20/04/2026
         
Manos Manos Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012
Αθλητικά
+ + -

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ μπορεί να απαιτήσει η Παπαχρήστου!

  Νομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου πουαποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες…λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση. 

Κρίνουν ότι η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).

Για να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει: α) Δική της απόφαση, β) Απόφαση της ΔΟΕ, γ) Πειθαρχική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ. Δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει οπωσδήποτε ένα από τα τρία παραπάνω. Με δεδομένο ότι η αθλήτρια είχε υψηλές επιδόσεις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετείχε σε χρυσοφόρα meeting, μετριοπαθείς οικονομικοί κύκλοι υπολογίζουν τις απώλειες της αθλήτριας και του προπονητικού team στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα προέρχονταν από χορηγίες εταιρειών αθλητικών ειδών και κρατικές επιχορηγήσεις. Απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να εγείρει και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται στριμωγμένος μετά το ντοπάρισμα Χονδροκούκη.

 

 

 

 

trelokouneli 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά