15/05/2026
         
Manos Manos Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013
Αθλητικά
+ + -

Ελλάδα: Ούτε με Ιταλία ο Σπανούλης

Ο Έλληνας γκαρντ υποφέρει από διάστρεμμα και παρά την βελτίωση που παρουσιάζει ο αστράγαλός του, πολύ δύσκολα θα πάρει μέρος στην 4η αγωνιστική του ομίλου κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα», η οποία ίσως κρίνει την πρωτιά.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές», ωστόσο, αποτελεί ρίσκο η συμμετοχή του στον αγώνα και ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θέλει να τον πιέσει, υπό το φόβο της υποτροπής.

Η εξέλιξη αυτή δεν διαφοροποιεί το πλάνο του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος θα στηριχθεί και αυτή τη φορά όπως και κόντρα στους Τούρκους στο δίδυμο Νίκου Ζήση και Κώστα Σλούκα.
 
Μάλιστα, εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Σπανούλης, ίσως μείνει εκτός και από την αυριανή τελευταία αναμέτρηση τη πρώτης φάση με την Φινλανδία.
 
 
 
 
 
 
onsports 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά