκεντρώσεις, τα αιτήματα και τις πορείες των εργαζομένων. Τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, συνεπώς, μπορούν (και πρέπει) να μεταδίδουν εκείνες τις ώρες, πρόγραμμα, που θα σχετίζεται αποκλειστικά με την προβολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και τα αιτήματα όλων των εργαζομένων της χώρας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της 4ωρης στάσης εργασίας καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις των συνδικάτων -οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ώρες της στάσης εργασίας (11.00 – 15.00).

 

ΖΗΤΑΜΕ

 

 • Να υπογραφούν αμέσως Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

 • Να σταματήσει κάθε απόπειρα «υπαλληλοποίησης» της ενημέρωσης και συρρίκνωσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ΕΡΤ, της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, των ΟΤΑ και των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

 • Να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων,

 • Να προστατευθεί το Δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.

 • Να καταργηθεί ο νόμος για την εργασιακή εφεδρεία και το «ενιαίο μισθολόγιο», που οδηγεί στην ανεργία, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των εργαζομένων.

 • Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις και να ανακληθούν όσες έγιναν.

 • Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων.

 • Να καταργηθούν τα χαράτσια, που έχουν επιβληθεί.

Η Ομοσπονδία καλεί τις Ενώσεις-μέλη της να συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης

 

agelioforos.gr 


Paris Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Τα “όχι” και τα “ναι” της Αθήνας στο Βερολίνο

 Τα “ναι” και τα “όχι” της Ελλάδας, καθώς και τις συμμαχίες της χώρας μας απέναντι στις γερμανικές απαιτήσεις ετοιμάζει ο πρωθυπουργός. Ο Λουκάς Παπαδήμος ολοκληρώνει σήμερα τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε από αύριο να ξεκινήσει ο κύκλος συνεδριάσεων των κυβερνητικών οργάνων, με ορίζοντα τη σύνοδο κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου. 

Η Αθήνα ζητά από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο μία οριστική απάντηση. Και, πλέον, δεν είναι μόνη. Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία έχουν και αυτές αντίστοιχα αιτήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χώρα μας θα εμφανιστεί θετική στο ενδεχόμενο εμβάθυνσης της οικονομικής συνεργασίας. Στην κατεύθυνση, όμως, της περισσότερης Ευρώπης και όχι του γερμανικού ελέγχου επί αυτής. Επίσης, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στη Σύνοδο Kορυφής θα τεθούν δύο ακόμη θέματα: η ανάγκη η ΕΚΤ να κόψει χρήμα και να εκδώσει ευρωομόλογα. Δεν αποκλείεται στο τραπέζι να μπει και η αναζήτηση νέου πόρου, με τη μορφή φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. 

Πρόκειται για την ατζέντα των σοσιαλιστικών κομμάτων, που μπορεί να γνώρισαν την ήττα στην Ισπανία, αλλά ετοιμάζονται για την πολιτική αλλαγή στο Βερολίνο και το Παρίσι. Οι διεργασίες σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο έχουν χτυπήσει κόκκινο. Οι πιέσεις στην Ανγκέλα Μέρκελ να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση της αυξάνονται καθημερινά. 

Κυβερνήσεις και αγορές πιέζουν τη γερμανίδα καγκελάριο προκειμένου να πραγματοποιήσει μία ρεαλιστική στροφή, που θα επιτρέψει στην Ευρώπη να προχωρήσει. Διαφυλάσσοντας, ταυτόχρονα, και την ισορροπία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. 

Στην τελική διαμόρφωση των ελληνικών θέσεων καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος επιστρέφει από τις Βρυξέλλες με την απόφαση για την αποδέσμευση της έκτης δόσης. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει έναν ξεκάθαρο στόχο: στις 9 Δεκεμβρίου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πώς η Ελλάδα θα φθάσει στην έβδομη δόση των… 70 δισ. ευρώ. Είτε μέσω του PSI plus, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου εργαλείου αποφασίσουν οι ηγέτες της ΕΕ. 

 

protothema.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

10+1 μητροπόλεις «καθρεφτίζονται» στο νερό

 Λίγες είναι οι παράκτιες πόλεις του πλανήτη που έχουν το «προτέρημα» της αντανάκλασης, σχηματίζοντας τα είδωλά τους στην επιφάνεια λιμνών, ποταμών και θαλασσών. Γιατί όταν τα νερά είναι ήρεμα λειτουργούν σαν καθρέφτης, αποτυπώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια της «αστικής» ομορφιάς. Είτε αποτελούνται από παλιά πέτρινα κτίρια είτε από πανύψηλους ουρανοξύστες από γυαλί, οι αντανακλάσεις αναδεικνύουν το μεγαλείο παλαιών και νέων πόλεων με εξαιρετική πιστότητα τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, όλες τις εποχές του χρόνου. Χρώματα και σχήματα «αναμειγνύονται» σε μαγικές εικόνες που μόνο ένας καλός ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει στον καμβά του. Και σίγουρα δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά…

1. Νέα Υόρκη

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

2. Περθ, Αυστραλία

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

3. Χονγκ Κονγκ

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

4. Χάμα, Συρία

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

5. Βανκούβερ, Καναδάς

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

6. Μαδρίτη, Ισπανία

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

7. Σικάγο, ΗΠΑ

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

8. Λουξεμβούργο

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

9. Λος Άντζελες, ΗΠΑ

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

10. Λισαβόνα

perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!

11. Γκεντ, Βέλγιο

           
perierga.gr - 10+1 μητροπόλεις "καθρεφτίζονται" στο νερό!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 perierga.gr


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Στις 43.200 λίρες πωλήθηκε τελικά το φόρεμα της Έιμι!

Η τιμή εκκίνησης για το φόρεμα που φόρεσε η πρόσφατα αδικοχαμένη τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ στη φωτογράφιση για το άλμπουμ «Back to Black», ήταν η διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 20.000 λιρών, ποσό που αναμενόταν να ξεπεραστεί κατά τον πλειστηριασμό. Πράγματι, τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η τιμή «κλείδωσε» στις 43.200 λίρες!

Ο πατέρας της τραγουδίστριας που έχασε τη ζωή της στα 27 της χρόνια, ήταν παρών κατά τη διαδικασία της δημοπρασίας. Όταν αυτή έφτασε στο τέλος της, εκείνος δήλωσε πως «πρόκειται για μια εκπληκτική αρχή για το ίδρυμα» το οποίο έχουν εξαγγείλει οι γονείς της πως θα ιδρύσουν για να βοηθούν ευάλωτα νεαρά άτομα, στη μνήμη της κόρης τους.

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

H CIA κρατά κλειστό το στόμα του Καραμανλή!

 Όσοι έχουν την δυνατότητα να συνομιλούν με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή, ξέρουν από πρώτο χέρι πως ο πρώην πρωθυπουργός με...
αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις που οδήγησαν στην σύσταση κυβέρνησης συνεργασίας ήταν έτοιμος να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα μέσω ανεπίσημων δηλώσεων σε εφημερίδα μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος. Γι' ακόμη μια φορά όμως έκανε πίσω μέχρι νεωτέρας.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα... μηνύματα που έλαβε και πάλι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, εξαιτίας των οποίων κρατά το στόμα του κλειστό όλο αυτό τον καιρό. Άλλωστε, δεν πάει καιρός από τις αποκαλύψεις περί σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή και εμπλοκή πρακτόρων της CIA στην ελληνική πολιτική σκηνή προκειμένου να αναχαιτιστεί η σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

Πάντως, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει... Απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή, αφού σκοπεύει η παρέμβασή του να είναι συνολική και ίσως... καθοριστική.
 
 
 
 
 

Πηγή: parapolitika.gr

Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Οι νικητές των βραβείων των «New York Critics Circle 2011»

Την Τρίτη διεξήχθη η τελετή απονομής των βραβείων κινηματογράφου από τους κριτικούς κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. 

Μεταξύ εκείνων που κέρδισαν την καρδιά των κριτικών είναι και ο Brad Pitt ο οποίος και βραβεύτηκε με το βραβείου του «Καλύτερου ηθοποιού» (Best Actor) για τις δύο αντιφατικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε φέτος, τις «Moneyball» και «The Tree of Life».

Η Jessica Chastain έφυγε με το βραβείο του β’ γυναικείου ρόλου (Best Supporting Actress) για τις ταινίες «Tree of Life», «The Help» και «Take Shelter», ενώ η Meryl Streep με το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου (Best Actress) για το αναδείχθηκε ως ο καλύτερος β’ ανδρικός ρόλος (Best Supporting Actor) για την ταινία «Drive».

Το «Margin Call», σε σκηνοθεσία J.C. Chandor, το «δημοσιονομικό» θρίλερ γύρω από τη Wall Street, τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης ταινίας, ενώ το «Cave of Forgotten Dreams» του Werner Herzog απέσπασε το βραβείο της καλύτερης ρεαλιστικής ταινίας (Best Non-Fiction Film).

Με το βραβείο καλύτερης Φωτογραφίας (Best Picture) τιμήθηκε ο Michel Hazanavicius για την ταινία «The Artist».

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Έργο 2,1 εκ. ευρώ στο Μεσολόγγι

 Στην τελική του φάση για ένταξη στο ΕΣΠΑ, βρίσκεται το έργο «προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης - τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού για την ελαχιστοποίηση των διαρροών του ποσίμου νερού του δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» προϋπολογισμού 2.144.136 ευρώ, μετά την θετική γνωμοδότηση του έργου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας που έχει η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Θάνο Μωραΐτη, τόσο κατά την θητεία του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όσο και με την σημερινή του ιδιότητα, ως αρμοδίου για το ΕΣΠΑ Υφυπουργού.

«Με το έργο αυτό, δίνεται πλέον η δυνατότητα στο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, να ελέγχει ανά πάσα στιγμή την λειτουργική κατάσταση του δικτύου ύδρευσης και να επεμβαίνει άμεσα σε περιπτώσεις βλαβών. Έτσι, επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση των υδάτινων αποθεμάτων της περιοχής ενώ εξασφαλίζεται ο δήμος από έκτακτα έξοδα, που θα προκαλούσαν τυχόν βλάβες και διαρροές. Οι εντάξεις ώριμων και χρήσιμων έργων με την στενή συνεργασία που έχουμε με δήμους της Αιτωλ/νίας, κατά την θητεία μου στο ΥΠΕΚΑ όσο και σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, , θα συνεχιστούν, με κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους κατοίκους» σημειώνει σε δήλωση του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θάνος Μωραΐτης.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, τόνισε: «Ένα σημαντικό έργο το οποίο θα προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες τόσο στην πλευρά των οικονομικών πόρων της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, όσο και στην πλευρά της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης φυσικών πόρων, όπως το νερό , το οποίο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα του δήμου, υλοποιείται. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό για τις προσπάθειες του ώστε το αυτό έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να υλοποιηθεί»

Στόχος του συστήματος είναι η on-line παρακολούθηση σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης (παροχή και πίεση σε κεντρικούς αγωγούς), η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων και η εκτέλεση χειρισμών στο υδραυλικό δίκτυο (άνοιγμα/κλείσιμο βανών, ρύθμιση πίεση και παροχής) με στόχο τον περιορισμό των απωλειών νερού και την έγκαιρη αντιμετώπιση των διαρροών.

 

 

 

 


Πηγή:perifereianews.com


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Μαζικές συλλήψεις για Φρουτάκια

 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν 25 συνολικά άτομα στην Αθήνα, ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας σε δύο καφετέριες με φρουτάκια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο επιχειρήσεις σε καταστήματα καφέ που έγιναν στις 15:30 και στις 16:00 αντίστοιχα, οδήγησαν στις ανωτέρω συλλήψεις.

Η πρώτη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο καφενείο «Crown» επί της οδού Χαλκοκονδύλη, οπότε και συνελήφθησαν 22 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καταστήματος, βουλγαρικής καταγωγής.

Η δεύτερη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Click Games», Έλληνα ιδιοκτήτη, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του υπευθύνου, αλβανικής καταγωγής.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατασχέθηκαν συνολικά 50 οαιγνιομηχανήματα τύπου φρουτάκια.

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

Πάγκαλος: "Οι Αγανακτισμένοι ήταν ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες!" (BINTEO)

 Δεν πτοείται ο Θόδωρος Πάγκαλος και συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις! Ποια ήταν η νέα τοποθέτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που πρόκειται να προκαλέσει αντιδράσεις; Σε συνέντευξή του...

στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι οι αγανακτισμένοι που διαδήλωσαν στους δρόμους της χώρας ήταν «ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλακές!». Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το ΠΡΕΖΑ TV:

 

 

 

 

 

 

 

 

thestival.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Απάντηση Τζαβάρα σε Βενιζέλο για τους λογαριασμούς την Ελβετία

Φωτιές έχουνε ανάψει οι δηλώσεις του Ιωσήφ Ζησιάδη σχετικά με τους κρυφούς λογαριασμούς βουλευτών στην Ελβετία.

Αυτή την φορά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Τζαβάρας, απάντησε με σκληρό τρόπο στον Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. «Με υποψίες δεν μπορώ να τοποθετούμαι σε μείζονα πολιτικά θέματα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν. Και ακριβώς με αυτή τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, και ο κ. Γιακουμάτος και εγώ, προβήκαμε σε τέτοιες ενέργειες».Τέλος, χαρακτήρισε ως αστεία, κωμική και γελοία την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών.

 

 

 


Πηγή:now24


Σελίδα 11351 από 11399 (113986 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11350
[11351]
11352
11353
11397
11398
11399
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά