06/05/2026
         
Manos Manos Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013
Αθλητικά
+ + -

O Πάντιτς στην κορυφή της λίστας για τον Άρη

 Ο Μίλινκο Πάντιτς, φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δημήτρη Ηλιάδη για τη θέση του προπονητή στον Αρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το novasports.gr, ο Σέρβος προπονητής με ελληνικό παρελθόν, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον  πρόεδρο των κιτρίνων, συζητώντας πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια.

Ο 47χρονος σήμερα Πάντιτς, είναι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας, όμως επιθυμεί ένα καινούριο ξεκίνημα στην καριέρα του και ο Αρης ίσως αποτελεί γι αυτόν την  ευκαιρία που έψαχνε.

Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρυσι υπήρξε ενδιαφέρον από την Ελλάδα, για να δουλέψει στην ΑΕΚ, όμως φοβούμενος τότε την οικονομική κατάσταση της Ενωσης δεν έκανε το βήμα. Ισως το κάνει τώρα. 
 
 
 
 
 
 
news 

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά