13/12/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Αθλητικά
+ + -

ΠΑΟΚ: Δύο επιστροφές για τον Μπόλονι

 

ΠΑΟΚ: Δύο επιστροφές για τον Μπόλονι


Ευχάριστα νέα επιφύλασσε στον Λάζλο Μπόλονι η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του «δικέφαλου» του Βορρά, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα.

Οι Βλάνταν Ίβιτς και Αραούχο Έτο επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και ως εκ τούτου έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Αντίθετα στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Κοστίν Λάζαρ, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Ντιέγκο Αρίας, που έχει προσβληθεί από μία ίωση.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι τραυματίες Λίνο και Λεονάρντο με τον δεύτερο να έχει κάποιες λίγες πιθανότητες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Φαίακες.

 

 

 

πηγή: zougla.gr 


Paris Paris Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Περίεργα   Τεχνολογία
+ + -

Υπάρχει κρυφό μήνυμα στην πρώτη σελίδα του Facebook;

 Απ’ οτι φαίνεται το Facebook σχετίζεται άμεσα με το Sex και αυτό μπορούμε να το δούμε αν παρατηρήσουμε καλά την σελίδα που κάνουμε login.Σύμφωνα με μία έρευνα, πίσω από την φαινομενικά αθώα αρχική σελίδα του Facebook κρύβεται ένα  μήνυμα που μόνο το υποσυνείδητο του ανθρωπίνου εγκεφάλου μπορεί να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει χωρίς την έγκριση του ατόμου.

 

Έτσι λοιπόν αν κάποιος χρήστης ενώσει τα κίτρινα σημεία που βρίσκονται στο χάρτη της αρχικής σελίδας του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης θα δει οτι σχηματίζουν τη λέξη Sex πράγμα που μας δείχνει τον απώτερο σκοπό της δημιουργίας του και γιατί ίσως όλο και περισσότεροι χρήστες θέλουν να γίνουν μέλη του.

 

πηγή: techit.gr 


Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Αθλητικά
+ + -

Παλεύει με τα χρέη ο Ηρακλής!

 

Παλεύει με τα χρέη ο Ηρακλής!

 

Παλεύει με τα χρέη ο Ηρακλής!

Η 30η Νοεμβρίου θεωρείται η καταλυτική μέρα, όχι για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά για την ΠΑΕ Ηρακλής και συγκεκριμένα για τη ρύθμιση χρεών της...

πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρίας, καθώς βεβαίως και για τα άτομα, που ασχολούνται με τα θέματα της ΠΑΕ. Βέβαια, το χρονικό διάστημα που θεωρείται επίσης σημαντικό μπορεί να είναι καιοι αρχές Δεκεμβρίου.

Για όσους δε γνωρίζουν, θα πρέπει να πληροφορηθούν ότι η πληρωμή των δόσεων της παραπάνω ρύθμισης  γινόταν πάντα με καθυστέρηση ενός μηνός. Επομένως, στα τέλη του τρέχοντος μηνός, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέμος, θα πρέπει να πληρώσει τη δόση του Σεπτεμβρίου, ειδάλλως θα εκπέσει οριστικά και αμετάκλητα η πολυσυζητημένη ρύθμιση.

Αν συμβεί αυτό, θα επανέλθουν στο προσκήνιο υπό μορφή χρέους πλέον οι προσαυξήσεις του χρέους, οι οποίες λόγω της συνέπειας στην καταβολή των δόσεων ήταν «παγωμένες». Το ποσό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στα 3,5 εκ. ευρώ περίπου, στα οποία αθροιστικά πρέπει να συνυπολογιστεί και το υπόλοιπο από τις 120 δόσεις της ρύθμισης, που είναι περίπου άλλες 70 δόσεις, μιας και η διοίκηση Ρέμου και ο Ρέμος έχει πληρώσει τις 50. Είτε ως ΠΑΕ, είτε ακόμη ως μεγαλομέτοχος. Άλλωστε, κάποιες απ’ αυτές πλήρωσε ακόμη και τώρα…
Θεωρείται σίγουρο ότι ενέχονται προσωπικά στο παραπάνω χρέος κι αυτοί είναι οι Μυτιληναίος, Σπανουδάκης και Χούλης.

 

 

 

Πηγή: metrosport.gr


Paris Paris Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

«Θέλουμε μια υπογραφή από αυτόν τον κύριο Σαμαρά…»

 

Η Ολλανδία εντείνει τις πιέσεις προς τον πρόεδρο της ΝΔ και απειλεί με διακοπή της οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα. Συνάντηση υπουργών Οικονομικών Γερμανίας, Ολλανδίας και Φιλανδίας την ερχόμενη Παρασκευή.

 

«Θέλουμε μια υπογραφή από αυτόν τον κύριο Σαμαρά…διαφορετικά οι Έλληνες δεν θα πάρουν χρήματα, σε καμία περίπτωση», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γιαν Κές ντα Γιάγκερ αναφερόμενος στο ζήτημα των γραπτών δεσμεύσεων που απαιτεί η ευρωζώνη από τους αρχηγούς των κυβερνητικών κομμάτων προκειμένου να συνεχιστεί η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

Μιλώντας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο „RTL 7“ o Γιαν Κές ντα Γιάγκερ επισήμανε ότι την ερχόμενη Παρασκευή οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Φιλανδία και της Ολλανδίας θα συναντηθούν στο Βερολίνο για να συζητήσουν το ζήτημα της επόμενης δανειακής δόσης προς την Ελλάδα.

 

πηγή: deutsche welle  


Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία
+ + -

Νέα ένεση ρευστότητας 30 δισ. στις τράπεζες

 Νέα ένεση ρευστότητας 30 δισ. στις τράπεζες
 Με εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου οι οποίες, από το 2008, ανέρχονται σε 155 δισ. ευρώ

Νέες εγγυήσεις θα χορηγήσει το ελληνικό Δημόσιο προς τις τράπεζες, προκειμένου να αντλήσουν ρευστότητα. Με νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, το Δημόσιο θα διαθέσει επιπλέον 30 δισ. ευρώ (ήδη είχαν διατεθεί άλλα τόσα) στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Με τις εγγυήσεις αυτές, η ΤτΕ θα αντλήσει ρευστότητα, την οποία στη συνέχεια θα διοχετεύσει στις τράπεζες μέσω του έκτακτου μηχανισμού που διαθέτει (ELA), λαμβάνοντας από αυτές ως ενέχυρο τίτλους που δεν είναι πλέον επιλέξιμοι από το ευρωσύστημα, λόγω της υποβάθμισης της οικονομίας. Από την έναρξη της κρίσης, το 2008, το Δημόσιο έχει αποφασίσει τη χορήγηση εγγυήσεων προς τις ελληνικές τράπεζες ύψους 155 δισ. ευρώ. Από αυτές έχουν εγκριθεί και αξιοποιηθεί, μέχρι στιγμής, 106 δισ. ευρώ. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι το ποσό που έχουν αντλήσει οι τράπεζες με αυτές τις εγγυήσεις είναι πολύ μικρότερο (50% - 60% της ονομαστικής τους αξίας), καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εφαρμόζει μεγάλες περικοπές στην αξία των τίτλων που δέχεται ως ενέχυρο.

Επί της ουσίας, με τις νέες εγγυήσεις, δεν θα αυξηθεί η παροχή πιστώσεων προς την οικονομία. Απλώς, θα συγκρατηθεί ο ρυθμός μείωσης της χορήγησης δανείων προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

 

 

 

 

 

πηγή: kathimerini.gr 


Paris Paris Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Φρούτα – Λαχανικά: Άπλυτα και σε σακούλα στο ψυγείο

 Πόσες φορές έχετε ανακαλύψει πως τα φρούτα ή τα λαχανικά που βάλατε στο ψυγείο χάλασαν πριν προλάβετε να τα φάτε; Αιτία δεν είναι κατ’ ανάγκην η αφηρημάδα σας: υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να μειώσουν δραστικά την διάρκεια ζωής τους.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ασφαλείας των Τροφίμων & Εφηρμοσμένης Διατροφής της Υπηρεσίας Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ και με τον οργανισμό Meals Matter της Καλιφόρνια, η διάρκεια ζωής των φρέσκων φυτικών τροφίμων επηρεάζεται σημαντικά από τον τρόπο φύλαξής τους.

Η καλύτερη θερμοκρασία για τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι 5 βαθμοί Κελσίου, δηλαδή η συντήρηση του ψυγείου. Να προτιμάτε τις ειδικές θέσεις για φρούτα και λαχανικά, μακριά από ωμά κρέατα, πουλερικά και θαλασσινά, για να μην επιμολυνθούν. Να θυμάστε επίσης πως το πλύσιμο πριν τα βάλετε στο ψυγείο, δεν τους κάνει απαραιτήτως καλό. Αντιθέτως, είναι επιβεβλημένο πριν τα καταναλώσετε, ακόμα κι αν πρόκειται να τα ξεφλουδίσετε. Καλό είναι επίσης να τα στεγνώνετε αμέσως μετά, διότι έτσι απομακρύνετε ακόμα περισσότερα βακτήρια.

Όσον αφορά την φύλαξη, από την στιγμή της αγοράς έως την κατανάλωσή τους, να έχετε το νου σας τα εξής:

Μήλα: Να τα φυλάτε στο ψυγείο – θα αντέξουν έως έξι εβδομάδες. Μην τα βάζετε όμως μαζί με πράσινα ή/και φυλλώδη λαχανικά (λ.χ. σπανάκι) διότι τα λαχανικά αυτά είναι ευαίσθητα σε ένα αέριο που εκλύουν τα μήλα (λέγεται αιθυλένιο) και το οποίο τα κάνει να χαλάνε πιο γρήγορα.

Τομάτες. Οι τομάτες χάνουν λίγη από τη γεύση τους όταν τις βάζουμε στο ψυγείο. Προτιμότερο είναι να τις αποθηκεύσετε σε δροσερό σημείο. Θα κρατήσουν περισσότερο εάν τις βάλετε με το κοτσάνι προς τα κάτω.

Σπαράγγια. Να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο δίχως να τα πλύνετε. Τυλίξτε τους ανθούς με βρεγμένο χαρτί κουζίνας και σφραγίστε τους σε μια πλαστική σακούλα, για να απορροφούν την υγρασία. Αντέχουν 3 ημέρες.

Αβοκάντο. Βάλτε τα στο ψυγείο, αφού πρώτα τα αφήσετε να ωριμάσουν σε ζεστό, υγρό περιβάλλον. Θα ξέρετε πως είναι ώριμα, εάν είναι μαλακά.

Πιπεριές: Να τις φυλάτε στο ψυγείο, δίχως να τις πλένετε. Τις πράσινες και τις κόκκινες να τις φυλάτε σε πλαστική σακούλα: οι πράσινες θα αντέξουν για 1 εβδομάδα περίπου, ενώ οι κόκκινες πρέπει να καταναλώνονται εντός 3-4 ημερών. Οι φρέσκιες, καυτερές πιπεριές πρέπει να τυλίγονται με χαρτοπετσέτα ή ρολό κουζίνας.

Καρότα: Να τα βάζετε σε πλαστική σακούλα, στο καλάθι λαχανικών του ψυγείου, όπου θα αντέξουν έως 2 εβδομάδες. Μην τα βάζετε μαζί με τα μήλα, διότι το αιθυλένιο που αυτά εκπέμπουν θα προσδώσει πικρή γεύση στα καρώτα.

Γκρέϊπ φρουτ: Δεν χρειάζονται ψυγείο εάν πρόκειται να καταναλωθούν εντός μίας εβδομάδας.

Λεμόνια: Δεν χρειάζονται ψυγείο για δύο εβδομάδες περίπου. Εάν τοποθετηθούν στον κάδο των λαχανικών του ψυγείου αντέχουν έως 6 εβδομάδες.

Παντζάρια. Κόψτε τα κοτσάνια έως δύο εκατοστά από τους καρπούς και, δίχως να τα πλύνετε, τοποθετήστε τα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ή σε πλαστική σακούλα. Αντέχουν έως 3 εβδομάδες.

Πορτοκάλια: Αντέχουν για 2-3 εβδομάδες εντός ψυγείου, ενώ εκτός ψυγείου μπορεί να χαλάσουν σε 3-4 μέρες αν έχει ζέστη. Τα πορτοκάλια που διατηρούνται εκτός ψυγείου είναι λίγο πιο ζουμερά.

Αχλάδια: Έχουν την καλύτερη γεύση όταν τα αγοράζει κανείς «γινομένα» και τα καταναλώνει αμέσως. Ο γενικός κανόνας είναι πως η δροσιά επιβραδύνει την ωρίμανσή τους και η ζέστη την επιταχύνει. Το ιδανικό είναι να τα αφήσετε πρώτα να ωριμάσουν σε θερμοκρασία δωματίου και μετά να τα βάζετε στο ψυγείο, δίχως να τα πλύνετε. Θα αντέξουν 1-2 εβδομάδες.

Μανταρίνια: Αντέχουν για δύο μέρες σε δροσερό, σκοτεινό χώρο εκτός ψυγείου – και έως δύο εβδομάδες εντός ψυγείου.

Κουνουπίδι: Αντέχει έως 1 εβδομάδα στο ψυγείο, αρκεί να μην έχει πλυθεί και να είναι κλεισμένο μέσα σε πλαστική σακούλα.

Μπρόκολο. Πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 4-5 μέρες από τη στιγμή που θα το βάλετε στο ψυγείο – χωρίς να το πλύνετε και κλεισμένο σε σακούλα.

Σταφύλια: Χρειάζονται ψυγείο. Να τα πλύνετε καλά όταν έρθει η ώρα να τα φάτε ή να τα μαγειρέψετε.

Μαρούλι: Φυλάξτε το στο ψυγείο, σε πλαστική σακούλα. Αναλόγως με την ποικιλία, θα αντέξει από μία έως δύο εβδομάδες.

Σκόρδο. Τα ολόκληρα κεφάλια αντέχουν έως 8 εβδομάδες σε ανοιχτό δοχείο, μακριά από το φως και τη ζέστη. Οι μεμονωμένες σκελίδες μπορεί να χαλάσουν μετά από 1 εβδομάδα.

Κρεμμύδι. Το ξηρό κρεμμύδι μπορεί να αντέξει έως 1 μήνα σε δροσερό, ξηρό χώρο, με καλή κυκλοφορία του αέρα. Όταν το κόψετε, βάλτε το σε πλαστικό σακουλάκι και τοποθετήστε το στο ψυγείο. Θα αντέξειέως 3 ημέρες.

Μπανάνες: Μην τις βάζετε σε πλαστική σακούλα, αλλά να τις αφήνετε εκτεθειμένες στον αέρα του δωματίου. Θα εξακολουθήσουν να ωριμάζουν έως ότου τις φάτε. Το πόσο θα αντέξουν εξαρτάται από τόσο πράσινες ήταν όταν τις αγοράσετε. Για να επιταχύνετε την ωρίμανσή τους, βάλτε τες σε μία χάρτινη σακούλα μαζί με ένα μήλο ή μία τομάτα. Το αέριο αιθυλένιο που αυτά παράγουν θα ωριμάσει πιο γρήγορα τις μπανάνες.

Ακτινίδια: Να τα ωριμάζετε αφήνοντάς τα 3-5 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ώριμα ακτινίδια μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για λίγες μέρες. Αν πρέπει να παρατείνετε την διάρκεια της αποθήκευσης, βάλτε τα σε πλαστική σακούλα – θα αντέξουν 2-3 εβδομάδες.

Φράουλες: Βάλτε τες στο ψυγείο δίχως να τις πλύνετε, εάν δεν έχετε πρόγραμμα να τις φάτε αμέσως. Για καλύτερη γεύση, αφήστε τις φράουλες να ξεπαγώσουν πριν τις πλύνετε και τις σερβίρετε. Αν έχουν πράσινα σημεία πάνω τους, μπορεί να πικρίζουν.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Κόσμος
+ + -

720.000 άνδρες ο στρατός της Τουρκίας

 720.000 άνδρες ο στρατός της Τουρκίας
 Επίσημη ανακοίνωση

    Την αριθμητική δυναμικότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε άνδρες αποκάλυψε χθες για πρώτη φορά το γενικό επιτελείο της γείτονος, ενόψει σειράς σημαντικών μεταρρυθμίσεων που σήμερα πρόκειται να ανακοινώσει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

     Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας διαθέτουν συνολικά 720.000 άνδρες, με 465.000 από αυτούς να είναι κληρωτοί. Τη διοίκηση του στρατεύματος αναλαμβάνουν 365 ανώτατοι αξιωματικοί και 136.000 αξιωματικοί άλλων βαθμών και υπαξιωματικοί. Είναι αδύνατο, πάντως, να διασταυρωθούν τα στοιχεία αυτά, καθώς άλλες ανεξάρτητες πηγές δεν επιβεβαιώνουν τους αριθμούς που ανακοινώθηκαν. Μέχρι σήμερα αμυντικοί αναλυτές τοποθετούσαν το μέγεθος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μεταξύ 600 χιλιάδων έως 750 χιλιάδων ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι στους κόλπους του ΝΑΤΟ ο τουρκικός στρατός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά τον αμερικανικό.

 

 

 

πηγή:kathimerini.gr 


Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Περίεργα
+ + -

Οι λεπτοί κινδυνεύουν περισσότερο μετά το χειρουργείο

 

Οι λεπτοί κινδυνεύουν περισσότερο μετά το χειρουργείο

Όσοι έχουν βάρος μικρότερο από το κανονικό - και γενικότερα οι λεπτοί - είναι πιο πιθανό να πεθάνουν μετά από μία χειρουργική επέμβαση που θα κάνουν, σε σχέση με αυτούς που είναι υπέρβαροι και παχύσαρκοι, σύμφωνα με  αμερικανική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τζορτζ Στούκενμποργκ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό για θέματα χειρουργικής "Annals of Surgery", ανέλυσαν στοιχεία που αφορούσαν σχεδόν 190.000 ασθενείς που είχαν υποστεί επέμβαση σε διάφορα ιατρικά κέντρα και νοσοκομεία.

Οι ασθενείς ταξινομήθηκαν σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με το δείκτη σωματικής μάζας τους, δηλαδή την αναλογία του βάρους τους σε κιλά προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα. Δείκτης κάτω του 18,5 δείχνει άνθρωπο με βάρος κάτω του φυσιολογικού, 18,5 έως 25 δείχνει κανονικό βάρος, 25 έως 30 υπέρβαρο και άνω του 30 παχύσαρκο.

Διαπιστώθηκε ότι όσοι είχαν δείκτη κάτω του 23, ήταν κατά 40% πιθανότερο να πεθάνουν μέσα στον επόμενο μήνα από το χειρουργείο (και αυτό άσχετα με την πάθησή τους), σε σχέση με όσους είχαν δείκτη 26-29. Το υψηλότερο ποσοστό θανάτου, από άποψη επιμέρους κατηγοριών επέμβασης, καταγράφηκε στις διαγνωστικές λαπαροσκοπήσεις.
 
 
 
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Manos Manos Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία   Πολιτικά   Κόσμος
+ + -

Ανοδικά τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά την επιβεβαίωση του αμερικανικού αξιόχρεου

 

Ανοδικά τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά την επιβεβαίωση του αμερικανικού αξιόχρεου


Ανοδικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι οίκοι αξιολόγησηςS&P και Moody's επιβεβαίωσαν την αξιολόγησή τους για το αξιόχρεο των ΗΠΑ μετά την αποτυχία της διακομματικής επιτροπής του Κογκρέσου να συμφωνήσει σε μέτρα για τη μείωση του χρέους της χώρας. 

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Eurofirst 300 αυξάνεται κατά 0,48%, ενώ κέρδη 0,33% καταγράφει και το ευρώ, το οποίο κινείται στο επίπεδο των 1,3536 δολαρίων. 

"Υπάρχουν ακόμη δύο μεγάλες ανησυχίες -- η αποτυχία των ΗΠΑ να φθάσουν σε ένα συμβιβασμό για ένα σχέδιο μείωσης του ελλείμματος και η συνεχιζόμενη απειλή στην παγκόσμια οικονομική εμπιστοσύνη από την κρίση χρέους της Ευρωζώνης", δήλωσε επενδυτής στο πρακτορείο Bloomberg. 

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κινήθηκαν για λίγο στο "κόκκινο" μετά τον διπλασιασμό του κόστους δανεισμού της Ισπανίας με τις εκδόσεις τρίμηνων και εξάμηνων έντοκων γραμματίων, στις οποίες προχώρησε.
 
 
 
 
 
πηγή: nooz.gr 

Paris Paris Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΟΣ

 Πιστοί στο… δόγμα «τουλάχιστον μία σύλληψη μεγαλοοφειλέτη κάθε μέρα», οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και εργολήπτη δημοσίων έργων, Ιώαννη Ψαρρό, για χρέη προς το ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνάνε το 1,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο 55χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ενώ εις βάρος του εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 1.701.343,21 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα κιόλας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως ο κ. Ψαρρός είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Κατασκευαστών Ελλάδος. Από την ΓΑΔΑ, πάντως, σημειώνουν ότι η επιχείρηση… μόλις άρχισε και προϊδεάζουν για νέες συλλήψεις τις προσεχείς ημέρες, αν όχι ώρες.

 

πηγή: karfitsa.gr 


Σελίδα 11349 από 11371 (113710 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11348
[11349]
11350
11351
11369
11370
11371
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά