19/11/2025
         
Manos Manos Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012
Διάφορα   facebook
+ + -

Βαλλιανάτος σε Άνθιμο: Αν πετούσαν αυγά στον Επιτάφιο?

 Τις δηλώσεις της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση του 1ου γκέι φεστιβάλ στην πόλη, Thessaloniki Pride, καθώς και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της παρέλασης, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ο κ. Βαλλιανάτος, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει  προσωπική βεντέτα με τον Αρχιεπίσκοπο Άνθιμο, με αποκορύφωμα το μήνυμα  που του απέστειλε σήμερα μέσω  Facebook:

“...Παναγιώτατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios Pride??”, έγραψε και κοινοποίησε στο προφίλ του.

 

val tweet3

 

Ενώ την Παρασκευή, είχε γράψει:

“ ...o Mητρoπολίτης Θεσσαλονίκης είναι ένας ανώτατος δημόσιος υπάλληλος που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα! Δεν μας αφορούν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις, και δεν μπορεί να αντιδρά στο δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση κοινωνικών ομάδων της κοινωνίας των πολιτών!! Η Θεσσαλονίκη διαθέτει Δήμαρχο. Go Salonika Pride, Go!!”

val tweet1

Και συνέχισε κατά τη διάρκεια της παρέλασης με σχόλια τύπου “...Ανθιμε ιδού η ανήθική πορεία!!”. 

val tweet2

 

 

 

 

radar 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά