|
Manos Manos |
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 |
|
|
Η Θεσσαλονίκη τρώει Μπουγατσάν!!
Το νέο γλύκισμα της Θεσσαλονίκης ονομάζεται μπουγατσάν...κι όπως θα καταλάβατε προέρχεται από το συνδυασμό του κρουασάν και της μπουγάτσας..! Κρουασάν - κρέμα - άχνη ζάχαρη - κανέλα και έτοιμο το μπουγατσάν. Εμπνευστής και δημιουργός της ιδέας είναι ο Δημήτρης Κοπαράνης, σύμφωνα με το popagnda, ένας εξαιρετικός σεφ και food blogger που του αρέσει να δοκιμάζει και να τολμά.
|
|
| Ανάγνωση… |
| Ανάγνωση… |
|