21/02/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Περίεργα   Τεχνολογία   Κόσμος
+ + -

Το ελαφρύτερο υλικό στον κόσμο

 

Το ελαφρύτερο υλικό στον κόσμο


Αμερικανοί ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο μεταλλικό υλικό, που αποτελείται κατά 99,99% από αέρα, κερδίζοντας τον τίτλο του ελαφρύτερου υλικού στον κόσμο. 

Το υλικό αυτό έχει πυκνότητα 0,9 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά κυβικό εκατοστό, είναι δηλαδή περίπου εκατό φορές πιο ελαφρύ από το αφρώδες πολυστυρένιο (Styrofoam), και αναπτύχθηκε για λογαριασμό της περίφημης υπηρεσίας DARPA του Πενταγώνου των ΗΠΑ, που χρηματοδοτεί διάφορα ερευνητικά έργα στην αιχμή της επιστήμης (μεταξύ άλλων, από αυτήν ξεκίνησε η δημιουργία του παγκόσμιου Διαδικτύου).

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Ιρβάϊν και των ΕργαστηρίωνHRL, με επικεφαλής τον Δρ. Τόμπολας Σέντερ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό "Science", πέτυχαν να φθάσουν σε τόσο χαμηλή πυκνότητα, χρησιμοποιώντας μία μοναδική αρχιτεκτονική "μικρο-πλέγματος". 

Συγκεκριμένα, κατασκεύασαν ένα πλέγμα διασυνδεμένων κοίλων νανοσωλήνων, οι οποίοι έχουν τοιχώματα πάχους 1.000 φορές πιο λεπτά από μία ανθρώπινη τρίχα.

Η πρωτοποριακή δομή του υλικού, του προσδίδει μοναδική μηχανική συμπεριφορά, καθώς, μεταξύ άλλων, "ανακάμπτει" πλήρως στην αρχική κατάστασή του μετά από μεγάλη συμπίεση (άνω του 50%) και υπερβολικά μεγάλη απορρόφηση ενέργειας. 

"Τα υλικά στην πραγματικότητα γίνονται πιο ισχυρά, όσο οι διαστάσεις τους συρρικνώνονται στη νανοκλίμακα", δήλωσε ο μηχανικός, Λορέντσο Βάλντεβιτ.

Το "αέρινο" υλικό μπορεί μελλοντικά να αξιοποιηθεί σε ηλεκτρόδια μπαταριών, συσκευές απορρόφησης ηχητικών δονήσεων ή ενεργειακών σοκ, θερμομόνωση κ.α.
 
 
 
 
πηγή: nooz.gr 

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Περίεργα
+ + -

Ανακαλύφθηκε στη δυτική Κρήτη σφραγίδα με ιερογλυφικά

 

Ανακαλύφθηκε στη δυτική Κρήτη σφραγίδα με ιερογλυφικά

Η κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή του όρους Βρύσινα, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, ειδικά μετά τις φετινές ανακαλύψεις, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η σφραγίδα με την αρχαιότερη γραφή των μινωιτών, την ιερογλυφική.

Γι' αυτό το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την οριοθέτηση του σημαντικότερου ιερού κορυφής της δυτικής Κρήτης, που λειτούργησε από τηνπαλαιοανακτορική περίοδο (1900-1700 π. Χ) μέχρι και το τέλος της μινωικής εποχής (1450 - 1050 π. Χ.) και το οποίο έχει δώσει μέχρι σήμερα εξαιρετικά ευρήματα.

Μόνο φέτος, κατά την τελευταία ανασκαφική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε στη βόρεια και βορειοανατολική πλαγιά από τις 4 έως τις 15 Ιουλίου 2011, εντοπίστηκαν σχεδόν 820 ειδώλια, ανθρωπόμορφα, γυναικεία και ανδρικά, ομοιώματα μελών του ανθρώπινου σώματος, αρκετά ζωόμορφα -ορισμένα από τα οποία μικρογραφικά- καθώς και σημαντική ποσότητα κεραμικής.

Το εύρημα όμως που εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν μία λίθινη τετράπλευρη σφραγίδα από βαθυκόκκινο ίασπη, που φέρει και στις τέσσερις πλευρές της εγχάρακτα σημεία της μινωικής ιερογλυφικής γραφής, της αρχαιότερης γραφής των μινωιτών. Είναι η πρώτη φορά που η γραφή αυτή εμφανίζεται στη δυτική Κρήτη.

Στις ανασκαφές εντοπίστηκαν επίσης τμήματα πήλινων πλακιδίων με επίθετα ειδώλια πτηνών και διπλών κεράτων, καθώς και πολλά πήλινα σφαιρίδια. 

Όλα τα παραπάνω ανακαλύφθηκαν φέτος στο τρίτο και μεγαλύτερο άνδηρο (ανάχωμα) του λόφου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανασκαφής του καθηγητή Κωστή Δαβάρα, εκεί όπου το 2010 οι αρχαιολόγοι βρήκαν κι άλλα σημαντικά αρχαία αντικείμενα, υποδηλώνοντας - για μια ακόμη φορά - τη σπουδαιότητα του χώρου: μετάλλινοι λατρευτές, χάλκινοι μικρογραφικοί πελέκεις, χάλκινα ομοιώματα εγχειριδίων, καθώς και λίθινα σκεύη, όπως ένα πιθανότατα αιγυπτιακό, δύο τράπεζες προσφορών από στεατίτη και δύο μικρές λοπάδες.

Οι ανασκαφές, που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, προχώρησαν και στα άλλα δύο άνδηρα του λόφου, στο μεσαίο και στο ψηλότερο, που φτάνει μέχρι την κορυφή των 858 μ., εκεί όπου δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος, κάτω και γύρω από το οποίο βρισκόταν το κέντρο του μινωικού ιερού. 

Οι ανασκαφές, που ξεκίνησαν το 2004, διεξάγονται από την ΚΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων υπό την ευθύνη της αρχαιολόγου Ελένης Παπαδοπούλου, καθώς και από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με την ευθύνη της καθηγήτριας Ίριδας Τζαχίλη. Ο νέος αρχαιολογικός χώρος θα καταλαμβάνει έκταση 672 στρέμματα. 

Αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Ηραίου Άργους

Το ΚΑΣ γνωμοδότησε θετικά για την αναοριοθέτηση ενός ακόμα πολύ σημαντικού αρχαιολογικού χώρου, αυτό του Ηραίου στο Άργος. 

Η νέα έκταση είναι πολύ μεγαλύτερη από την παλιά κήρυξη και περιλαμβάνει, εκτός από την περιοχή του ιερού της Ήρας, και άλλα σημαντικά μνημεία, όπως οι θαλαμοειδείς τάφοι, ο αρχαίος μυκηναϊκός δρόμος που οδηγούσε στις Μυκήνες, το υδραγωγείο και τα αρχαία φρέατα. 

Το Ηραίο του Άργους, τοποθετημένο ανάμεσα στο Άργος και τις Μυκήνες, ιδρύθηκε στις πλαγιές ενός λόφου στα μέσα του 8ου αιώνα π. Χ., λειτουργώντας αρχικά ως θρησκευτικό κέντρο της περιοχής και από τις αρχές του 7ου αιώνα π. Χ. ως επίσημο θρησκευτικό κέντρο της πόλης του 'Αργους. 

Σύμφωνα με την παράδοση, ιδρυτής του ήταν ο ήρωας Άργος ή ο Φορωνέας, γιος του ποταμού θεού Ινάχου. Η περίοδος ακμής του ιερού τοποθετείται στις αρχές του 6ου αι. π. Χ. και κυρίως στο δεύτερο μισό του 5ου αιώνα π. Χ.
 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία   Πολιτικά   Κόσμος
+ + -

Ρεκόρ δημοτικότητας του Μόντι στην Ιταλία

 

Ρεκόρ δημοτικότητας του Μόντι στην Ιταλία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ρεκόρ δημοτικότητας σημειώνει η νέα ιταλική κυβέρνηση Μόντι, καθώς σχεδόν το80% των Ιταλών εκφράζει θετική γνώμη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Κυριακή στην ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Σε κλίμακα 1 ως 10, οι Ιταλοί δίδουν σε ποσοστό 78,6% περισσότερους από 6 βαθμούς στη νέα κυβέρνηση. Το ποσοστό της εκτίμησης προς το πρόσωπο του Μάριο Μόντι είναι ακόμη υψηλότερο, καθώς φτάνει το 83,8% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία έγινε στις 17 και στις 18 Νοεμβρίου από το ινστιτούτο Demos σε δείγμα 2.377 ατόμων.

Όσον αφορά τη δημοτικότητα πολιτικών ηγετών, ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος που είναι το κύριο κόμμα της ιταλικής αριστεράς, ακολουθεί με μεγάλη διαφορά τον Μόντι με ποσοστό 48,1%, αλλά προηγείται επίσης με μεγάλη διαφορά από τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι (28,6).

Οι ερωτηθέντες δήλωσαν εξάλλου σε ποσοστό 74,9% ότι πιστεύουν πως η πολιτική σταδιοδρομία του Μπερλουσκόνι "έχει πρακτικά ήδη τελειώσει, ή πρόκειται να τελειώσει άμεσα".

Το ινστιτούτο υπογραμμίζει ωστόσο τους κινδύνους που υπάρχουν για τη νέα κυβέρνηση, κυρίως όσον αφορά το γεγονός ότι "οι τόσο μεγάλες προσδοκίες μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση και ματαίωση".
 
 
 
πηγή: nooz.gr  

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία
+ + -

Ρολά τη Δευτέρα στα φαρμακεία της Αττικής

 

Ρολά τη Δευτέρα στα φαρμακεία της Αττικής

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χωρίς φαρμακεία θα μείνει τη Δευτέρα η Αττική, μετά την 24ωρη προειδοποιητική απεργία που ανακοίνωσαν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα γενικές συνελεύσεις για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. 

Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις φαρμάκων και διαπιστώνουν ότι "βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του κλάδου των φαρμακείων, της οποίας κατάληξη θα είναι η κατάλυση της περίθαλψης του ελληνικού λαού".

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν οτι "ως αποτέλεσμα της πολιτικής του υπουργού Υγείας, κ. Λοβέρδου, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά, ενώ το επόμενο διάστημα προβλέπονται συνθήκες πλήρους παράλυσης της φαρμακευτικής περίθαλψης".

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι αναφέρουν οτι όσα γίνονται σε βάρος τους δεν έχουν σχέση με την έξοδο της χώρας από την κρίση και εκφράζουν τη λύπη τους και την αγανάκτησή τους, για την άκριτη και επιπόλαια , όπως λένε, αντιγραφή των μεθοδεύσεων του κ. Λοβέρδου από τον πρωθυπουργό, κ. Παπαδήμο.

"Καλούμε τους ασφαλισμένους και όλο τον ελληνικό λαό να μας συμπαρασταθεί και να δει με κατανόηση τις μεγάλες κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών που έρχονται, καθώς αφορούν κυρίως τη δική τους περίθαλψη" καταλήγουν και ενημερώνουν τα μέλη τους να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για να απαντήσουν μαζικά, δυναμικά και ψύχραιμα σε κάθε προβοκάτσια ή προσπάθεια αιφνιδιασμού που εκτμούν οτι θα επιχειρηθεί από το υπουργείο Υγείας.
 
 
 
πηγή:nooz.gr

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία
+ + -

Κάνει πίσω, προσωρινά, η ΔΕΗ για το τέλος ακινήτων

 

Κάνει πίσω, προσωρινά, η ΔΕΗ για το τέλος ακινήτων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένα βήμα πίσω κάνει η ΔΕΗ μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών στο θέμα της διακοπής ηλεκτροδότησης σε όσους πολίτες δεν έχουν καταβάλλει το προβλεπόμενο τέλος για τα ακίνητα προκειμένου να διευθετηθούν οι ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμωνα Στεριώτη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά. 

Αναλυτικά ο κ. Στεριώτης ανακοίνωσε ότι "ύστερα απο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής θα αναστείλει για μερικές ημέρες τις εντολές αποκοπών που έχουν σχέση με το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Ωστόσο, η ΔΕΗ ως πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται από το νόμο - όπως και οι άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές - να συνεχίσει να αποστέλλει εντολές έκδοσης αποκοπών προς το Διαχειριστή του Δικτύου, εφόσον δεν έχει καταβληθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ρεύματος, μετά την παρέλευση 40 ημερών απο την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου."
 
 
 
πηγή:nooz.gr 

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Περίεργα   Κόσμος
+ + -

Θαύμα: Επέζησε μωρό 275 γραμμαρίων

 

Θαύμα: Επέζησε μωρό 275 γραμμαρίων

 
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς ενός νοσοκομείου στην Γερμανία γεννήθηκε και επέζησε το πιο μικρό μωρό στην ιστορία,
το βάρος του οποίου ήταν 275 γραμμάρια.
Στην πραγματικότητα οι επιστήμονες δηλώνουν πως ένα μωρό που γεννιέται κάτω από 350 γραμμάρια είναι αδιανόητο
να επιζήσει.


ΠΗΓΗ : periergaa

Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Πολιτικά
+ + -

Επίθεση σε γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Νέα Ιωνία

 

Επίθεση σε γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Νέα Ιωνία


Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Λεωφόρου Ηρακλείου 191 στη Νέα Ιωνία και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Επί τόπου έσπευσαν τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ένα όχημα και έθεσαν αμέσως υπό έλεγχο τη φωτιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νέας Ιωνίας.

 

 

 

πηγή: zougla.gr 


Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία   Πολιτικά   Κόσμος
+ + -

Στην πλατφόρμα «Όμηρος» μεταβαίνει ο Χριστόφιας

 

Στην πλατφόρμα «Όμηρος» μεταβαίνει ο Χριστόφιας


Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας στην πλατφόρμα «Όμηρος», από όπου διεξάγονται από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy οι ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι εργασίες στην πλατφόρμα συνεχίζονται κανονικά με τη γεώτρηση να βρίσκεται στα τελικά της στάδια. Στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες πρόκειται να ανακοινωθούν και τα τελικά αποτελέσματα της γεώτρησης.

Τον πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν η υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου, ο υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

 

 

 

Πηγή: zougla.gr 


Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

Δολοφόνος για ένα «like» και λίγα ευρώ

 

Δολοφόνος για ένα «like» και λίγα ευρώ


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 55χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που δολοφονήθηκε την 29-12-2009, στη Πετρούπολη. 

Δράστης της ανθρωποκτονίας, είναι 26χρονος Αλβανός υπήκοος καθώς και ένα ακόμα άτομο, που αναζητείται. Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες βραδινές ώρες της 29-12-2009 με απειλή όπλου, εισήλθαν εντός πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και πυροβόλησαν δύο φορές τον 55χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου και δύο (2) βολίδες διαμετρήματος 7,62 mm TOKAREV. 

Από τις συγκριτικές εξετάσεις των καλύκων διαπιστώθηκε ότι αυτοί είχαν βληθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο τελέσθηκε η ανθρωποκτονία 29χρονου, απογευματινές ώρες της 8-5-2010, στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί για την οποία και συνελήφθη την 22-5-2011 ο ανωτέρω 26χρονος αλλοδαπός. Η γνωστή υπόθεση, δηλαδή, της δολοφονίας για ένα «like» στο Facebook. Ο 26χρονος Αλβανός έστρεψε το ενδιαφέρον του και το... μένος του προς τον 30χρονο συνάδελφό της- θύμα της εγκληματικής επίθεσης- όταν είδε ότι μία νεαρή, που «πολιορκούσε», είχε αναρτήσει στο προφίλ της φωτογραφίες μαζί του από μια εκδήλωση στον Πειραιά της εταιρείας καλλυντικών όπου εργάζονταν.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 26χρονου Αλβανού υπηκόου και του συνεργού του, για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία σε βάρος του 55χρονου.

 

 

πηγή: zougla.gr 


Manos Manos Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011
Διάφορα   Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Ξεκίνησε η συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με την τρόικα

 Ξεκίνησε η συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με την τρόικα
Αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα των γραπτών δεσμεύσεων
Ξεκίνησε η συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με την τρόικα


 Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη με τους εκπροσώπους της τρόικα, στο πλαίσιο των επαφών των ελεγκτών με τους προέδρους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.

Στη συνάντηση, στην οποία μετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιώργος Γεωργίου, αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα των γραπτών δεσμεύσεων που ζητούν οι Βρυξέλλες προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση του δανείου προς την Ελλάδα.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων, πριν από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ο κ. Καρατζαφέρης είχε ταχθεί κατά των γραπτών εγγυήσεων προς τους δανειστές και εταίρους της χώρας.

«Θα πάτε στις Βρυξέλλες να τους πείτε ότι στη γλώσσα μας υπάρχουν δύο λέξεις: μπέσα και φιλότιμο και ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που σας στηρίζουν έχουν και μπέσα και φιλότιμο, υπογραφή δεν χρειάζεται» είχε πει από το βήμα του Κοινοβουλίου, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Πάντως, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιμένει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: «Όσο δεν υπάρχουν γραπτές εγγυήσεις, δεν θα υπάρξει εκταμίευση της βοήθειας δισεκατομμυρίων. Δεν απαιτούμε κάτι αναξιοπρεπές. Και στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία υπήρχαν ανάλογες δεσμεύσεις» υποστήριξε σε συνέντευξή του ο κ. Σόιμπλε.

 

 

πηγή:tovima.gr


Σελίδα 11401 από 11416 (114159 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11400
[11401]
11402
11403
11414
11415
11416
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά