|
Manos Manos |
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 |
|
|
Νεαροί σεφ στη Θεσσαλονίκη
Ο δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος οργανώνει φεστιβάλ γαστρονομίας, δημιούργησε παιδικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου. Στόχος της δράσης, για τους νεαρούς μάγειρες και ζαχαροπλάστες, είναι η προσέγγιση της υγιεινής διατροφής μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά δημοτικού υπό την καθοδήγηση έμπειρων ειδικών του χώρου της γαστρονομίας. Τα παιδιά μέσα σε ένα δίωρο workshop έρχονται σε άμεση επαφή με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική δημιουργώντας, με τις πρώτες ύλες που τους δίνονται, τις δικές τους γεύσεις.
|
|
| Ανάγνωση… |
| Ανάγνωση… |
|