20/09/2024
         
Paris Paris Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011
Διάφορα
+ + -

πιροσκί με τυρί

 Νόστιμη, παραδοσιακή ζύμη με γέμιση από το αγαπημένο μας τυρί! Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά. Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

  • Υλικά

1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά


 

 

 

 

 

 

 

e-diet.gr

 

 

 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά