19/11/2025
         
alexis Κυριακή, 20 Μαΐου 2012
Κόσμος   facebook
+ + -

Αποκεφάλισαν βρέφος την ώρα του τοκετού!

Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο της Βραζιλίας

Το σκηνικό θα μπορούσε να αποτελεί μέρος ενός εφιαλτικού κινηματογραφικού σεναρίου. Ωστόσο συνέβη στην πραγματικότητα: οι γιατροί σε μία πόλη στη Βραζιλία, αποκεφάλισαν ένα μωρό στη διάρκεια του τοκετού! 

Η 22χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με έντονες συσπάσεις, αλλά ο τοκετός δεν προχωρούσε. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν τη μητέρα να γεννήσει, αλλά δεν υπήρχε καμία πρόοδος. Για άγνωστους λόγους, οι γιατροί δεν έκαναν καισαρική στη γυναίκα, αλλά προτίμησαν να τραβήξουν το μωρό. Και τότε συνέβη το ανήκουστο: το κεφάλι του παιδιού αποκολλήθηκε από το σώμα του, το οποίο έμεινε μέσα στην κοιλιά της μητέρας! 

Οι γιατροί έπαθαν σοκ και νάρκωσαν αμέσως τη γυναίκα, η οποία ρωτούσε τι είχε συμβεί. Αργότερα, η ίδια είπε σε συγγενείς της ότι άκουσε ένα «κρακ» και τότε κατάλαβε ότι κάτι είχε πάει στραβά. 

Τελικά, οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική για να βγάλουν το ακέφαλο σώμα του άτυχου μωρού. 

 

 

 

newsbeast 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά