03/07/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Αστεία
+ + -

Video: Μη βιαστείτε να κρίνετε εκ του πονηρού…

 Ο τρόπος που ένας σκιτσογράφος χρησιμοποιεί το μολύβι του για να φτιάξει ένα σκίτσο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι πρώτες γραμμές που τραβάει μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν ως προς το τελικό περιεχόμενο της εικόνας…

Απολαύστε το βίντεο. Πρώτα όμως καθαρίστε το μυαλό σας από βρώμικες σκέψεις…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prionokordela.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά   Τοπικά
+ + -

Οι εργαζόμενοι «αλλάζουν» τις παρατάξεις

 Σαν δυνατός κρότος ακούστηκε το αποτέλεσμα των εκλογών του υπηρεσιακού συμβουλίου των μονίμων υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι καθαρά κομματικές παρατάξεις «πάτωσαν» κυριολεκτικά, οι «συνεργασίες δευτέρου βαθμού» αποδείχθηκαν «φούσκες» με τα ανεξάρτητα σχήματα και τη ΔΑΣ με τον Μανουσαρίδη να αποκομίζουν σημαντικά κέρδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spnews.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Αθλητικά
+ + -

Έδωσαν τα χέρια Κόλο Κόλο-Κοντρέρας

  Σε συμφωνία με την Κόλο Κόλο ήρθε ο Πάμπλό Κοντρέρας, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος να αφήσει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Χιλή.

 

Ο έμπειρος αμυντικός σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Χιλής, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «lacuarta.cl» γράφει ότι ο Κοντρέρας τα βρήκε σε όλα με την Κόλο Κόλο, με τη συμφωνία να κάνει λόγο για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 400.000 δολάρια.

 

 

 

 

 

gazzeta.gr  


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Υγεία
+ + -

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας

 Καταναλώνετε αρκετές φυτικές ίνες, λέτε όχι στα τσιγάρα, περιορίζετε το αλκοόλ, πηγαίνετε στο γιατρό σας για τις ετήσιες εξετάσεις σας. Όλοι αυτοί είναι καλοί τρόποι για να έχετε μια μακρά, υγιή ζωή.

Όμως, σύμφωνα με τον Dr. Mike Evans, αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας είναι άλλο!

Το καλύτερο, λοιπόν, που έχετε να κάνετε είναι να κινείστε καθημερινά για μισή ώρα.

Και βέβαια, δεν εννοούμε να αρχίσετε να τρέχετε μαραθώνιο. Μόλις 30 λεπτά απλού περπατήματος είναι αρκετά, όταν πρόκειται για την υγεία σας. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, για διαβήτη, απομακρύνει το άγχος, την αρθρίτιδα στα γόνατα, την κατάθλιψη, την άνοια, το Αλτσχάιμερ και γενικότερα τον πρόωρο θάνατο!e-diet.gr

Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα   Κόσμος
+ + -

Μικροί κληρονόµοι µεγάλων τυράννων

  Ο Μεγάλος ∆ιάδοχος ανέλαβε την εξουσία στη Βόρεια Κορέα ύστερα από τον θάνατο του Κιµ Γιονγκ Ιλ το περασµένο Σάββατο. ∆ιάδοχος όνοµα και πράγµα, αλλά µικρός: στην ηλικία, στην εµπειρία, στο πολιτικό βεληνεκές. Ο Κιµ Γιονγκ Ουν είναι ο τρίτος γιος του Αγαπηµέ νου Ηγέτη και ο πατέρας του τον όρισε Μεγάλο ∆ιάδοχό του µόλις πέρυσι. Η διαδοχή αποφασίστηκε ερήµην του λαού. Οπως ακριβώς είχε αποφασιστεί και η διαδοχή του παππού του Κιµ Ιλ Σουνγκ, του Μεγάλου Ηγέτη και Αιώνιου Προέδρου της Βόρειας Κορέας. Οι απο λυταρχικοί «κληρονοµικοί» ηγέτες της Βόρειας Κορέας, του Καζακστάν, του Αζερµπαϊτζάν, της Συρίας, αν και πολύ διαφορετικοί µεταξύ τους, είναι πανοµοιότυποι ως προς τον ξεδιάντροπο νεποτισµό και την καταδυνάστευση των λαών τους. 

Σε µια χρονιά που οι περισσότεροι δικτάτορες ανατρέπονται από λαϊκές επαναστάσεις που κόβουν τον δρόµο στα παιδιά τους τα οποία προετοίµαζαν για την εξουσία (βλ. Χόσνι Μουµπάρακ στην Αίγυπτο και Μοαµάρ Καντάφι στη Λιβύη) ο µακαρίτης Κιµ Γιονγκ Ιλκατάφερε να γίνει το δικό του: να τον διαδεχθεί ο γιος του. Η προσωπολατρία που είχε επιβάλει στον λιµοκτονούντα λαό του τού επέτρεπε να αποφασίζει µόνος του τέτοια ζητήµατα. Απέρριψε τον πρωτότοκο γιο του αφού συνελήφθη να προσπαθεί να µπει στην Ιαπωνία µε ψεύτικο διαβατήριο (ήθελε, λέει, να επισκεφθεί την Ντίσνεϊλαντ του Τόκιο) και τον δευτερότοκο επειδή δεν ήταν αρκετά ανδροπρεπής. Το φθινόπωρο του 2010 απένειµε στρατιωτικά και κοµµατικά πόστα στον παγκοσµίως άγνωστο ως τότε Κιµ Γιονγκ Ουν. Ως τότε οι Βορειοκορεάτες ενδέχεται να µη γνώριζαν καν ότι ο ηγέτης τους είχε τρίτο γιο. Ο 28χρονος κληρονόµησε την περασµένη εβδοµάδα µια χώρα µε κατά κεφαλήν εισόδηµα 920 δολάρια αλλά µε πυρηνικό πρόγραµµα που κάνει την Ουάσιγκτον να τρέµει και οκτώ πυρηνικές κεφαλές. 

Στο Καζακστάν ο πρόεδρος Νουρσουλτάν Ναζαρµπάγεφ, ένας από τους τελευταίους ολιγάρχες της µετασοβιετικής Κεντρικής Ασίας, κυβερνά από το 1990 (επί ΕΣΣ∆) και πρωτοεξελέγη στην προεδρία την επόµενη χρονιά. Εκτοτε δεν ξεκολλάει από την εξουσία ενώ έχει µοιράσει πόστα σε όλη του την οικογένεια. Για διάδοχό του προορίζει την πρωτότοκη κόρη του Νταρίγκα 

Ο «Γέλµπασι», όπως είναι ο επίσηµος τίτλος του, που στα καζακικά σηµαίνει «Ηγέτης του Εθνους», «εκλέγεται» µε ποσοστά που πλησιάζουν το 100% και λέγεται ότι έχει τσεπώσει περισσότερα από 1 δισ. δολάρια από τα πετρέλαια. Προσέλαβε ως σύµβουλό του τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και προκήρυξε βουλευτικές εκλογές στις 15 Ιανουαρίου, στις οποίες αναµένεται να εκλεγεί πανηγυρικά η Νταρίγκα. 

Στο Αζερµπαϊτζάν κυβερνά ο Ιλχάµ Αλίγεφ, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του, Χαϊντάρ, στην προεδρία το 2003 λαµβάνοντας ποσοστό σχεδόν 77%, το οποίο θεωρείται νοθευµένο, όπως και το 87% που έλαβε πέντε χρόνια αργότερα. Πατέρας και γιος Αλίγεφ λογίζονται δικτάτορες. Αµερικανοί διπλωµάτες συγκρίνουν τον Ιλχάµ µε µαφιόζο. 

Ο Χαϊντάρ, πρώην πράκτορας της KGB, κυριάρχησε στην πολιτική του Αζερµπαϊτζάν επί 30 και πλέον χρόνια, ώσπου προώθησε ως διάδοχό του τον γιο του, γυναικά και τζογαδόρο. Τον επέβαλε λέγοντας: «Είναι διανοούµενος, έχει πραγµατιστική προσέγγιση, καλή γνώση του σύγχρονου κόσµου, είναι δραστήριος και παίρνει πρωτοβουλίες».Προφανώς τα µαθήµατα που έλαβε ζώντας κοντά στον πατέρα του έπιασαν τόπο: το 2009 ο Ιλχάµ κατάργησε το όριο των δύο θητειών προκειµένου να παραµείνει όσο γουστάρει στην προεδρία και έναν χρόνο αργότερα φρόντισε ώστε το Αζερµπαϊτζάν να αποκτήσει την πρώτη του «Βουλή» – χωρίς αντιπολίτευση. 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Περιµένοντας να ξηµερώσει η Ηµέρα του Ηλιου

Πολλά παραµένουν άγνωστα για τη διαδικασία διαδοχής στη Βόρεια Κορέα, µας λέει οΣκοτ Σνάιντερ , ο κορυφαίος ειδικός στη µυστικοπαθή αυτή χώρα από το αµερικανικό Council on Foreign Relations. Ο Κιµ Γιονγκ Ουν δεν έχει εκφωνήσει καµία δηµόσια οµιλία.«Εχει συναντηθεί µε µερικούς διεθνείς ηγέτες αλλά πάντα µαζί µε τον πατέρα του. Ολες οι δηµόσιες εµφανίσεις του ως σήµερα ήταν στο πλευρό του πατέρα του. Αυτό σηµαίνει ότι προετοιµαζόταν για την εξουσία αλλά βρισκόταν στα αρχικά στάδια». 

Ο κ. Σνάιντερ λέει ότι ο διάδοχος του Κιµ Γιονγκ Ιλ πρωτοπαρουσιάστηκε στους Βορειοκορεάτες τον Σεπτέµβριο του 2010 στο Συνέδριο του Εργατικού Κόµµατος. «Τότε είδαµε για πρώτη φορά τον Κιµ Γιονγκ Ουν στη σκηνή δίπλα στον πατέρα του. Του δόθηκεεπίσης ο βαθµός του στρατηγού. Είχε δύο χρόνια που προετοιµαζόταν για τη διαδοχή, ενώ ο πατέρας του είχε δύο δεκαετίες». 

Εξηγεί ποιες είναι οι ηµεροµηνίεςσταθµοί όπου θα φανεί αν ο Κιµ Γιονγκ Ουν θα καθιερωθεί ως ηγέτης. «Η κηδεία του Κιµ Γιονγκ Ιλ, που έχει οριστεί για τις 28 ∆εκεµβρίου. Ιστορικά η βορειοκορεατική ηγεσία εκφωνεί µια οµιλία την 1η Ιανουαρίου, στην οποία δείχνει την κατεύθυνση της χώρας. Αναµένουµε την οµιλία του ή το άρθρο ή όποια µορφή πάρει. Στη συνέχεια, στις 8 Ιανουαρίου είναι τα 28α γενέθλια του Κιµ Γιονγκ Ουν και θαδούµε πώς θα τιµήσει την ηµέρα εκείνη η Βόρεια Κορέα». Στις 15 Απριλίου είναι οι εορτασµοί για την 100ή επέτειο της γέννησης του Κιµ Ιλ Σουνγκ και «αυτή είναι η ηµεροµηνία-κλειδί» – πρόκειται για την πιο σηµαντική αργία της χώρας, γνωστή ως Ηµέρα του Ηλιου. 

...ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ

10 εκατ. πορτρέτα

Εχουν ήδη γραφτεί ποιήματα που υμνούν τις ηγετικές αρετές του νεαρού Κιμ Γιονγκ Ουν και ένα τραγούδι με τον τίτλο «Βήματα». uni0394έκα εκατομμύρια πορτρέτα του φιλοτεχνούνται πυρετωδώς για να κρεμαστούν δίπλα σε εκείνα του πατέρα και του παππού του. 

Κλείστε τα καζίνα!

Το 1998 ο τότε πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Χαϊντάρ Αλίγεφ διέταξε ξαφνικά όλα τα καζίνα της χώρας να κλείσουν γιατί ο γιος του Ιλχάμ και μετέπειτα διάδοχός του χρωστούσε υπέρογκα ποσά σε έναν τούρκο μεγιστάνα του τζόγου. 

Σύνταγµα... ΙΧ

Ο πρόεδρος Ναζαρμπάγεφ τροποποίησε το Σύνταγμα του Καζακστάν ώστε να επανεκλέγεται όσες φορές θέλει. Προσοχή: αυτό αφορά μόνο τον ίδιο! Για όλους τους υπόλοιπους δελφίνους, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Νταρίγκα (φωτογραφία), ισχύουν οι δύο θητείες... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tovima.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

ΠΟΙΑ... ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ - ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 Απίστευτα κυνική παραδοχή του Ζοζέ Μπαρόσο ότι προτεραιότητα είναι η διάσωση του ευρώ και όχι εκείνη της Ελλάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της Κομισιόν στην εκτίμησή του για την κατάσταση στην ευρωζώνη αναφέρει «πρώτα θα δούμε τι θα κάνουμε με το ευρώ και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με την Ελλάδα».

Στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης μάλιστα, αναγράφεται χαρακτηριστικά «οι εταίροι γνωρίζουν τι συμβαίνει και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με την Ελλάδα, αφού πρώτα αποφασίσουν τι θα κάνουν για τη μεταξύ τους κατάσταση». Αντιλαμβανόμαστε, πλέον, ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη μάλλον έχουν πάει περίπατο στην ευρωζώνη και οι εταίροι μας προσανατολίζονται στο να μας αφήσουν στην τύχη μας. Κι εμείς εδώ ασχολούμαστε με το πότε θα γίνουν οι εκλογές , ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και άλλα τέτοια συναφή.
Ελπίζουμε, τουλάχιστον, οι αρμόδιοι να έπιασαν το νόημα των δηλώσεων Μπαρόζο...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

karfitsa.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα   Αθλητικά   Περίεργα
+ + -

Πολύ γέλιο λέμε... (video)

 Στο πρώτο μέρος είδαμε από ποδοσφαιριστές που... ρίχνουν βουτιές για ένα φάουλ, τερματοφύλακες που κάνουν απίστευτες γκάφες μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας και να σας κάνει να γελάτε.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε από τον Πέπε να χορεύει λες και είναι ο Πάτρικ Σουέιζ στο Dirty Dancing, ένα δύσμοιρο παίκτη της Σέλτικ να μένει χωρίς... σλιπάκι, αφού στην προπονήση οι συμπαίκτες του είπαν να... ελαφρύνουν το "μέρος" μπροστά και πολλά ακόμα.

Ήρθε και η σειρά του τρίτου μέρους! Απολαύστε από τον τρελό δημοσιογράφο-οπαδό να πανηγυρίζει το γκολ της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα, μέχρι το διαιτητή που φωτογράφισε το Μέσι πριν τη σέντρα.

Α! Φυσικά, δεν λείπει από το video ο Μπαλοτέλι!

Καλή σας απόλαυση και στη γαλοπούλα και στο 11λεπτο video που σας παρουσιάζει το πρώτο WebTV της χώρας.

 

 

 

 

 

 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

 

 

 woop.gr


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

«Πνιγμένα» στους τόκους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

  Τα κόμματα, ειδικά τα δύο μεγαλύτερα, δεν είναι αντίθετα στην αλλαγή του τρόπου χρηματοδότησης. Ωστόσο, είναι εγκλωβισμένα στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο «μοντέλο» διαχείρισης. 

Έτσι σήμερα, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», πληρώνουν τοκοχρεολύσια, που στην περίπτωση της Ν. Δ. ξεπερνούν τις δαπάνες της, ενώ από την άλλη και η Αγροτική Τράπεζα, εξ αιτίας και της Blackrock, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει την πρακτική της ενεχυρίασης της μελλοντικής κρατικής χρηματοδότησης. 

Αυτή κατ’ αρχήν είναι συνδεδεμένη με εκλογικά ποσοστά που δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν τα ίδια στις επόμενες εκλογές. Μία ενδεχόμενη διάσπαση των κομμάτων εξουσίας θα κάνει τον βίο «αβίωτο» για τα σχήματα που θα κληρονομήσουν τα χρέη. Aυτά υπερδιπλασιάστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια.

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις στελέχη και των δύο μεγάλων κομμάτων παραδέχονται ότι η συντήρηση των περίπου 450 υπαλλήλων που σήμερα διαθέτουν -χωρίς τους αποσπασμένους- δεν είναι δυνατή, όπως δεν είναι δυνατή και η πληρωμή τόκων που προσεγγίζουν το 9,5%. Σε πρόσφατη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ΑΤΕ κ. Θ. Πανταλάκη και τον κ. Ευ. Βενιζέλο ζήτησαν μια έμμεση τουλάχιστον επιδότηση αυτού του επιτοκίου.

Σήμερα τα κόμματα μπορούν να μειώσουν, αν θέλουν, δραστικά τη μισθολογική τους δαπάνη, τα ενοίκια σε πανάκριβα κτίρια και τις μετακινήσεις ετεροδημοτών στις εκλογές. Εννοείται πως ό, τι ισχύει για τους «μεγάλους» ισχύει και για τους «μικρούς», που σε πολλές περιπτώσεις είναι εξ ίσου αδιαφανείς στη διαχείριση των οικονομικών τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

real.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Υγεία
+ + -

Εφημερεύοντα φαρμακεία

  Σήμερα τα εφημερεύοντα φαρμακεία απ' όπου μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΘΗΝΑ

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ. 
ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ: ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 146 & ΣΩΖΟΠΟΛΕΩΣ Τηλ. 210-8646651 
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΧΡ.ΛΑΔΑ 17 (ΑΠΟ Λ.ΒΕΙΚΟΥ 32) Τηλ. 210-2917577 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΑΒΑΚΗ 61 - ΓΡΥΠΑΡΗ Τηλ. 210-9560194 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΣΤΑΔΙΟΥ 10 Τηλ. 210-3249589-3223696 
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 104-106 Τηλ. 210-3462181 
ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ: ΔΡΑΜΑΣ 98 Τηλ. 210-5137038 
ΜΟΥΣΕΙΟ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 10 - Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 47 Τηλ. 210-8237487 
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΦΑΝΟΣΘΕΝΟΥΣ 8 - ΣΦΙΓΓΟΣ (ΔΙΠΛΑ ΞΕΝ.ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΚΕΝΤΑΛ) Τηλ. 210-9231800 
ΠΛ.ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ: ΣΚΙΑΘΟΥ 101 ΚΑΙ ΠΙΝΔΟΥ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΧΟΛ.ΣΥΓΚΡ.ΓΚΡΑΒΑ) Τηλ. 210-2027334 
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 101 ΚΑΙ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΣ. ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ) Τηλ. 210 8222042 
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 48 (ΠΛ.ΑΓ.ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ) Τηλ. 210-7488553 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 121 ΛΑΣΚΑΡΙΔΟ Τηλ. 210-9587262 
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΥΨΕΛΗΣ 29 ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 1 Τηλ. 210-8815764 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: ΛΑΣΚΑΡΕΩΣ 55 - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Τηλ. 210-6424793 
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΣΤΡ.ΚΑΛΛΑΡΗ 56-58 Τηλ. 210-8542278 
ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 314 ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τηλ. 210-2012745 
8π.μ.-8μ.μ. 
ΑΓ.ΝΙΚOΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΑΧΑΡΝΩΝ 245 Τηλ. 210-8674379 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΛΕΩΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 46(ΚΑΘΟΔΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ) Τηλ. 210 7751507 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ 1 ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑ (ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ 57οΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ Τηλ. 210-6983868 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: ΚΕΔΡΗΝΟΥ 65 (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) Τηλ. 210-6433456 
ΓΑΛΑΤΣΙ: ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 3 - ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΑΠΟ ΤΡΑΛΛΕΩΝ 128) Τηλ. 210-2138170 
ΓΚΥΖΗ: ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ 63 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΛΕΥ 15 ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ) Τηλ. 210-6410665 
ΓΟΥΔΗ: Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 110 - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ) Τηλ. 210-7750230 
ΔΑΦΝΗ: ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 51 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΡΟΥ) Τηλ. 210-9712177 
ΙΛΙΣΣΙΑ: ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ 4-ΠΟΝΤΟΥ Τηλ. 210-7750304 
ΙΛΙΣΣΙΑ ΑΝΩ: ΓΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 71 Τηλ. 210-7774010 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΓΡΥΠΑΡΗ 63 Τηλ. 210-9531031 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 127 ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ) Τηλ. 210-9562550 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΔΙΔΟΤΟΥ 39 - ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ (ΑΠΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 42) Τηλ. 210-3609096 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 46 ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ 132 Τηλ. 210-3815208 
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΠΑΤΡ.ΙΩΑΚΕΙΜ 25 Τηλ. 210-7210109 
ΚΥΨΕΛΗ: ΑΓ.ΖΩΝΗΣ 58 ( ΥΨΟΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑ) Τηλ. 210-8647904 
ΚΥΨΕΛΗ: ΠΕΣΤΩΝ 10 (ΤΕΡΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) Τηλ. 210-8821677 
ΟΜΟΝΟΙΑ: ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 43 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ) Τηλ. 210-5241016 
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΦΙΛΟΛΑΟΥ 196 (ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΣ) Τηλ. 210-7510685 
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 2 Τηλ. 210-7235200 
ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ: ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 7 & ΤΣΙΛΛΕΡ Τηλ. 210-2018500 
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ: ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ 120 Τηλ. 210-3420253 
ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ: Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 153 -155 (ΥΨΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΣΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ) Τηλ. 210-8679801
8πμ-11μμ 
ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 31 Τηλ. 210-2629750

ΠΡΟΑΣΤΙΑ

10μ.μ-8π.μ 
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΠΛ.ΝΥΜΦΩΝ Τηλ. 210-8962347
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΧΡΥΣ.ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΟΘΩΝΟΣ Τηλ. 210-6041441
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Λ.ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 59Β Τηλ. 229927152
8π.μ.-10μ.μ. 
ΑΝΟΙΞΗ: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 59 ΚΑΙ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ Τηλ. 210-8140091
ΒΑΡΗ: ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 36 Τηλ. 2108970092
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Λ.ΑΘΗΝΑΣ 94-96 ΚΑΙ ΡΕΑΣ 2 Τηλ. 210-8964403
ΓΕΡΑΚΑΣ: ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ Τηλ. 210 6618783
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Γ.ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ Μ.ΛΟΥΝΤΕΜΗ Τηλ. 210-6122440
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΣΟΥΝΙΟΥ 58 Τηλ. 2299 40033
ΜΑΡΟΥΣΙ: Δ.ΡΑΛΛΗ 50 Τηλ. 210-8023806
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΠΕΝΤΕΛΗΣ 46 Τηλ. 210-8062506
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 27 Τηλ. 210-6139224
Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 85 Τηλ. 210-8000289
Ν.ΙΩΝΙΑ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 35 Τηλ. 210-2795941
Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 (ΚΑΘΕΤΟΣ ΛΑΡΝΑΚΟΣ,ΜΕΤΑΞΥ RENAULT & ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ) Τηλ. 210-2798597
ΠΑΙΑΝΙΑ: ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 59 Τηλ. 210-6643712
ΠΑΛΛΗΝΗ: ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 65 Τηλ. 210-6665471
ΠΑΠΑΓΟΥ: ΜΙΧ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 35-ΛΑΣΚΟΥ 14 Τηλ. 210-6521372
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΤΩ: ΛΑΚΩΝΙΑΣ 20 & ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ (ΤΟΥΦΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) Τηλ. 210-6894250
8π.μ.-11μ.μ. 
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΚΡΗΤΗΣ 38 ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ Τηλ. 210-9967647
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ 78 Τηλ. 210-9952356
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΦΥΛΗΣ 149 Τηλ. 210-2318665
ΛΙΟΣΙΑ ΑΝΩ: ΑΧΑΡΝΩΝ 1 Τηλ. 210-2472215
Ν.ΣΜΥΡΝΗ: ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 23-25 ΚΑΙ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ Τηλ. 210-9422328
Π.ΦΑΛΗΡΟ: ΝΑΙΑΔΩΝ 126 Τηλ. 210-9853906
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙΡ.ΦΕΡΑΙΟΥ 40 Τηλ. 210-5021713
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-11μ.μ. 
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 49 (ΠΛΗΣΙΟΝ SUPER MARKET ATLANTIC) Τηλ. 210-5612701
Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 95 (ΕΝΑΝΤΙ ΙΚΑ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ) Τηλ. 210-2795560
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Π.ΜΕΛΑ 57 -ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ-ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Τηλ. 210-5749222
ΧΑΙΔΑΡΙ: ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ 1 (ΥΨΟΣ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 276) Τηλ. 210-5320973
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-12μ.μ. 
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΤΙΜΟΘΕΟΥ 81 (ΑΠΟ ΦΙΛΟΛΑΟΥ 29-31 Η ΑΠΟ ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 108) Τηλ. 210-7648810
8π.μ.-2μ.μ. 5μ.μ.-8π.μ. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΠΙΝΔΟΥ 49 ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ) Τηλ. 210-5986578
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΟΛΥΜΠΟΥ 97 Τηλ. 210-8030521
ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 99 Τηλ. 210-7628640
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΩ: Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 43 Τηλ. 210-9613084
ΜΑΡΟΥΣΙ: ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 23 Τηλ. 210-8025279
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 7 Τηλ. 210-2829466
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 17 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ) Τηλ. 210-5720715
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΤΩ: ΑΜΥΚΛΩΝ 33 Β (ΓΩΝΙΑ MOBIL) Τηλ. 210-6711786
8π.μ.-8μ.μ. 
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΛΑΤ.ΗΡΩΩΝ 17 Τηλ. 229466109
8π.μ.-8π.μ. επόμενης 
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 40 Τηλ. 210-9888520
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ 75 Τηλ. 210-6004488
ΑΛΙΜΟΣ: ΙΩΝΙΑΣ 80 Τηλ. 210-9952764
ΑΡΤΕΜΙΣ: ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 3η ΣΤΑΣΗ Τηλ. 229484510
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΒΕΛΛΑ 25Α Τηλ. 210-5571663
ΑΧΑΡΝΑΙ: ΙΩΛΚΟΥ 18 Τηλ. 2102448143
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 79 Τηλ. 210-5544246
ΙΛΙΟΝ: ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ 51 ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΟΥ Τηλ. 210 - 5013660
ΚΗΦΙΣΙΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 53 ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 7 (ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤ) Τηλ. 210 8082880
ΜΑΝΔΡΑ: Β.ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ 15 Τηλ. 210-5551954
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠ.: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΟΠΟΥ Τηλ. 2295039915
ΜΕΓΑΡΑ: ΧΡ.ΜΩΡΑΙΤΟΥ 36 Τηλ. 2296 23550
Ν.ΜΑΚΡΗ: ΛΥΒΙΣΙΟΥ 31 Τηλ. 229492562
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 323 Τηλ. 2296 35200
ΡΑΦΗΝΑ: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΔΙΑΣ/ΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ Τηλ. 229478400
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΥΜΗΤΤΟΥ 74 Τηλ. 210-6519459

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διημερεύοντα Φαρμακεία
(Σάββατο, Κυριακή και αργίες από 08:30 μέχρι 20:30)
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΑΡΑΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 45 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 54639 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310901501 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΑΣΤΕΡ 5- ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 61 ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 54633 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310256670 
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 51 54632 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2310520732 
ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ-ΚΡΗΤΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΑ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ 43 ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ 56728 ΝΕΑΠΟΛΗ 2310615869 
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ Μ. - ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ-ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟΥ Α. & ΣΙΑ ΟΕ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ 9 54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310280358 
ΓΚΑΤΖΗΜΑ ΝΕΛΗ ΧΑΛΚΕΩΝ 29 - ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 54631 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310268858 
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΡΜΟΥ 22 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310220817 
ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ 48- ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 54639 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310828492 
ΔΟΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ Β.ΟΛΓΑΣ 38 54642 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310821265 
ΕΛΜΑΟΓΛΟΥ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 35 ΚΑΙ ΚΕΔΡΩΝ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310604150 
ΖΑΗΕR NAJLAA ΑΛ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 201 ΤΕΡΜΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310946792 
ΖΟΥΓΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 50 & ΠΑΠΑΦΗ Κ. ΤΟΥΜΠΑ 54453 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310925838 
ΖΥΜΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΕΥΕΛΠΙΔΟΥ 12 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΡΑ ΑΡΕΤΣΟΥ 55132 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310447837 
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 40 ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 56533 ΠΟΛΙΧΝΗ 2310657807 
ΚΑΛΥΜΑΦΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗ 3, ΛΑΓΚΑΔΑ 12 ΒΑΡΔΑΡΙ 54630 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310530666 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΜΙΧΑ ΕΥΦ. -ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ ΣΤ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 9 55337 ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ 2310917657 
ΚΑΤΗΡΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΤΣΟΥΚΗ ΕΥΤΕΡΠΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 53 - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20 ΦΛΕΜΙΓΚ 54642 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310838358 
ΚΑΤΡΑΝΤΣΙΩΤΗ ΑΝΝΑ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ 21- Π. ΜΕΛΑ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310262049 
ΚΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΚΕΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 140 ΠΛ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310301213 
ΚΕΪΒΑΝΙΔΟΥ -ΔΕΛΙΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 30 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑ 54643 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310836477 
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 71 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310766142 
ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΗΡΕΣΙΑ ΕΜ. ΦΙΛΗ 15 -ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ Α.ΤΟΥΜΠΑ-ΠΥΛΑΙΑ 54352 ΠΥΛΑΙΑ 2310926822 
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΗΛΙΑΡΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ Ο.Ε. ΚΟΡΟΜΗΛΑ 8-ΑΝΘΕΩΝ 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310832385 
ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1- ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 56429 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310657544 
ΜΠΟΓΙΑΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΑΒΑΚΗ 65-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 56431 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 2310663462 
ΠΑΚΑΣ Ζ. -ΠΑΚΑ-ΣΑΒΒΑΡΗ Κ. Ο.Ε. ΔΕΛΦΩΝ 17 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ 54641 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310836284 
ΠΑΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ Π.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 18 54632 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310621691 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΩΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 7-ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ-ΟΠΙΣΘΕΝ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΑΛΗΝΟΣ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310288211 
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Θ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ 35-ΛΑΜΠΡΑΚΗ 190-Α.ΤΟΥΜΠΑ 54352 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310942433 
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΡΣΕΝΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 86 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310322373 
ΠΕΝΛΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ ΔΕΛΦΩΝ 165-ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗ 54248 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310319356 
ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΞΑΝΘΟΣ ΑΤΤΑΛΟΥ 13 - ΕΝΑΝΤΙ S/M/ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ 56532 ΠΟΛΙΧΝΗ 2310638360
ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 142-Ν.ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 54644 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310832690 
ΠΛΟΥΜΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΕΓΝΑΤΙΑ 108 - ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310228574 
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 28 - ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 56334 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ-ΚΟΡΔΕΛΙΟ 2310774727 
ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 43 55131 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310415338 
ΣΤΡΟΠΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 67 56728 ΝΕΑΠΟΛΗ 2310634283 
ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 69 53630 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310536883 
ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 17-ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 27 ALPHA BANK 55134 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310481250 
ΤΖΗΜΟΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 8 - ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 56626 ΣΥΚΙΕΣ 2310635041 
ΤΣΙΚΟΥΔΗ ΑΝΝΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ 20-ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ 55132 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2310456274 
ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 79 - ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ 2310756256 
ΧΑΣΙΩΤΗ ΤΑΤΙΑΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 32 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310200936 
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 108 Α. ΤΟΥΜΠΑ 54351 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310912509

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΩΝ. ΟΔΟΣ 1821 / ΑΡ. 82 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΤΗΛ: 2810 289009
ΚΟΚΟΚΙΟΣ Κ. ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΕΛ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 217 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛ: 2810 287038
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ 37 (ΒΑΛΙΔΕ ΤΖΑΜΙ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΛ: 2810 288493
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΑΙΚ. ΕΒΑΝΣ 15 (ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΟΔΟΣ) ΤΗΛ: 2810 225279
ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 83 ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΗΛ: 2810 287538
ΒΕΚΡΑΚΗ Μ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 31 ΠΛ. ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓ. ΠΟΡΤΑ ΤΗΛ: 2810 281745
ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ Ι. ΠΑΓΚΑΛΗ Α. ΕΛΕΥΘΕΡΝΗΣ 25 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΗΧ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΝΗΣ – ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΗΛ: 2810 255656
ΣΟΥΡΑΝΑΚΗ Ε. ΘΕΡΙΣΣΟΥ 110 ΠΕΥΚΑ ΤΗΛ: 2810 250141
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ 57 & ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ ΟΠΙΣΘΕΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΛ: 2810 313506
ΜΙΧΕΛΑΚΗ – ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗ Ε. ΝΙΚΗΦ. ΛΥΤΡΑ 7 ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΛΕΩΦ. ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2810 239129
ΤΣΑΠΑΡΙΔΟΥ Α. ΤΣΑΠΑΡΙΔΟΥ Μ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΚΟΥ 131 ΕΝΑΝΤΙ ΣΑΒΟΪΔΑΚΗ ΤΗΛ: 2810 210976
ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ Μ. Λ. ΙΚΑΡΟΥ 78 (ΠΛΗΣΙΟΝΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ) ΠΟΡΟΣ ΤΗΛ: 2810 229150
ΑΛΕΞΑΚΗ – ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ 40 ΠΛΑΤ. ΓΕΩΡ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΑΤ. ΓΕΩΡ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΩ ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ ΤΗΛ: 2810 257934
ΒΟΥΡΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΣ 148 Α ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΤΗΛ: 2810 240122
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ
ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓ. ΤΣΑΚΙΡΗ 21 – ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΜΑΡΑΚΙ 1 η ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΛ: 2810 284519

 

 

 

 

 

 

 

 

newsbeast.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Λιγότεροι θανατοποινίτες το 2011

  Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 35 ετών ήταν οι θανατικές ποινές που επέβαλαν φέτος τα αμερικανικά δικαστήρια. 

Όπως προκύπτει από έκθεση του Κέντρου Ενημέρωσης για τη Θανατική Ποινή, το χαμηλό ποσοστό των θανατικών ποινών αποδίδεται στην αυξημένη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Το 2011, καταδικάστηκαν σε θάνατο μόλις 74 άτομα σε όλες τις Πολιτείες, ενώ το αντίστοιχο νούμερο το 2010 ήταν 112 και το 2000 ήταν 224. «Είτε οφείλεται σε ανησυχία για ένα άδικο και κοστοβόρο μέτρο, είτε σε αμφιβολίες για την πραγματική ενοχή του κατηγορουμένου, ή ακόμη και στην γενική αίσθηση ότι η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα λανθασμένα, ένα είναι το γεγονός, ότι δηλαδή οι ΗΠΑ απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από τη θανατική ποινή», σχολίασε ο διευθυντής του Κέντρου, Richard Dieter.

Πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στον αμερικανικό Τύπο δείχνει ότι τη θανατική ποινή υποστηρίζει σήμερα το 61 τοις εκατό (61%) των Αμερικανών, ποσοστό υψηλό μεν, αλλά σημαντικά κατώτερο από τα ποσοστά προηγούμενων ετών. 

Επιπλέον, τα τελευταία τέσσερα χρόνια αρκετές Πολιτείες έχουν θέσει εκτός νόμου τη θανατική ποινή, μεταξύ των οποίων το Ιλινόις, η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσει και το Νέο Μεξικό. Η θανατική ποινή στις ΗΠΑ κρίθηκε καθ' όλα συνταγματική το 1976, όταν στην απόφαση Gregg v. Georgia το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι επιτρέπεται, εφόσον πληρούνται κάποιες τυπικές προϋποθέσεις και δεν επιβάλλεται αυθαίρετα. 

Έκτοτε έχουν εκτελεστεί 1277 θανατικές καταδίκες, το 37 τοις εκατό (37%) εκ των οποίων στο Τέξας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsbeast.gr 


Σελίδα 11316 από 11490 (114897 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11315
[11316]
11317
11318
11488
11489
11490
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά