21/01/2020
         

WARG Handcrafted Apparel

Paris Paris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Κόσμος
+ + -

Συνεχίζονται οι συλλήψεις νεοναζί στην Γερμανία

 Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να παρείχε υποστήριξη στην ακροδεξιά εγκληματική οργάνωση που πραγματοποίησε τουλάχιστον δέκα δολοφονίες και η ανακάλυψη της οποίας τον περασμένο μήνα συγκλόνισε τη χώρα.
Η αστυνομία της Σαξονίας τον συνέλαβε στην κατοικία του σε αυτό το κρατίδιο στο ανατολικό τμήμα της χώρας, αναφέρει μια ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας στην ιστοσελίδα της. Ο άνδρας, ο Ματίας Ντ., φέρεται να παρείχε επιμελητειακή υποστήριξη στη νεοναζιστική ομάδα NSU, κυρίως δίνοντας το όνομά του για την ενοικίαση δύο διαμερισμάτων.

Άλλοι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης, επίσης ως ύποπτοι για την παροχή υποστήριξης στις δραστηριότητες της οργάνωσης. Το περιοδικό Der Spiegel αναφέρεται σήμερα στην ηλεκτρονική του έκδοση στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, μιας γυναίκας, που ήταν στο στόχαστρο των αρχών, σύλληψη που ανεβάζει στους επτά το συνολικό αριθμό των υπόπτων.

Η ύπαρξη της NSU ανακαλύφθηκε τον περασμένο μήνα. Αποτελείτο από τρία ενεργά μέλη, δύο άνδρες οι οποίοι πέθαναν στη συνέχεια και μια γυναίκα που σήμερα κρατείται. Διέπραξε από το 2000 έως το 2006 τουλάχιστον δέκα δολοφονίες σε ολόκληρη τη χώρα, εννέα από τις οποίες ξένης καταγωγής καταστηματαρχών, κυρίως Τούρκων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
briefingnews.gr 

Paris Paris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Κόσμος
+ + -

Spiegel: Η Μέρκελ δεν κράτησε την Ευρώπη ενωμένη

 Έντονη κριτική κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, ασκεί τοSpiegel, τονίζοντας ότι αν και η Γερμανία κατάφερε να επιβάλει τις θέσεις της, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει την Ευρώπη των 27 ενωμένη στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.

«Η Μέρκελ δεν θα πρέπει να νομίσει ότι τώρα όλες οι χώρες θα βρίσκονται εσαεί στο πλευρό της. Οι επιφυλάξεις τους για ριζική μεταρρύθμιση των ευρωπαϊκών συνθηκών ήταν από την αρχή μεγάλες, το ίδιο μεγάλες είναι και οι επιφυλάξεις για τον ειδικό δρόμο που ανοίγει. Πολλοί πρωθυπουργοί αναγκάστηκαν να ταχθούν στο πλευρό της Γερμανίας και της Γαλλίας γιατί δεν υπήρχε εναλλακτική», αναφέρει το περιοδικό.

Για διαφορετικότητα των συμφερόντων στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών κάνει λόγο η Süddeutsche Zeitung, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη εδώ και καιρό κινείται με πάνω από δύο ταχύτητες.

«Στο μέλλον θα σχηματιστούν πολλοί υπο-συνασπισμοί, όπου όμως ο σημαντικότερος θα παραμείνει το Γιούρογκρουπ. Εκεί η πειθαρχία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, γιατί η τύχη του κοινού νομίσματος εξαρτάται δυστυχώς αλλά κι ευτυχώς από μια συντονισμένη πολιτική. Η διαμαρτία στη γέννηση του ευρώ ήταν το πάντρεμα κάτω από τη σκέπη του ευρώ πολλών χωρών με διαφορετικές οικονομίες», σχολιάζει.

 

 

 

 

 

 

voria.gr 


Paris Paris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία   Πολιτικά
+ + -

Λ. Παπαδήμος: Αν χρειαστούν νέα μέτρα, θα τα λάβουμε

 Τη συνοχή της κυβέρνησης Παπαδήμου αναμένεται να απειλήσει η ψήφιση των νέων μέτρων που θα απαιτηθούν για τον προϋπολογισμό του 2011, αλλά και τα σκληρά μέτρα που θα συμπεριληφθούν στο νέο Μνημόνιο που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση. 

«Αν χρειαστούν νέα μέτρα, η κυβέρνηση θα τα λάβει» είναι η δέσμευση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όπως ο ίδιος αναφέρει σε συνομιλητές του. Άλλωστε, στις Βρυξέλλες παραδέχθηκε ότι τα νέα μέτρα θα τα λάβει η κυβέρνησή του, γεγονός το οποίο προβληματίζει τόσο τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, όσο και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο που δεν επιθυμεί να χρεωθεί και άλλες δύσκολες αποφάσεις, με πολιτικό κόστος, ενόψει της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. 

Τόσο το πολυνομοσχέδιο, όσο και το νέο φορολογικό, που θα έρθουν για ψήφιση στις αρχές του νέου έτους θα περιλαμβάνουν νέα σκληρά μέτρα, τα οποία -παρότι αποκρύπτεται- αποτελούν προϋπόθεση για να κλείσει η νέα δανειακή σύμβαση. Ουδείς γνωρίζει πώς θα συμπεριφερθεί σε μια τέτοια περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υπολογίζει τις αντιδράσεις στελεχών του που ανήκουν στην λαϊκή δεξιά, αλλά και στην εκλογική του βάση, η οποία έχει διαπαιδαγωγηθεί ακούγοντας για άλλο μίγμα πολιτικής και αντίθεση στα νέα μέτρα. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τη ΝΔ με την ψήφιση του νέου Μνημονίου που θα συνοδεύει τη δανειακή σύμβαση. 

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι κορυφαίοι υπουργοί -που αποτελούν και τους «δελφίνους»- θεωρείται βέβαιο ότι θα υπερψηφίσουν τα μέτρα. Βουλευτές, ωστόσο, προτίθεται να καταψηφίσουν, όπως αναμένεται να πράξουν και συνάδελφοί τους της ΝΔ. Η μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή της κυβέρνησης Παπαδήμου, επιτρέπει, άλλωστε, κάτι τέτοιο, μεταφέροντας το πρόβλημα στο εσωτερικό των κομμάτων που τη στηρίζουν, καθώς στην τελική ευθεία προς τις εκλογές ουδείς βουλευτής θα θελήσει να φανεί λιγότερο ευαίσθητος από τον διπλανό του, ιδίως αν είναι στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Το πρόβλημα επιτείνεται καθώς αυτή τη στιγμή στην Ιπποκράτους δεν υπάρχει ενιαίο κέντρο, ενώ όποτε ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να συγκαλέσει το λεγόμενο παρα-υπουργικό συμβούλιο, συναντά αντιδράσεις που παίρνουν σχεδόν καθολικό χαρακτήρα. 

Η πτώση του ΛΑ.Ο.Σ. στις δημοσκοπήσεις θέτει, επίσης, τον Γιώργο Καρατζαφέρη ενώπιον σημαντικών αποφάσεων για την τακτική που θα ακολουθήσει στην ψήφιση των νέων μέτρων. Ιστορικά άλλωστε, από τις κυβερνήσεις συνεργασίας, αποχωρούν τα μικρότερα κόμματα, αν και στην πολιτική κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. 

Κρίσιμες συναντήσεις

Υπό το πρίσμα αυτό, αλλά και από το γεγονός ότι η απόφαση της τελευταίας Συνόδου Κορυφής της ΕΕ δύσκολα θα καταστεί βιώσιμη, οι συναντήσεις που θα έχει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τους πολιτικούς αρχηγούς, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα. Ο κ. Παπαδήμος, αφού γίνει δεκτός από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πιθανότατα αύριο, θα συναντηθεί αμέσως μετά με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ πιθανότατα θα συνομιλήσει και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα δεχθεί την τρόικα, λίγο πριν την αναχώρησή της από τη χώρα μας. 

Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Ο κ. Παπαδήμος, ανήσυχος από τις απαιτήσεις των δανειστών, αλλά και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, ξεκινά κύκλο συναντήσεων με τους υπουργούς για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Με την έλλειψη πολιτικού κέντρου στο Μέγαρο Μαξίμου -μέσα στο Σαββατοκύριακο πάντως εντάθηκαν οι ρυθμοί για την στελέχωση του πρωθυπουργικού γραφείου- και με τους υπουργούς να επιθυμούν να εμφανίζονται αρεστοί ενόψει των εκλογών, το κυβερνητικό έργο είναι κατά κοινή ομολογία σχεδόν μηδαμινό. Εντός της εβδομάδος, μάλιστα, ίσως συνέλθει και το Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα ακριβώς την επιτάχυνση του έργου. 

Επιστολή Γιούνκερ

Την κατάσταση αναμένεται να περιπλέξει η επιστολή που σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, θα αποστείλει στον πρωθυπουργό και στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Γιούνκερ. Η επιστολή του κ. Γιούνκερ είναι απαντητική στις επιστολές που απέστειλαν στους δανειστές οι κ. Λ. Παπαδήμος, Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γιούνκερ θα αναφέρει πως το Μνημόνιο δεν είναι αναθεωρήσιμο από ελληνικής πλευράς. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
real.gr 

Paris Paris Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Τεχνολογία
+ + -

BMW και Toyota μαζί στους κινητήρες!

 Μία ιστορική συνεργασία ξεκινάει, μεταξύ δύο αυτοκινητικών κολοσσών! Το γκρουπ της BMW και της Toyota, θα συνεργαστούν σε υβριδική τεχνολογία και σε diesel κινητήρες.
 Πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί θα δώσουν άμεσα τους diesel κινητήρες τους στην Toyota η οποία επιζητά με… αγωνία τόσο τον επερχόμενο 1.6lt, όσο και τον διπλοτουρμπισμένο 2λιτρο απόδοσης 184 και 204PS! 
Βέβαια και ο 3λιτρος θα είναι στη διάθεσή της και για εξέλιξη, με τους Ιάπωνες να είναι ξεκινάνε την μελέτη και ανάπτυξη της υβριδικής εκδοχής του συγκεκριμένου κινητήρα, ο οποίος θα τοποθετηθεί στα μοντέλα της Lexus και βέβαια, της BMW.

Από την μεριά τους οι Ιάπωνες θα δώσουν το υβριδικό σύστημα των Prius, Auris και CT200h με τον 1.8lt κινητήρα, αλλά και το μικρότερου κυβισμού σύστημα, που εξελίσσουν για το υβριδικό Yaris, το οποίο θα μπορέσουν οι Γερμανοί να αξιοποιήσουν στην Mini.
Από εκεί και πέρα, το υβριδικό σύστημα τους Lexus RX 450h με τον 3.5lt κινητήρα συνολικής απόδοσης 300PS, πολύ πιθανό να το δούμε άμεσα στις Χ5 και Χ6… 
Τέλος συμφωνήθηκε, BMW και Toyota να εξελίξουν από κοινού μπαταρίες ιόντων, αλλά και άλλες «πράσινες» τεχνολογίες…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
protothema.gr 

Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Ο εκατομμυριούχος μαύρος γάτος

Ο Tommasso είναι ένας μαύρος γάτος, ένας πολύ τυχερός γάτος! Εδώ και λίγο καιρό είναι εκατομμυριούχος!. Μάλιστα! Ο γατούλης ήταν ο μοναδικός… κληρονόμος της αφεντικίνας του, η οποία άφησε το μάταιο τούτο κόσμο, σε ηλικία 91 ετών. 


Η πάμπλουτη Ιταλίδα δεν είχε παιδιά και όταν συνέταξε τη διαθήκη της, αποφάσισε να αφήσει 10 εκατομμύρια ευρώ, στον Tommasso, τον οποίο είχε περιμαζέψει από το δρόμο. 

Αυτή τη στιγμή, ο χνουδωτός Κροίσος έχει στην κατοχή του δεκάδες ακίνητα. Την περιουσία του διαχειρίζεται μία δικηγόρος, η οποία βρήκε και καινούργια αφεντικίνα για τον Tommasso: τη νοσοκόμα της αποδημήσασας γιαγιάς.
Ο νόμος στην Ιταλία δεν επιτρέπει σε ζώα να κληρονομούν περιουσίες, αλλά επιτρέπει να δημιουργούνται καταπιστεύματα στο όνομά τους με κάποιο πρόσωπο ως διαχειριστή.

 

 

 

 

 

zougla.gr 


Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Αθλητικά
+ + -

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στη super league

 Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

17:15 Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-1 (83’ Μαρκόφσκι – 74’ Βασιλείου)
17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1 (19' Λίνο, 29' πεν. Βιεϊρίνια, 90'+3' Αθανασιάδης - 60' Μπρίτο)
19:30 AEK-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (15' Χοσέ Κάρλος, 52' αυτ. Πάντος - 73' Κώτσιος)

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-0 (31' Ουσέρο)
15:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-0 (50' Εντζεγκουέλε)
17:15 Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 2-1 (5' Φραγκουλάκης, 67' Κατσικοκέρης - 45' Κανακούδης)
17:15 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2 (9' Σκέμπρι - 62' πεν. Λέτο, 74' Κατσουράνης)
19:30 Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4 (10', 18', 29', 63' Πάντελιτς)

Η βαθμολογία

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΓκολ
ΑΕΚ281322-15
Ολυμπιακός
271229-12
Παναθηναϊκός
261126-13
Ατρόμητος
201213-13
ΠΑΟΚ191318-13
Ξάνθη181319-15
ΟΦΗ
181216-13
Εργοτέλης151314-18
Παναιτωλικός
141110-14
Πανιώνιος
131312-16
Αστ. Τρίπολης12116-12
Άρης10119-13
ΠΑΣ Γιάννινα
101112-16
Κέρκυρα6117-19
Λεβαδειακός654-4
Δόξα Δράμας161-12

Η επόμενη αγωνιστική (14η)
Λεβαδειακός – Εργοτέλης
Ξάνθη – Πανιώνιος
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ – Κέρκυρα
Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΑΕΚ
Άρης – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Life style
+ + -

«Ακόμα περιμένω τον μεγάλο έρωτα»

Στο ένθετο Real life της εφημερίδας Real News έδωσε συνέντευξη η Άννα Βίσση, όπου μίλησε για την απόφασή της να καταγράψει στιγμές της ζωής της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, για τον έρωτα που όπως είπε ακόμα περιμένει να έρθει αλλά και για το νέο πρόγραμμα με τίτλο «Δώδεκα», που θα παρουσιάζει από το βράδυ της Παρασκευής στο Rex.


«Δεν θυμάμαι πια γιατί το αποφάσισα, αλλά θυμάμαι πως, όταν προβαλλόταν, μου άρεσε να το βλέπω και συνειδητοποιούσα σε κάθε επεισόδιο πως τελικά ήθελα και το έκανα κι ένιωθα δικαιωμένη μέσα μου» εξήγησε για το rockumentary «Όσο έχω φωνή». «Επίσης, δεν μπορώ να μην υπολογίζω τους θαυμαστές μου, που έδειξαν να τους αρέσει και να το παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον» πρόσθεσε, ενώ παράλληλα σχολίασε πως δεν την πειράζουν οι αρνητικές και εμπαθείς κριτικές που ακούει κατά καιρούς.

Άραγε, η Άννα Βίσση έχει βρει τον έρωτα ή ακόμα τον περιμένει; Απαντάει με τους στίχους ενός τραγουδιού της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «"Μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει" λέει ένα τραγούδι μου. Κι εγώ συμφωνώ. Στο ψάξιμο είμαι πάντως». Όσο για το αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί αν έβρισκε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου, η 53χρονη Ελληνίδα σταρ είπε: «Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Δεν λέω όχι, δηλαδή, αλλά τώρα δεν λέω και ναι».

Εξομολογήθηκε πως υπήρχαν στιγμές στη ζωή της που έπιασε πάτο, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει και αρκετά απωθημένα: «Έχω μάλλον αρκετά απωθημένα, όπως κάθε άνθρωπος. Αλλά είμαι συμφιλιωμένη με αυτά, και προσπαθώ να χαίρομαι τα κεκτημένα μου, παρά να χάνω χρόνο με το να μιζεριάζω».

Φέτος τον χειμώνα η Άννα Βίσση υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξει στη σκηνή του Rex: «Θέλησα φέτος να ανοίγω την παράσταση αυτή πρώτη, στις δώδεκα ακριβώς. Αυτός είναι και ο λόγος που δώσαμε αυτόν τον τίτλο, εκτός του ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία σαν τραγούδι, αφού ο κόσμος το αγαπάει μέχρι σήμερα με το ίδιο πάθος» και καταλήγοντας: «Ανοίγω τα “χαρτιά” σαράντα περίπου χρόνων καριέρας, με επιλογές λίγο πιο σπάνιες σε τραγούδια των '70s, '80s, '90s, '00s, δικά μου, αλλά και άλλων που μ’ αρέσουν».

 

 

 

 

yupi.gr


Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Οικονομία
+ + -

Ελλείψεις βασικών ειδών το 2012! Έρχεται φτώχεια...

 Για εικόνες Αργεντινής, όπου τα σούπερ μάρκετ δεν είχαν τρόφιμα στα ράφια, προειδοποιούν ανοιχτά πλέον η αγορά και η βιομηχανία ακόμα και στην περίπτωση...

που η Ελλάδα δεν χρεοκοπήσει αλλά απλώς συνεχίσει να βιώνει τον ιδιότυπο εμπορικό αποκλεισμό της. Το άτυπο εμπάργκο στο οποίο υποβάλλονται ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις με έδρα στην Ελλάδα, λόγω των προβλημάτων ρευστότητας και της δυσκολίας εισαγωγής πρώτων υλών, οδηγεί σε αδιέξοδες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. 

«Το πρόβλημα των ελλείψεων στα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες είναι αυτονόητο και υπαρκτό και θα γίνει ακόμα πιο εμφανές μέσα στους πρώτους μήνες της άνοιξης», τονίζει ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανικών Επώνυμων Προϊόντων και γνωστός βιομήχανος τροφίμων κ. Νίκος Καραγεωργίου. 

Ο ίδιος συμπληρώνει πως «το στέρεμα της ρευστότητας οδήγησε εδώ και καιρό σε μια προβληματική κατάσταση ως προς τις πληρωμές των εμβασμάτων έναντι φορτωτικών. Κακά τα ψέματα, η κατάσταση της οικονομίας μας και η ανασφάλεια που επικρατεί οδηγούν τις ξένες επιχειρήσεις να πιέζουν. Οι πολυεθνικές εταιρείες ασφάλισης εμπορευμάτων έχουν πνίξει την αγορά».

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr


Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Πολιτικά
+ + -

ΝΤΡΟΠΗ! Αυτοί είναι οι 117 βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά!

 Την ώρα που ο ελληνικός λαός πλήττεται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας, 117 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) διεκδικούν αναδρομικά και...

με το νόμιμο τόκο διαφορές αποδοχών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Στη μακροσκελή λίστα των προσφευγόντων «φιγουράρουν» και πρώην κρατικοί αξιωματούχοι που απασχόλησαν επί μακρόν την πολιτική ζωή του τόπου και τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν σε μεγάλα σκάνδαλα, όπως του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Τάσου Μαντέλη.

Sτα Διοικητικά Δικαστήρια έχουν προσφύγει από το ΠΑΣΟΚ 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές και από τη Ν.Δ 62 πρώην βουλευτές.

Από το ΠΑΣΟΚ είναι οι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαινάς, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, ΓκαλήπΓκαλήπ, Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – ΝόραΚατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Λεων. Τζανής, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.

Από τη ΝΔ είναι οι:Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.

Ακόμη, αγωγή έχει καταθέσει η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη, βουλευτή του Συνασπισμού ('89-'93) και του ΚΚΕ ('93-'04), η οποία όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε. Το ίδιο έπραξαν και οι οι Μιχ. Λιάπης και Λεων. Τζανής.

Επίσης, έχει καταθέσει αγωγή ο τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Εμμ. Μπακόπουλος και ο πρώην βουλευτής Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους που «παράνομα», όπως ισχυρίζονται, δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών.

 

 

 

 

 

 thestival.gr


Manos Manos Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Περίεργα
+ + -

Αυτοκίνητο αξίας… 4 εκατ. ευρώ!

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο απέκτησε ο Ελβετός επιχειρηματίας Ueli Anliker.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ δαπάνησε 4.1 εκατομμύρια ευρώ για να μετατρέψει το υπερπολυτελές όχημα, Anliker McLaren SLR 999 Red Gold Dream, σε μία κινητή περιουσία…

Το χρυσοποίκιλτο εσωτερικό αποτελείται από ένα χρυσό τιμόνι, χρυσά καθίσματα μαζί με επενδυμένους με κοσμήματα δείκτες και ένα λεβιέ ταχυτήτων που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ρουμπίνια.

 

 

 

 

zougla.gr 


Σελίδα 11317 από 11402 (114013 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11316
[11317]
11318
11319
11400
11401
11402
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία