21/11/2025
         
alexis Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012
Κόσμος   facebook
+ + -

Ισπανία: Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη των «Anonymous»

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη τεσσάρων χάκερ που ανήκουν στην οργάνωση των κυβερνοπειρατών «Anonymous» και κατηγορούνται κυρίως για τη δημοσίευση εμπιστευτικώνδεδομένων στο πλαίσιο μιας διεθνούς επιχείρησης. 

«Δύο από τους κρατούμενους (στην Ισπανία) φυλακίστηκαν, ένας άλλος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και ο τέταρτος, ο οποίος είναι ανήλικος, είναι υπό την επιτήρηση των γονέων του» ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας. Η επιχείρηση που έχει ονομαστεί «Κεραυνός» αποτελεί τμήμα μιας διεθνούς επιχείρησης της Ιντερπόλ, η οποία έχει επίσης οδηγήσει στη σύλληψη άλλων δέκα ανθρώπων στην Αργεντινή, έξι στη Χιλή και πέντε στην Κολομβία.

Οι τέσσερις κρατούμενοι στην Ισπανία κατηγορούνται ότι δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα μελών της φρουράς του επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης καθώς και πρακτόρων της εθνικής αστυνομίας.

Επίσης, είναι ύποπτοι για Διαδικτυακές επιθέσεις σε επίσημους ιστότοπους.  

 

 

 

 

 

trelokouneli 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά