18/11/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Ούτε λεφτά για πετρέλαιο δεν έχουν στα σχολεία

 Ούτε λεφτά για  να πληρώσουν το πετρέλαιο για  τη θέρμανση δεν έχουν τα σχολεία  με αποτέλεσμα να εμποδίζεται το διδακτικό έργο, όπως κατήγγειλε σε συνέντευξη τύπου εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ.

Μάλιστα την τραγική  αυτή κατάσταση επιβεβαιώνει και  η υφυπουργός Παιδείας, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου  η οποία απέστειλε επείγουσα  επιστολή στο υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας να παρέμβει προκειμένου οι δήμοι να κινήσουν τη διαδικασία για την αποστολή πετρελαίου στα σχολεία.

Οι καθηγητές επεσήμαναν ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί  τις επόμενες ημέρες περιγράφοντας  ένα «παγωμένο» σχολείο και χωρίς  το σύνολο των βιβλίων τα οποία  ούτε τα Χριστούγεννα δεν θα φτάσουν.

Οι καθηγητές απειλούν με απεργία διαρκείας μπροστά  στο ενδεχόμενο ένταξης του κλάδου στο καθεστώς εφεδρείας.

Οι εκπαιδευτικοί  επεσήμαιναν ότι μπορεί για φέτος  να ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα ενταχθούν  στην εφεδρεία, ωστόσο, εκφράζουν φόβους ότι αυτό μπορεί να γίνει από το «παράθυρο» την ερχόμενη χρονιά.

Η ΟΛΜΕ υποστήριξε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τεθούν καθηγητές σε εφεδρεία μέσω της κατάργησης προγραμμάτων όπως αυτό της προσθετής διδακτικής στήριξης.

Για τον λόγο αυτό, ο κλάδος θα ξεκινήσει γενικές  συνελεύσεις προκειμένου να συζητηθεί  η πρόταση για απεργία διαρκείας.

Απάντηση για ΟΟΣΑ

Επίσης, αναφερόμενοι σε έκθεση που δημοσιοποιήθηκε το καλοκαίρι σύμφωνα με την οποία  οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται λίγες ώρες , οι καθηγητές χαρακτήρισαν «μύθο» τα περί μειωμένων ωρών εργασίας υπογραμμίζοντας ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι.
 
 
 
 
protothema.gr 

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Αθλητικά
+ + -

Νέος ανακριτής για τα στημένα

 Αλλάζει χέρια η ανάκριση όσο αφορά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων καθώς αντικαθίσταται ο Γιώργος Κασίμης, από ειδικό εφέτη ανακριτή! Νέα καθυστέρηση μετά την εξέλιξη αυτή!
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του 9ου τακτικού ανακριτή για καθυστέρηση στο έργο του, αλλά και για τους χειρισμούς στην υπόθεση με την μη προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη!

Το πιθανότερο είναι ότι στις 15 του μήνα αναμένεται να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών προκειμένου να οριστεί ο εφέτης ειδικός ανακριτής στον οποίο θα ανατεθεί η διενέργεια της κύριας ανάκρισης της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει, ενώ αναμένεται μετά από αυτή την εξέλιξη να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.
 
 
 
 
 
gazzeta.gr 

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία
+ + -

Η πρώτη εγχείρηση ρομποτικής σε έγκυο στην Ελλάδα

 Σε επέμβαση ρομποτικής χειρουργικής υποβλήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας – και επιτυχώς- σε γυναίκα που διένυε τον 7ο μήνα της κύησης. Η πρωτοποριακή για τα διεθνή δεδομένα επέμβαση έγινε στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. 

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιωτικής κλινικής, η ασθενής, έγκυος 7 μηνών, υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής. Ο Δρ Μ. Κωνσταντινίδης και οι συνεργάτες του (χειρουργοί Σ. Κ. Χειρίδης, Π. Σ. Χρυσοχέρης, Μ. Κ. Γεωργίου, ο γυναικολόγος Δρ Π. Κ. Χειρίδης και οι αναισθησιολόγοι Χ. Χαριτόπουλος και Π. Φερέτος) πραγματοποίησαν «επέμβαση ρομποτικής χολοκυστεκτομής μικροτομής 1,5 εκατ. σε γυναίκα που βρισκόταν στον 7ο μήνα κύησης και παρουσίασε σοβαρή κρίση οξείας χολοκυστίτιδας (λόγω λίθων εντός αυτής) και αποφρακτικού ικτέρου».

Η ασθενής υπεβλήθη αρχικά σε αφαίρεση λίθων (πέτρας) από τη χολή. Την επόμενη μέρα έγινε ρομποτική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και εντελώς αναίμακτα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με το VESPA, ένα σύγχρονο ρομποτικό σύστημα, «διάδοχος» των περίφημων χειρουργικών ρομπότ da Vinci SI, High Definition. 

Η νέα αυτή τεχνολογία, που επιτρέπει στον χειρουργό να εισάγει όλα τα απαραίτητα για την επέμβαση εργαλεία στην κοιλιά χωρίς άλλες τομές εκτός από  μία του 1,5 εκατοστού,  θεωρείται  το μέλλον της χειρουργικής. Σήμερα χρησιμοποιείται μόνο από τρεις χειρουργικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, μια εκ των οποίων είναι αυτή του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, η οποία έχει και τη μεγαλύτερη εμπειρία, σε αριθμό και είδος επεμβάσεων, διεθνώς. 
 
 
 
 
 
protothema.gr 

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Φονική έκρηξη στη Νιγηρία

 Ισχυρή έκρηξη, από άγνωστη ακόμη αιτία, σημειώθηκε στην πόλη Καντούνα, στη βόρεια Νιγηρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι.

«Στο νεκροτομείο έχουν μεταφερθεί επτά πτώματα ενώ πολλοί τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία», είπε ο Γιουσάου Σουάιμπ, ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας παροχής πρώτων βοηθειών. «Ένα από τα θύματα είναι ένα παιδάκι τριών ετών», πρόσθεσε.

Άλλος εκπρόσωπος της ίδιας υπηρεσίας είπε ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ατόμων.

Η αστυνομία ανέφερε αρχικά ότι η έκρηξη ήταν τυχαία. Ωστόσο, εξετάζεται και η περίπτωση να επρόκειτο για βόμβα καθώς η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Μετά τις γενικές εκλογές του Απριλίου και τις ταραχές που ακολούθησαν, στην πόλη αυτή έχουν σημειωθεί πολλές εκρήξεις βομβών.

Κάτοικοι είπαν ότι η έκρηξη έγινε σε μια συνοικία οι κάτοικοι της οποίας στην πλειοψηφία τους είναι χριστιανοί, μέλη της φυλής Ίγκμπο.

 

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Νέα τάση τα '' δίχρωμα χείλη ''

 Δεν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις αλλά να τις δημιουργείτε; Αν η απάντηση είναι ναι, εμπνευστείτε από τις πασαρέλες του Dior και του Ungaro και δοκιμάστε τα χείλη σε δύο αποχρώσεις. Πως θα πετύχετε το αποτέλεσμα;
  • Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να απλώσετε ένα κρεμώδες μπορντό κραγιόν στο κάτω χείλος και κατόπιν βάλτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο πάνω.

 

Tips:

Σε ένα τόσο τολμηρό look δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε με το χρώμα. Επιλέξτε ένα κραγιόν σε ουδέτερους τόνους, αλλά και μια πιο φωτεινή απόχρωση για να δώσετε έμφαση.

 

 

 

gossip-tv.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

Ποια επώνυμη είχε sexy «ατύχημα» όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της;

Η ξανθιά δημοσιογράφος φαίνεται ότι δεν έχει μάθει ακόμη πώς να βγαίνει σωστά από το αυτοκίνητό της όταν φοράει mini φούστες και φορέματα, ώστε να αποφεύγει τα hot «ατυχήματα» που γίνονται… «θέμα»! Όταν όμως δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μάλλον θα φροντίσει να κάνει μερικές πρόβες παραπάνω σχετικά με το θέμα καθώς… καραδοκούν και paparazzi.
Ο λόγος για την Ashlan Gorse, δημοσιογράφο του του E! News, η οποία, όπως αναφέρει το kamikazi, εθεάθη έξω από το εστιατόριο Marcato di Vetro στο Hollywwod.
 
 gossip-tv.gr

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά   Τοπικά
+ + -

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας

Πίστωση χρόνου δίνουν στην Πολιτεία οι Θεσσαλοί αγρότες μέχρι τις γιορτές για την επίλυση των προβλημάτων τους. 

Αν μέχρι τότε δεν δουν «φως» στα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν θα προβούν σε κινητοποιήσεις ακολουθώντας το δρόμο των συναδέλφων τους της Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα κινητοποιήσεις διαθέτοντας σε συγκεκριμένα σημεία γάλα, τυρί και γιαούρτι, ενώ θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των επιδοτήσεων αλλά οι σημαντικές μειώσεις που έχουν γίνει στις τιμές των παραγωγών την στιγμή μάλιστα που οι τιμές στους καταναλωτές δεν ακολουθούν την ανάλογη πορεία.

Στην Θεσσαλία οι αποφάσεις παίρνονται πλέον σε επίπεδο και των τεσσάρων νομών και όχι ξεχωριστά, με τους αγρότες να περιμένουν να περάσουν οι γιορτές για να λάβουν τις αποφάσεις τους.

 
 
 
 
 
zougla.gr

Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

 Τα ακριβότερα πιάτα στον κόσμο δημιουργούνται καθημερινά στα εστιατόρια όπου προσφέρονται και μάλιστα γίνονται ανάρπαστα… Η κατανάλωση «χτυπάει κόκκινο» από πιστούς θαμώνες που μπορούν να διαθέσουν αστρονομικά ποσά για να απολαύσουν μια ομελέτα, ένα κομμάτι πίτσα, θαλασσινά, ακόμη και φρούτα! Σπάνια υλικά και δυσεύρετες πρώτες ύλες ανά τον κόσμο δημιουργούν γκουρμέ γεύσεις που είναι το λιγότερο μια… καλή επένδυση για το στομάχι! Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε τα πιο ακριβά πιάτα από το «φτηνότερο» στο ακριβότερο…

8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων
Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο.  Είναι κατασκευασμένη από βιολογικά αβγά, κομμάτια αστακού και μαύρο χαβιάρι, ενώ «απαγορεύεται» να αφήσετε έστω και μία πιρουνιά! Πώς αλλιώς άλλωστε, αφού κάθε μπουκιά της αποτελεί μια… γερή ανάληψη από την τράπεζα!

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

7. Μπριζόλα Wagyu
Για τους αμετανόητους κρεατοφάγους, η μπριζόλα αυτή θα σας κοστίσει… λιγουλάκι παραπάνω! Η ράτσα των βοοειδών Wagyu έχει μια ιδιαιτερότητα: Οι αγελάδες τρέφονται με μπίρα(!) και δέχονται υπηρεσίες… μασάζ, με σκοπό το κρέας τους να είναι περισσότερο τρυφερό και ζουμερό κατά το ψήσιμο. Επιπλέον, οι επαγγελματίες των τροφίμων υποστηρίζουν ότι οι μπριζόλες Wagyu είναι αρκετά λιπαρές, με αποτέλεσμα να διαθέτουν άριστη γεύση και το κρέας τους να… λιώνει στην κυριολεξία στο στόμα! Προσοχή: Η μερίδα είναι αυστηρά για ένα μόνο άτομο και κοστίζει 2.800 δολάρια. Οπότε αφήστε τα κεράσματα για κάποια άλλη φορά!

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

6. Θαλασσινός «θησαυρός» – Samundari Khazana
Στην Ινδία συνηθίζουν να παρασκευάζουν πολλά πιάτα «κάρι», που είναι στην ουσία ποικιλίες βρασμένων θαλασσινών. Το ακριβότερο κάρι του κόσμου σερβίρεται σε μια μπρασερί στη Βομβάη και ονομάζεται «Samundari Khazana» ή αλλιώς » Θαλασσινός Θησαυρός». Περιλαμβάνει χαβιάρι, σαλιγκάρια της θάλασσας, αστακό και βρώσιμα κομμάτια χρυσού! Για να το απολαύσετε -και να αισθανθείτε έστω για λίγο… εκατομμυριούχος- αρκεί να διαθέσετε το ποσό των 3.200 δολαρίων για μία μερίδα! 

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

5. Pizza Royale 007
Ποιος δεν αγαπά την πίτσα; Είναι σίγουρα ένα από πλέον διάσημα φαγητά ανά τον κόσμο, σε πολλές παραλλαγές και γεύσεις. Οι Ιταλοί γείτονές μας, »γευσιγνώστες» της πίτσας, δημιούργησαν την περίφμη Pizza Royale 007, η οποία μπορεί με μια πρώτη ματιά να μοιάζει με συνηθισμένη πίτσα, αλλά δεν είναι. Η ζύμη παρασκευάζεται από ένα ειδικό «οργανικό» φύλλο κρούστας, στην επιφάνεια του οποίου απλώνεται σάλτσα ντομάτας sunblush. Στη συνέχεια εμπλουτίζεται με καπνιστό σολομό, ελάφι, αστακό μαριναρισμένο σε κονιάκ και χαβιάρι εμποτισμένο σε σαμπάνια. Η πίτσα ολοκληρώνεται με βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 Καρατίων, γεγονός που την κατατάσσει στα ακριβότερα φαγητά στον κόσμο, αφού το μικρό μέγεθος κοστίζει 4.200 δολάρια!

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

4. Καρπούζι Densuke
Αυτό το εξαιρετικό καρπούζι δεν πουλιέται με το «κομμάτι» αλλά με τη «φέτα»! Ευδοκιμεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, και κυρίως στο νησί Χοκάιντο, και είναι ακριβό λόγω της σπανιότητάς του. Το βάρος του φτάνει τα 17 κιλά και η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στη γεύση: Τραγανή και σκληρή σάρκα αλλά ταυτόχρονα ζουμερή και απίστευτα γλυκιά. Στην Ιαπωνία αποτελεί ένα από τα ακριβότερα δώρα… σε γάμους ή γενέθλια, αφού κοστίζει 6.100 δολάρια/τεμάχιο.

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

3. Πεπόνι Yubari
Έχει τέλειες «αναλογίες» και υπέροχη γεύση. Δεν είναι ένα συνηθισμένο πεπόνι αλλά ένα… έργο τέχνης. Απίστευτη γλυκύτητα, ζουμερή σάρκα και εκπληκτικό πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα. Καλλιεργείται στην περιοχή Yubari (σ.σ. εξ ου και το όνομα), όπου, όπως πιστεύεται, το ηφαιστειακό έδαφος είναι «υπεύθυνο» για την αμίμητη γεύση του. Κι αν νομίζετε ότι αποτελεί ιδανικό φρούτο για την καλοκαιρινή σας φρουτοσαλάτα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε αφού κοστίζει 23.000 δολάρια το τεμάχιο! Μήπως να πάρετε ένα αυτοκίνητο;

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

2. Χαβιάρι Almas
 Η λέξη «Almas» σημαίνει «διαμάντι» και ταιριάζει απόλυτα με το ακριβότερο χαβιάρι στον κόσμο. Χώρα προέλευσης είναι το Ιράν, ενώ το μοναδικό κατάστημα στον κόσμο όπου πωλείται το χαβιάρι «Almas» είναι το «Caviar House & Prunier» στο Λονδίνο. Συσκευάζεται σε ολόχρυσο κουτί 24 Καρατίων, ενώ η τιμή του κιλού αγγίζει τα 25.000 δολάρια. Προσοχή: Η διάρκεια ζωής του είναι ένας χρόνος, γι’ αυτό βεβαιωθείτε -αν ποτέ αγοράσετε ένα ή σας το κάνουν δώρο… γάμου- ότι το έχετε καταναλώσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί… δεν είναι για πέταμα!

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

1. Ιταλική λευκή τρούφα  Alba
Αναδίδει ένα άρωμα… χώματος, ριζών δέντρων και παλαιωμένου τυριού, αλλά παρόλα αυτά είναι το απόλυτο γαστρονομικό αντικείμενο του πόθου! Η λευκή ιταλική τρούφα είναι γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες και την εξαιρετική της γεύση. Είναι το πιο ακριβό φαγητό στον κόσμο, καθώς είναι πολύ δύσκολο να καλλιεργηθεί. Καταναλώνεται αυστηρά ωμή και ποτέ μαγειρεμένη, καθώς χάνει όλη της τη γεύση κατά το μαγείρεμα, κατά προτίμηση κομμένη σε λεπτές φέτες πάνω από ζυμαρικά ή ρύζι.  Η τιμή του κιλού αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 160.000 δολαρίων, αλλά σκεφτείτε: Με ένα κιλό τρούφα πορείτε να παρασκευάσετε… πολλές μακαρονάδες! Ή μήπως θα προτιμούσατε… ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σας;

perierga.gr - Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!


Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα   Κόσμος
+ + -

Άρωμα 1 εκ. ευρώ!!!

 Είναι μεθυστικό, είναι εκθαμβωτικό και στοιχίζει μόνο... 1 εκατ. δολάρια!

Πρόκειται για το ακριβότερο μπουκαλάκι αρώματος που δημιούργησε ο κοσμηματοπώλης Martin Katz σε συνεργασία με την DKNY και διατίθεται προς πώληση για καλό σκοπό.

Ωστόσο η τιμή του διακαιολογείται από την πανέμορφη επίστρωση… διαμαντιών και άλλων σπάνιων πολύτιμων λίθων που διαθέτει!

Προτού πωληθεί το πανάκριβο και μοναδικό αυτό άρωμα θα παρουσιαστεί σε μια παγκόσμια περιοδεία ώστε να το θαυμάσουν όσοι μπορούν!

Στη συνέχεια θα διατεθεί προς πώληση τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση «Action Against Hunger» για την καταπολέμηση της φτώχειας. 

 

 

 

 

nooz.gr 


Manos Manos Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Αρχές Φλεβάρη η απόφαση για την «Πετζετάκις A.E.»

Για την 1η Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η συζήτηση της αίτησης που υποβλήθηκε από την εταιρεία «Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε.» για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η μετοχή της Πετζετάκις βρίσκεται σε αναστολή διαπραγμάτευσης από τις 31 Ιανουαρίου.


Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του επιχειρηματία Γιώργου Πετζετάκι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο συνολικού ύψους 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. ο επιχειρηματίας έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο απ’ όπου έχει αναβληθεί η δίκη του για τις 14 Φεβρουαρίου. 

Ο ίδιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως τα χρέη αφορούν την περίοδο 2007-2010,διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν εκτελεστικός πρόεδρος και επομένως δεν είχε την ευθύνη υπογραφής για την εταιρεία. 

Επίσης ο επιχειρηματίας αποδίδει τα σοβαρά προβλήματα της επιχείρησης στην παγκόσμια οικονομική κρίση επιβράδυνε δραματικά τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

 

 

 

 

zougla.gr 


Σελίδα 11280 από 11350 (113491 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11279
[11280]
11281
11282
11348
11349
11350
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά