21/04/2026
         
Manos Manos Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012
Αθλητικά
+ + -

ΑΡΗΣ - Πληρώθηκε η δόση για το άρθρο 44

 Επαφές με τους πιστωτές (πλην δημοσίου) της ΠΑΕ ξεκίνησαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να προχωρήσουν σε «κούρεμα» των χρεών. Πληρώθηκε η δόση για το άρθρο 44.

Μέλη της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών Άρη αλλά και νομικοί έχουν το ένα ραντεβού μετά το άλλο ώστε να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από τους πιστωτές ώστε να συναινέσουν σε διακανονισμό, αφού για την υπαγωγή στο άρθρο 99 απαιτείται τουλάχιστον το 60%. Στην περίπτωση του Άρη, μεγαλύτερος πιστωτής είναι το Δημόσιο με ποσοστό 55%, ενώ το ΙΚΑ 5%.

Από την ΠΑΕ, διαβάζουμε στο sportfm, θέτουν υψηλούς στόχους, θεωρώντας πως θα φτάσουν σε συμφωνία με ακόμη περισσότερους ισχυροποιώντας έτσι τη διαπραγματευτική τους θέση.

Στο μεταξύ, λίγες μέρες μετά την αποπληρωμή της δόσης για τα χρέη που ρυθμίστηκαν από το νόμο Ορφανού, η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε και τα χρήματα του άρθρου 44, περίπου 100.000 ευρώ.

 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά