24/10/2019
         

WARG Handcrafted Apparel

Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Η Νίκη Κεραμέως..

Η Νίκη Κεραμέως,
αρχικά, νόμιζα ότι είναι
ομάδα Δ ερασιτεχνικούΚάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Εσείς τι εποχή έχετε σήμερα?

Εσείς τι εποχή
έχετε σήμερα?Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Βρε κατι ηξερα εγω και δεν το μαζεψα το παπλωμα ναπουμε

Βρε κατι ηξερα εγω
και δεν το μαζεψα
το παπλωμα ναπουμεΚάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι βαδιά jazz στο χωριό

Είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι
βαδιά jazz στο χωριό,
μου λέει ο δήμαρχος “τρέξε να μαζέψεις
τον μπάρμπα Λάμπρο θα μας κάνει ρεζιλι,
πάει να κολλήσει 20ευρω στη μάπα
του τύπου με την προβοσκίδα”.
Εν τω μεταξύ ο τύπος
είναι ο σαξοφωνίστας.Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Ο άλλος γράφει στο Linkedin..

Ο άλλος γράφει στο Linkedin
ότι ήταν απουσιολόγος
στο λύκειο ρε μαλάκα
δε σας μπορώ άλλο.Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Μου λεει ο γιατρος ποσες μερες αναρρωτικη να γραψω;

Μου λεει ο γιατρος ποσες μερες
αναρρωτικη να γραψω;
ΓΡΑΨΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ  ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩΚάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

Μερικοί καταφέρνουν να γίνονται πιο ενοχλητικοί..

Μερικοί καταφέρνουν
να γίνονται πιο ενοχλητικοί
κι από ετικέτα σε βρακί.
Κι αυτό θέλει
μεγάλη προσπάθεια.Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Ατάκες
+ + -

ΣΟΚ

ΣΟΚ,
κάποια λαχανικά λέει παχαίνουν,
κανένα σοκ για εμας
που πάντα τα θεωρούσαμε
ύπουλα κι εκδικητικά
και προτιμούσαμε πιτόγυραΚάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Πολιτικά
+ + -

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου

 Την παραμονή του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή διατάσσει με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο κρίνει τον κατηγορούμενο για νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων.

Το δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε άλλη μία αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού και αποφαίνεται ότι ο κ. Παπαντωνίου, ο οποίος αυτές τις ημέρες συμπληρώνει 12 μήνες προσωρινής κράτησης, πρέπει να συμπληρώσει το ανώτατο όριο προφυλάκισης με τη συνέχιση της κράτησης του για ακόμη ένα εξάμηνο.

Ο κ. Παπαντωνίου καθώς και η σύζυγος του κ. Σταυρούλα Κουράκου, η οποία έχει αποφυλακισθεί, κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις 23 Οκτωβρίου 2018 κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση ποσού περίπου 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, χρημάτων που κατά τη δικογραφία προέρχονται από δωροδοκία του πρώην υπουργού Άμυνας για την ανάθεση του έργου εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού το 2003. Η επίμαχη σύμβαση, σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι η 010Β/03 που υπογράφηκε στις 6.2.2003 για τον εκσυγχρονισμό μέσης ζωής έξι φρεγατών τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού με αντισυμβαλλόμενα μέρη την εταιρεία Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. ως κύριο ανάδοχο, με υποκατασκευαστή την εταιρεία THALES NEDER LAND B.V. και το υπουργείο Εθνική Άμυνας. Σύμφωνα με την κατηγορία, τα παράνομα ωφελήματα που έλαβε από τον υποκατασκευαστή του έργου ο πρώην υπουργός, απεκρύβησαν σκόπιμα από το ζευγάρι μέσω λογαριασμών και κινήσεων εντός του χρηματοπιστωτικού τομέα.


Η δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου:
Με αφορμή τη συνέχιση της προφυλάκισής του ο Γιάννος Παπαντωνίου, σε δήλωσή του έκανε λόγο για αυθαίρετη προφυλάκιση. Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Στις 18/10/2019, ανακοινώθηκε απορριπτική απόφαση των δικαστικών Αρχών, για τρίτη συνεχή φορά, στο αίτημα για τον τερματισμό της αυθαίρετης προφυλάκισης μου.

Οι λόγοι που είχαν προβληθεί στις δύο προηγούμενες αποφάσεις είχαν καταρρεύσει. Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία υποδομών διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και για δήθεν άρνηση διαβίβασης τραπεζικών στοιχείων στις ελληνικές αρχές είχαν πλήρως αποδομηθεί. Στο κείμενο της τελευταίας απόφασης εγκαταλείφθηκε ο ισχυρισμός ότι δήθεν είμαι "ύποπτος φυγής".

Η πιθανότητα τέλεσης νέων αδικημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο να υποστηριχτεί εφόσον δεν κατέχω σήμερα δημόσιο αξίωμα. Για να ξεπεράσει αυτό το αδιέξοδο, η νέα απορριπτική απόφαση κατέφυγε σε ένα ψέμα: παραποίησε ένορκη κατάθεσή μου καταγεγραμμένη στην απολογία μου κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας (σελ. 962).

Στην απολογία μου αναφέρονται τα εξής:

«Ερώτηση: Εκτός από τους λογαριασμούς που είναι ήδη γνωστοί στην ανάκριση, διαθέτετε οπουδήποτε στον κόσμο οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό ή οποιοδήποτε άλλο χρηματοπιστωτικό προϊόν;
Απάντηση: Εγώ, κατηγορηματικά όχι, ούτε η σύζυγός μου.

Στο κείμενο της απορριπτικής απόφασης (σελ. 38 της εισαγγελικής πρότασης) η ένορκη αυτή κατάθεση παραποιήθηκε ως εξής:

(Δεν) μπορεί να κριθεί πειστική η θέση του (κατηγορουμένου) ότι δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς του".

Το κατηγορηματικό "όχι" μεταφράστηκε σε "δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι!"

Η απόφαση κατέληξε στο ότι ο τερματισμός της προφυλάκισης επιτρέπει "τη συνέχιση του (τελεσθέντος) αδικήματος  μέσω μη εισέτι γνωστών λογαριασμών που ήδη διαθέτει".

Με την παραποίηση της ένορκης κατάθεσης κατασκευάστηκε ο μύθος της δήθεν ύπαρξης άλλων "μη εισέτι γνωστών λογαριασμών" για να "δικαιολογηθεί" η συνέχιση της προφυλάκισης».

 thetoc.gr

Κάτια Θεοδώρου Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
Διάφορα
+ + -

Φρίκη στο Έσεξ: Σε κυκλώματα διακινητών στρέφονται οι έρευνες

 Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκίνησε η βρετανική αστυνομία μετά την ανεύρεση 39 πτωμάτων μέσα σε κοντέινερ φορτηγού στην περιοχή Thurrock στο Έσεξ της Βρετανίας. 

Σύμφωνα με τον Guardian ένας 25χρονος οδηγός, από τη Βόρεια Ιρλανδία, έχει συλληφθεί ως ύποπτος.

Τα θύματα που βρέθηκαν στο βιομηχανικό πάρκο ήταν όλοι ενήλικες εκτός από έναν έφηβο, δήλωσε η αστυνομία του Έσεξ προσθέτοντας ότι το φορτηγό πιστεύεται ότι πρόερχεται από τη Βουλγαρία αλλά εισήλθε στη χώρα στο Holyhead, το ουαλικό λιμάνι που εξυπηρετεί την Ιρλανδία.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικών εργάζονται στενά με την αστυνομία για να διαπιστώσουν τι συνέβη, ενώ η Εθνική Υπηρεσία για την Εγκληματικότητα (NCA), η οποία έχει αρμοδιότητα να ερευνήσει το οργανωμένο έγκλημα μετανάστευσης καθώς και την εμπορία ανθρώπων, εξετάζει αν οι ομάδες οργανωμένου εγκλήματος θα μπορούσαν να έχουν διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην τραγωδία.

«Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό όπου ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχασαν τη ζωή τους. Οι έρευνες μας βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Βρισκόμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια μακρά διαδικασία» δήλωσε αξιωματούχος της βρετανικής αστυνομίας.

«Πιστεύουμε ότι το φορτηγό είναι από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη χώρα στο Holyhead το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Έχουμε συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού και παραμένει υπό κράτηση καθώς συνεχίζονται οι έρευνές μας όπως ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι η ανεύρεση των 39 πτωμάτων δεν είναι η χειρότερη του είδους της στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς τα σώματα 58 Κινέζων είχαν βρεθεί σε κοντέινερ στο Ντόβερ το 2000.

Φωτογραφίες: EPA

thetoc.gr

Σελίδα 1 από 11335 (113347 αντικείμενα)
Προηγούμενο
[1]
2
3
4
5
6
7
11333
11334
11335
Επόμενο
 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά