«Ποτίζουν» τις αγελάδες για...καλύτερο κρέας!
Η πρωτότυπη μέθοδος στη Γαλλία, φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια!
Δύο μπουκάλια από το καλύτερο κρασί τους προσφέρουν καθημερινά σε αγελάδες τους οι κτηνοτρόφοι στη Γαλλία, θέλοντας να δημιουργήσουν το καλύτερο κρέας της Ευρώπης.
Η πρωτότυπη μέθοδός τους φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο μάλιστα προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια.
Ένας από τους κτηνοτρόφους δήλωσε πως με το κρασί οι αγελάδες γίνονται "χαρούμενες", με αποτέλεσμα το κρέας τους να είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Βέβαια, η όλη αυτή διαδικασία έχει και το ανάλογο τίμημα, αφού το κρέας τους φτάνει να πωλείται έως και 80 ευρώ... ανά μερίδα.
nooz