|
Manos Manos |
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 |
|
|
|
Οι αντίπαλοι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα
Η Μάδεργουελ της Σκοτίας κληρώθηκε να είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Γ' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάδεργουελ, τότε στην κλήρωση της επόμενης φάσης (πλέι οφ) θα είναι και πάλι στους ισχυρούς.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ελληνική ομάδα θα έχει εύκολο έργο, για να προκριθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη με κάποια εκ των Ουντινέζε, Λιλ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ, ενώ στο ισχυρό αυτό γκρουπ θα προστεθεί και η ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή από αυτές που προκριθούν (μαζί με τον Παναθηναϊκό) από τον 3ο προκριματικό γύρο.
Στο Europa League, η Μπνέι Γιέχουντα από το Ισραήλ ή η Σιράκ από την Αρμενία θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε στη Νιόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μάλλον θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα από το Ισραήλ, η οποία χθες επικράτησε 2-0 των Αρμένιων στο πρώτο ματς του Β΄ προκριματικού γύρου, και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι (2/8) εκτός έδρας και τη ρεβάνς (9/8) στην Τούμπα.
Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αστέρα Τρίπολης που για την ίδια φάση, την Γ' προκριματική, θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει σε περίπτωση πρόκρισής της έναντι της Ιντερ Μπακού, την πορτογαλική Μαρίτιμο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 2 Αυγούστου στην αρκαδική πρωτεύουσα και η ρεβάνς στις 9 Αυγούστου στην Πορτογαλία. pamesports
|
|
|
 | Ανάγνωση… |
  
 | Ανάγνωση… |
|