20/11/2025
         
Manos Manos Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012
Κόσμος   facebook
+ + -

Το άδειασε το δωμάτιο!!

  Εντάξει, όλοι έχουμε φύγει από κάποιο ξενοδοχείο παίρνοντας μαζί μας ένα… «αναμνηστικό». Ένα σαμπουάν, ένα σαπούνι, το μπλοκ αλληλογραφίας και το στυλό.

Αλλά η γυναίκα της φωτογραφίες πραγματικά ανέβασε πολύ τον πήχη της «αφαίρεσης». Οι κάμερες παρακολούθησης του ξενοδοχείου την κατέγραψαν να αφαιρεί αντικείμενα αξίας 700 δολαρίων (!) από το ξενοδοχείο Sabal Suites στη Φλόριντα: πίνακες, τον κάδο των απορριμμάτων, το κάλυμμα του κρεβατιού και άλλα πολλά.

Στο βίντεο φαίνεται να πηγαινοέρχεται στο διάδρομο «απαλλάσσοντας» κάθε φορά και από κάτι τα δωμάτια: το σίδερο με τη σιδερώστρα, τις κουρτίνες, τις κουβέρτες. 

Οι αρχές της πολιτείας, σύμφωνα με το trelokouneli, προσπαθούν τώρα να βρουν την ταυτότητα της γυναίκας στο βίντεο, καθώς φαίνεται να μεταφέρει και πιο βαριά αντικείμενα, ακόμα και μία μεγάλη τηλεόραση. 

Δείτε το βίντεο



 

 

 

 


 

 
 
 
 
  Αρχική | Ενότητες | Top Αναρτήσεις | Επικοινωνία  
 
Περίεργα      Υγεία
 
Life Style      Κόσμος
 
Τοπικά