22/09/2024
         
Manos Manos Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012
Περίεργα   facebook
+ + -

«Ποτίζουν» τις αγελάδες για...καλύτερο κρέας!

 Η πρωτότυπη μέθοδος στη Γαλλία, φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια!

Δύο μπουκάλια από το καλύτερο κρασί τους προσφέρουν καθημερινά σε αγελάδες τους οι κτηνοτρόφοι στη Γαλλία, θέλοντας να δημιουργήσουν το καλύτερο κρέας της Ευρώπης.

Η πρωτότυπη μέθοδός τους φαίνεται πως ήδη έχει πιάσει τόπο, αφού έχει δοθεί χαρακτηριστική ονομασία στο κρέας αυτών των αγελάδων, το οποίο μάλιστα προσφέρεται στα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια.

Ένας από τους κτηνοτρόφους δήλωσε πως με το κρασί οι αγελάδες γίνονται "χαρούμενες", με αποτέλεσμα το κρέας τους να είναι εξαιρετικής ποιότητας.


Βέβαια, η όλη αυτή διαδικασία έχει και το ανάλογο τίμημα, αφού το κρέας τους φτάνει να πωλείται έως και 80 ευρώ... ανά μερίδα.
 
 
 
 
 
 
 
 

nooz

 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά