20/11/2025
         
alexis Κυριακή, 29 Απριλίου 2012
Κόσμος   facebook
+ + -

Δάσκαλος κινηματογραφούσε κρυφά τις μαθήτριές του

Προδόθηκε οταν έχασε το i-pad όπου είχε αποθηκεύσει το υλικό

Ένας αμερικανός δάσκαλος βρήκε έναν «έξυπνο» τρόπο να κινηματογραφεί τις μαθήτριές του την ώρα που εκείνες άλλαζαν στα αποδυτήρια του Καθολικού σχολείου τους στη Φλόριντα. 

Ο δάσκαλος χρησιμοποιούσε ένα στυλό με μικροκάμερα, για να κινηματογραφεί τις μαθήτριες, ηλικίας 12 και 13 ετών. Στη συνέχεια, μετέφερε το υλικό στο i-pad του. 

Για κακή του τύχη, όμως, έχασε το i-pad και κάπου εκεί άρχισε η αντίστροφή μέτρηση για την σύλληψή του. 
Μια γυναίκα βρήκε το i-pad και άρχισε να το περιεργάζεται προσπαθώντας να ανακαλύψει σε ποιον ανήκε, ώστε να το επιστρέψει. 

Τελικά, βρέθηκε μπροστά στις σοκαριστικές εικόνες των γυμνών κοριτσιών και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Ο 33χρονος δάσκαλος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Με δικαστική αόφαση αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων, ενώ από εδώ και στο εξής του απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή με ανηλίκους. 

 

 

 

newsbeast 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά