21/09/2024
         
Manos Manos Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014
Τοπικά
+ + -

Η Θεσσαλονίκη τρώει Μπουγατσάν!!

Το νέο γλύκισμα της Θεσσαλονίκης ονομάζεται μπουγατσάν...κι όπως θα καταλάβατε προέρχεται από το συνδυασμό του κρουασάν και της μπουγάτσας..!

Κρουασάν - κρέμα - άχνη ζάχαρη - κανέλα και έτοιμο το μπουγατσάν.

Εμπνευστής και δημιουργός της ιδέας είναι ο  Δημήτρης Κοπαράνης, σύμφωνα με το popagnda, ένας εξαιρετικός σεφ και food blogger που του αρέσει να δοκιμάζει και να τολμά.


 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά